Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
Negdje sam pročitala da muževi koji ravnopravni sudjeluju u kućanskim poslovima imaju puno bolji seks nego oni koji to ne rade. Jer su im žene naravno odmornije i spremne za akciju.
Naravno, ponekad smo oboje umorni, želja je tu, ali umor prevlada. Pa se probudimo noću, nađemo se u krevetu...Poslje je tako lijepo spavati...
Mene recimo nikada nije bolila glava
I jedna sam od onih koje misle da je seks u braku puno bolji, nakon poroda još i bolji...
Nije tako čest kao prije (mada je i to što bi ja sad tu napisala nekome često), ali vjerujem da je više toga u kvaliteti.

Nego, nakon duže apstinencije...kaj niste nervozne, razdražljive?

I kakve večere, pripreme, svijeće...Sretan si kaj djeca spavaju i kaj nitko u sobu ne uletava. Tko za svijeće ima vremena?
A ja dobim volju čim ga vidim pored sebe. slobodnog, a djeca spavaju...I potpisujem ifi
Sve ovo potpisujem(vidi se anice da imaš troje djece )
I da to je sitina, sex je kao čokolada, što ga češće imaš sve više ti se traži. Zar vi cure, ne osjetite u plodne dane kako divno mirišete, i kako vam se luči pljuvačka, i imate poseban dah, te kako se javi želja da se baš sredite pa neka i po kući, pa kako hodate na neki drugačiji način, da ne kažem o plodnoj sluzi.....
Pa ako vi ne osjetite, druge, odmornije osjete, i to iskoriste, a muški vam na to idu ko muhe na med. Stvarno ih ne branim, gadi mi se taj njihov način može šta ima na raspolaganju, ali treba djelovati isključivo preventivno, kasno je reagovati.