Stranica 3 od 7 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 328

Tema: zasto partneri varaju

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Asa razumijem te u potpunosti! Od rijeci do rijeci.
    Al ipak se cuvaj, bas je nedavno bilo tu na forumu, mislim da je i tema bila, kako sve jednom napisano na internetu tamo i ostaje zauvijek. A i nikad ne znas ko ce te prepoznati po nacinu pisanja ili nekoj sitnici kojom ces se odati. Bilo ju tu nevjerovatnih prica kad su se neki prepoznali, ja sam tu vec 5 godina pa sam se svega nagledala.
    Zato ja, kad i "tracam" MM-a, ne kazem tj. napisem nista sto nisam vec i njemu rekla u lice
    Otisla sam off topic...sorry curke...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Asa razumijem te u potpunosti! Od rijeci do rijeci.
    Al ipak se cuvaj, bas je nedavno bilo tu na forumu, mislim da je i tema bila, kako sve jednom napisano na internetu tamo i ostaje zauvijek. A i nikad ne znas ko ce te prepoznati po nacinu pisanja ili nekoj sitnici kojom ces se odati. Bilo ju tu nevjerovatnih prica kad su se neki prepoznali, ja sam tu vec 5 godina pa sam se svega nagledala.
    Zato ja, kad i "tracam" MM-a, ne kazem tj. napisem nista sto nisam vec i njemu rekla u lice
    Otisla sam off topic...sorry curke...
    Ma jasno mi je bilo i kad sam pisala, lokacija, dijete, imena, datumi. Ljudi vole njuškati. Hvala ti na upozorenju.

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    Ah, nek se javi ona koja ne bi prevarila s Ezelom
    Što mu tek odjelo stoji, vau. Što bi Turci rekli: Taman!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mene se ovdje lako prepozna...
    Ali evo bit ću iskrena!
    Od kada imam MM-a, nisa čak ni flertovala!
    Nisam imala potrebu za tim. Kad vidim nekog full zgodnog lika prokomentirat ću to s frendicama, ali to je sve.
    Osoba sam koja voli stabilnost i sigurnost i rutinu. Ne volim nepotrebne promjene.
    Sve nešto ekstra toga uništava moj unutarnji mir.
    A i neovisno o tome, ne vidim zašto bih se ja kao udana žena i majka troje djece (da je i jednog) išla upuštati u nekakve nebuloze priče...Ne hvala.
    To ne znači da ne pričam s muškima, da ih nemam u svom okruženju ali ništa više od prijateljstva, poznanstva, na pristojnoj distanci.
    Ako se desi da odem van (ne idem baš, ali kad se dese rijetki petki) zadnje na pameti su mi flertovi i očijukanja. Na pameti mi je brbljanje bez brige i pameti, bez dječih upadica u razgovor, brige gdje su otrčali, zahebancija i dobar provod za moje opuštanje.
    Da se desi flert ili ne daj Bože nešto više, pa jabih ubila svoj mir i blagostanje, natovarila si ogromni teret na pleča koji mi niti treba niti ga želim.
    Ovak se fino ispucam i dođem doma mužu i djeci sretna, smirena.

A frajere i ženske na tv komentiram s njim.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da, ana.m, tako to funkcionira kad se partneri "nađu". Ne gledaš okolo jer imaš doma sve što ti treba. I kod mene je tako. ALI nije da ja ne gledam okolo zato što sam udana majka, nego sam došla do toga da se udam TEK ONDA kad sam prestala osjećati potrebu da gledam okolo. A društvo, kakvo je danas, ne gleda baš blagonaklono na tu vrstu isprobavanja dok ljudi traže ono što im odgovara, pogotovo ako su u pitanju žene... Ima puno ljudi koji ostaju u lošim brakovima (pa varaju, oba spola) zbog tog pritiska "kaj bi ljudi rekli" da sad pošteno kažu što im je na srcu. Naše je društvo licemjerno... S druge strane, ja sam iz generacije koja je čitala Wilhelma Reicha i Ericu Jong, a ne knjige o tome zašto me boli glava. Znam zašto me NE boli. Jer sam se usudila tražiti dugo godina dok nisam našla što mi odgovara, bez obzira što o tome mislila okolina. Potraga se isplatila.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Što više reći nego potpisati Peterlin

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ana.m, tako to funkcionira kad se partneri "nađu". Ne gledaš okolo jer imaš doma sve što ti treba. I kod mene je tako. ALI nije da ja ne gledam okolo zato što sam udana majka, nego sam došla do toga da se udam TEK ONDA kad sam prestala osjećati potrebu da gledam okolo. A društvo, kakvo je danas, ne gleda baš blagonaklono na tu vrstu isprobavanja dok ljudi traže ono što im odgovara, pogotovo ako su u pitanju žene... Ima puno ljudi koji ostaju u lošim brakovima (pa varaju, oba spola) zbog tog pritiska "kaj bi ljudi rekli" da sad pošteno kažu što im je na srcu. Naše je društvo licemjerno... S druge strane, ja sam iz generacije koja je čitala Wilhelma Reicha i Ericu Jong, a ne knjige o tome zašto me boli glava. Znam zašto me NE boli. Jer sam se usudila tražiti dugo godina dok nisam našla što mi odgovara, bez obzira što o tome mislila okolina. Potraga se isplatila.
    Imaš pravo, to je točno.
    I naravno i u ostalom imaš pravo.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Mene se ovdje lako prepozna...
    Ali evo bit ću iskrena!
    Od kada imam MM-a, nisa čak ni flertovala!
    Nisam imala potrebu za tim. Kad vidim nekog full zgodnog lika prokomentirat ću to s frendicama, ali to je sve.
    Osoba sam koja voli stabilnost i sigurnost i rutinu. Ne volim nepotrebne promjene.
    Sve nešto ekstra toga uništava moj unutarnji mir.
    A i neovisno o tome, ne vidim zašto bih se ja kao udana žena i majka troje djece (da je i jednog) išla upuštati u nekakve nebuloze priče...Ne hvala.
    To ne znači da ne pričam s muškima, da ih nemam u svom okruženju ali ništa više od prijateljstva, poznanstva, na pristojnoj distanci.
    Ako se desi da odem van (ne idem baš, ali kad se dese rijetki petki) zadnje na pameti su mi flertovi i očijukanja. Na pameti mi je brbljanje bez brige i pameti, bez dječih upadica u razgovor, brige gdje su otrčali, zahebancija i dobar provod za moje opuštanje.
    Da se desi flert ili ne daj Bože nešto više, pa jabih ubila svoj mir i blagostanje, natovarila si ogromni teret na pleča koji mi niti treba niti ga želim.
    Ovak se fino ispucam i dođem doma mužu i djeci sretna, smirena.

A frajere i ženske na tv komentiram s njim.

x

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    kako misliš ana.m da to treba platiti?
    kao da je ljubavnica prostitutka
    Pa večere, izlaske, sobe, pića, poklone...
    ajme, Ana... u kojem ti to filmu živiš...
    to su ljubavnici iz časopisa, nogometni menadžeri, manekenke, članovi upravnih odbora velikih poduzeća, starlete...

ljubavnici i ljubavnice u našem svijetu su žene kao ti i ja i muškarci kao što su tvoj i moj muž... nikakav novac, nikakav angažman... samo možda ukradenih kojih pola sata u nekoj sobici na radnom mjestu ili u automobilu. ili, ako je jedno od ljubavnika slobodno, u njegovom/njezinom stanu.

ali čini se da je i to ponekad dovoljno ako je čovjek nezadovoljan životom.
    ili barem partnerom kod kuće.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Svaka čast Peterlin. Mi nismo ista generacija, ali to je to, potpuno te razumijem i shvaćam.

Ovo što sam boldala su po meni rečenice iz kojih su jasni neki od uzroka varanja među partnerima. Prerani ulazak u brak, nezrelost koja često rezultira traženjem iskustava i potvrđivanja i izvan braka i ostanak u lošem braku jer "što će ljudi reći" očito dovodi i do manjka poštovanja prema partneru jer inače ne bi bilo ni varanja itd.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

potpisat ću peterlin i ujedno se neću složiti s asinim dijelom posta u kojem kaže da su flertovi privlačni zauzetim stranama.
    iz mog iskustva, vjeruj mi nisu, uopće me ne zanima flert.
    nije da neću pogledati zgodnog muškarca, ali nikakvi flertovi i nabacivanja nisu za mene. kad netko i krene s flertom, ja to fino i pristojno srežem u korijenu.
    takve stvari jednostavno ne hrane moje ego.
    Posljednje uređivanje od Tashunica : 14.01.2011. at 09:02

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    to su ljubavnici iz časopisa, nogometni menadžeri, manekenke, članovi upravnih odbora velikih poduzeća, starlete...

ljubavnici i ljubavnice u našem svijetu su žene kao ti i ja i muškarci kao što su tvoj i moj muž... nikakav novac, nikakav angažman... samo možda ukradenih kojih pola sata u nekoj sobici na radnom mjestu ili u automobilu. ili, ako je jedno od ljubavnika slobodno, u njegovom/njezinom stanu.

Hm, da, dobro pitanje...

Nisam nikad baš toliko detaljno razmišljala o tome, ali sam uvijek mislila da zahtjeva novaca...Sad kad ti to ovak napišeš...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    potpisat ću peterlin i ujedno se neću složiti s asinim dijelom posta u kojem kaže da su flertovi privlačni zauzetim stranama.
    iz mog iskustva, vjeruj mi nisu, uopće me ne zanima flert.
    nije da neću pogledati zgodnog muškarca, ali nikakvi flertovi i nabacivanja nisu za mene. kad netko i krene s flertom, ja to fino i pristojno srežem u korijenu.
    X

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A potpisat ću i Tash. dapače, kad neko kaže da flertovi pomažu njegovom/njenom braku, samo mogu vrtjet glavom kao stari ljudi

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ana.m Potpis
    I ja se držim one pazite na svoje misli, misli postaju djela, djela navike, navike karakter i protivnik sam isprobavanja ljudi. Kolača, dapače Kolaču nije ništa kad ga samo probaš i ostaviš.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Potpisujem anu.m i peterlin i da dodam da od kada sam upoznala MM-a nisam nikada pogledala drugog muškarca čak niti kraičkom oka, jednostavno nemam potrebu za tim.

Evo jedno iskustvo iz života. Imam prijateljicu koja je udana i uvijek je varala tada dečka a sada muža i kad smo se upoznale bila sam malo šokirana jer mi tako nešto nije bilo poznato. Međutim s godinama sam u razgovoru shvatila i zašto - njihov brak nije nikada funkcionirao, živjeli su kao cimeri, nije nikada u njega bila ludo zaljubljena, nije dobivala nježnost i pažnju a ni seks i na kraju su se rastali pa je pokušavala s drugima i na kraju su se opet sastali i sada opet žive zajedno ( dobro to je sada neka druga priča jer ima strah od samoće).
    Ne želim vjerovati da muškarci i žene varaju ako vole svoje partnere jer onda mi više ništa nema smisla.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku

otkud ideja da se zene moraju kupovati? otkud ta vizija sponzoruse kao ljubavnice?

preskocila si hotelske sobe a drugo je stvarno ogoljeno do srzi ono o cem pricam

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Varaju zato što im ona stvar stoji uspravno bar 20 sati. Mislim, pardon na direktnosti ali tako je, što nije? Imam osjećaj da sex zauzima bar 90% njihovih misli.

Žene isto varaju. Njima se nema što dizati osim ega pa valjda padaju na pažnju i komplimente zgodnih tipova

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hm, da, dobro pitanje...

Nisam nikad baš toliko detaljno razmišljala o tome, ali sam uvijek mislila da zahtjeva novaca...Sad kad ti to ovak napišeš...
    Uostalom od kuda da ja znam kako takve stvari funkcioniraju? Ne susrećem se s tim i nisam u tom svjetu. A ako i ima netko u mojoj okolini tko tako živi i to radi, jako dobro o tome šuti. Znam za neke slečajeve iz druge ruke, ali bormeč ne znam detalje...To je bila moja pretpostavka...ah da, valjda iz filmova!
    A šta ćeš, ja sam u svom ružičastom balončiću!

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Njima se nema što dizati osim ega pa valjda padaju na pažnju i komplimente zgodnih tipova
    a to, obično, košta.
    il ako je neki ludi boem, umjetnik, pun mašte, pa gledate zvijezde pod vedrim nebom, može i to, nisam čista sponzoruša
    u ovim godinama, zahtjevne smo postale

disklejmer - potpisujem anu.m, ni ja ne znam kako te stvari funkcioniraju.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Muškarci varaju jer to mogu i to većina koja radi, radi jer ima za to i s kim i mjesto i vrijeme.Nema to veze sa ljubavlju prema partneru ili jako malo.
    A varanju doprinosi i ženina zapuštenost i najviše od svega gunđanje pa kako da odoliš nekom slatkom seksi bićencu umilnog glasa koje ti se nudi?
    Žene varaju jer se zaljube,najčešće se zaljube u zaljubljenost, radost iščekivanja poziva, tajnog susreta itd. I žene najčešće pate dok varaju.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

asa, oprosti, ali meni se čini neumjesnim da ti i kolega, obje oženjeni, flertujete u firmi i da to svi znaju! Ja sam spomenula da treba izbjegavit prilike, ovo mi se čini jedna takva!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Slažem se. To je tempirana bomba koja bi mogla svaki tren eksplodiati

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se. To je tempirana bomba koja bi mogla svaki tren eksplodiati
    Da...osobno to ne mogu ni zamisliti, a kamoli provesti tako nešt u djelo. I ako se netko i počne nabacivati brzo ga "odjedrim".
    A da ne govorim o tome kako bih se ja recimo osjećala da se MM tak s nekim "zabavlja". Mislim onak, da tam nekoj kaže da mu je ona baš sekxy.... Helou?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj asa prvotno napisa Vidi poruku
    Prčkaš ti Koksička dublje, ha? Kreće priča u drugom smjeru. Ne znam, forumi su anonimni, nije valjda teško priznati... I meni se sve činimo vjerne. Evo, ja ću prva baciti kamen o flertu...
    Flertovi su privlačni objema zauzetim stranama. To je također jedna vrsta komunikacije, malo hranjenje ega, sitnice koje uljepšaju predvidljivi dan. Ja sam veliki fun lijepe komunikacije, riječi uopće, i padam na takve tipove. Takva osoba mi onda postane i fizički privlačna neovisno kako izgleda. Ali s time treba oprezno i racionalno. A ta granica je uvijek labilna. Događalo mi se, bože moj, kao i svima, i događa mi se i danas i uhvatim se u razmišljanju kako se to i mom mužu događa i kako bih bila bijesna da znam za to. Al sebi to, naravno, opraštam, misleći valjda da ako ja prva nisam počela, nisam ni skrivila išta. Govorim o flertu, tj. onome što ja smatram flertom.
    Riječ je o kolegi s posla s kojim sam i prije braka imala dobru komunikaciju i zezanciju. Stariji je podosta od mene, više od 15g i u skladnom je braku, barem ga takvim predstavlja. Voli svoju ženu, vidi se to, i često priča o njoj. Kao i ja o svom mužu. Pa dijelimo slične priče i nadopunjujemo se šaljivim opaskama. Ne vidimo se svaki dan ali ponekad se čujemo, ako posao zahtijeva. Taman dovoljno da se nakon dugo vremena uspijemo podsjetiti jedno na drugo. Nakon službenog telefonskog razgovora mi redovno pošalje lijepi sms, u stilu: Lijepo mi je uvijek čuti te, Drago mi je da smo popričali, uvijek mi uljepšaš dan. Maksimum je bio: Ti si meni jako sexy itd. iz kojih je očito da pokazuje naklonost. Mislim, skroz su to neinventivne rečenice iako je čovjek veliki kreativac. Ne znam kako bih vam to predočila, ali ponosna sam na taj naš odnos. Na to što se cijenimo, što poštujemo naše partnere, što dijelimo životne priče i što, iako bi mašta svašta u nekim trenucima, nikad nismo prešli granicu, u mom nekom poimanju, pristojnosti. Kad se sretnemo, uvijek me jako zagrli i poljubi u obraz i odšeta dalje. Pa se vrati, donese kavu. Drugi primjećuju tu pažnju (dosta nas je u istom prostoru). Al ne mari on za publiku. Znam da je svjestan toga da ima već neke godine kada bi bilo jako glupo riskirati dobru ženu, dobar brak, poodraslu djecu, i da je jako svjestan mog "mladog" braka, djeteta, svega što je on prošao a mene još čeka i znam da mi želi iskrenu sreću. Vidi se to u njegovom pogledu. On je inicijator tih strelica koje lete prema meni a koje ja prihvaćam kao skulirano i dvosmisleno odgovaram. Zapravo, mislim da mu se ne bih ni svidjela da mu se, štono se kaže, prepustim. Privlačan mi je, zbog svog iskustva, duhovitosti, opuštenosti, ali znam da je tako jer je kvalitetan čovjek čije prljave čarape nijednom nisam vidjela oko kreveta, nemam ga "za po doma" pa zapravo puno idealiziram. Svi smo mi krvavi ispod kože. Možda vam se sve ovo što sam napisala čini naivno. Kakogod, potpuno je iskreno.
    Polako upadaš u zamku inteligentnog i itekako zainteresiranog, iskusnog čovjeka koji ima vremena, sve zajedno ga zabavlja a to što će se malo pomučiti oko tebe samo mu rasplamsava želju.
    Volje za seks s mužem, rekla su u jednom od prethodnih postova više nemaš.
    Ovo sve bi moglo jako loše završiti. Kad uglađeni gospodin vičan komunikaciji ostvari što želi, njegov će se odnos prema tebi promijeniti. Muža bi mogla izgubiti i to će ti jako teško pasti. Jer bi ti tada muž mogao postati zanimljiv i privlačan za sex. osobito ako ga u međuvremenu zgrabi druga.
    Najgore što možeš pomisliti je da si u ovoj situaciji nemoćna protiv svojih osjećaja i da nemaš kontrolu nad postupcima. Jer tko bi drugi mogao vladati tvojim životom ako ne ti???
    Pusti dojmove, uključi razum i osjećaje (muž, dijete), situacija ide ka ozbiljnom.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    evo da sam ja sevka, i da mi se nabacuje kralj bakra, lep, pametan, obrazovan, šarmantan, pa ko bi mu odolio
    nasreću, il nažalost, nisam sigurna još koja varijanta života je bolja ) - nisam sevka, pa mm može mirno spavat.
    a bome nije ni on kralj bakra, pa i ja mirno spavam

A ovo moram izdvojiti...originalno
    Malo humora u ozbiljnoj temi dobro dođe...ma što malo, za razvalit se od smijeha...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hm 3 strane, pa dobro je, ja nisam ovoj temi dala ni 15 postova.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Od teme flerta, koji je načela koksy, došlo se do seksanja po hotelima, majkama koje se kunu da im ni na kraj pameti nije pogledati (brak im je ko žeravica valjda oči uzeo) a nekmoli komentirati drugoga muškarca, nedaobog reći mu da dobro izgleda direktno u lice, jer fakat, na pragu si one hotelske sobe ili zadnjeg sjedala automobila! To bi valjda trebao biti flert.
    Očito je svim udanim ženama, kad izađu vani, na pameti samo flert s nekim tipom nalakćenim nad šankom. Mislim, zato i izlaze. Ja fakat ne moram ni izaći, dao bog posla, jer će uvijek biti frajera koji će mi hraniti ego. Moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh. Jel to čujem "amen" da netko govori?
    Ali zato je super iz svog naslonjača sliniti nad Ezelom. To je dopušteno.

Ovo zadnje od ljiljan je vrhunski, nevjerojatno je kako si ljudi, na temelju iščitavanja nečijeg posta, dopuštaju smještanje u kalupe, zaključivanje, naprosto ulogu psihijatra a da od njih nitko nije tražio pomoć. Najnježnije što mogu reći da sam to doživjela, u najmanju ruku, nepristojnim.

Citiram: "Polako upadaš u zamku inteligentnog i itekako zainteresiranog, iskusnog čovjeka koji ima vremena, sve zajedno ga zabavlja a to što će se malo pomučiti oko tebe samo mu rasplamsava želju."
    Volje za seks s mužem, rekla su u jednom od prethodnih postova više nemaš."
    Ko iz onih ljubića što sam ko dijete nalazila u maminim časopisima. Sad sam vidjela i onu da ne vladam svojim životom... Ma odakle ti to da on ima vremena? Da rasplamsava mu želju... malo pomučiti oko tebe... majko mila.
    Vjerujem da si sve dobronamjerno napisala, al nekako ispalo je baš kontraproduktivno. Nadam se zapravo da nisi svjesna koliko zapravo tvoj komentar mene govori o tebi.

Ali ja sam kriva, sad kad ponovno čitam svoje, izgleda mi skroz sumnjivo. I zato se posipam pepelom i zaključujem svoj komentar. Navalite!

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

dobra tema.
    Asa, za iskrenost.
    Idem da pročitam od početka.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ali zato je super iz svog naslonjača sliniti nad Ezelom. To je dopušteno.
    Imaš skroz pravo, slinjenje nad Ezelom je po meni jednako kao flertovanje sa tipom iz ureda, i bezveze mi je skroz da netko pravi razliku i nad jednim se zgraža nad drugim ne, jer da "ti" je taj Ezel onakav kakav je u seriji, kolega, svakoj bi obožavateljici srce zaigralo kad uđe u sobu.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

dakle, ako smo u braku, nismo slepe i gluve, otupelih čula. normalno je da nam se nekad neko i dopadne, uputi nam kompliment, lepu reč. pa zar nas to odmah vodi na zadnja sedišta i hotelske sobe? među nevernice i k*rve? uhhhh...
    ali, da se vratim na temu - mislim da varaju nezreli i nezadovoljni. oni koji su ušli u brak znajući da su pronašli ono šta su tražili, koji su prethodno dosta toga prošli (referiram se na komentar od peterlin, tako nekako i ja mislim), koji su spremni da ulažu u svoju vezu, a ne da beže i šaraju okolo čim se pojavi neki problem, imaju dovoljno pameti i samokontrole da se uzdrže od preljube i da je možda nikad ni ne požele.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    dakle, ako smo u braku, nismo slepe i gluve, otupelih čula. normalno je da nam se nekad neko i dopadne, uputi nam kompliment, lepu reč. pa zar nas to odmah vodi na zadnja sedišta i hotelske sobe? među nevernice i k*rve? uhhhh...
    ali, da se vratim na temu - mislim da varaju nezreli i nezadovoljni. oni koji su ušli u brak znajući da su pronašli ono šta su tražili, koji su prethodno dosta toga prošli (referiram se na komentar od peterlin, tako nekako i ja mislim), koji su spremni da ulažu u svoju vezu, a ne da beže i šaraju okolo čim se pojavi neki problem, imaju dovoljno pameti i samokontrole da se uzdrže od preljube i da je možda nikad ni ne požele.
    X

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dakle, ako smo u braku, nismo slepe i gluve, otupelih čula. normalno je da nam se nekad neko i dopadne, uputi nam kompliment, lepu reč.
    na konto čega si ovo napisala. pa zaboga jedno je uputiti ili dobiti kompliment, a skroz nešto drugo flert.

a isto tako uopće neću komentirati usporedbu flerta i dopadanje nekog tamo tipa iz sapunice.

asa možeš ti generalizirati do sutra i mjeriti sve svojim metrom, ali vjerovala ili ne postoje ljudi neskloni flertu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

[QUOTE=asa;1789829]Vjerujem da si sve dobronamjerno napisala, al nekako ispalo je baš kontraproduktivno. Nadam se zapravo da nisi svjesna koliko zapravo tvoj komentar mene govori o tebi. QUOTE]

Od mene nema ama baš nikakve loše namjere...to si dobro zapazila. A svaka uznemirenost uvijek proizlazi iz nas samih, a ne iz drugih. Jer čak ako ti netko i šalje otrovne strelice, ako je u tebi mir, one se nemaju u što ubosti.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

na konto čega si ovo napisala. pa zaboga jedno je uputiti ili dobiti kompliment, a skroz nešto drugo flert.

.
    šta bi po tebi bio flert?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

asa, ja cijenim tvoju iskrenost, i ako je tebi to u redu, meni je stvarno svejedno. Slinim nad Ezelom, imam bujnu maštu, komentiram s mužem i lijepe žene i lijepe muškarce, dozvoljavam si takvu vrstu flerta, a i njemu bih to dozvolila, ali da ja flertujem s nekim, ili on, zastvarno, to je već nešto drugo. Misliš da nisam bila u prilici sresti zgodne muškarce i prepustiti se flertu? Tko nije? Ali to je jednostavno pec pec, zato se okreneš i praviš blesav, sigurnosti radi.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

paaaaa recimo ono što je asa opisala. i sama je to nazvala flertom.
    da joj je kolega jednom ili dva puta uputio kompliment je jedno, a drugo je kad ti netko nakon svakog razgovora šalje prisne poruke ili još nešto više od toga tipa one da je sexy i da svi primjećuju da je on "zapeo" za nju, e to je za mene nešto više od komplimenta, tj. flert.

i da se razumijemo, mene apsolutno ne zanima i ne zamaram se time kad to netko drugi radi, samo mi se nije svidjelo generaliziranje da smo svi takvi, jer eto nismo, a imam hrpu cura s kojima se družim koje isto tako nisu sklone flertu. a imam i onih koje jesu i opet dobro.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja fakat ne moram ni izaći, dao bog posla, jer će uvijek biti frajera koji će mi hraniti ego.
    Ima li u toj tvojoj firmi kakvog posla za ocvalu prekočetrdesetogodišnjakinju.
    I ja bih hranila ego, i ja bih se gledala s nekim umjesto samo s računalom.

Potpisujem ti svaku riječ.

Ali su mi granice strože. Šengenske.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

teško je, zaista, povući crtu izmedju bezazlene razmene komplimenata i nečeg ozbiljnijeg. ko to ne ume, ne treba ni da se upušta u takve igre...
    a to što svi primećuju da je neko "zapeo" za nekog ne računam u flert. ima ljudi kojima se dopadamo i koji bi možda hteli i nešto više, a na nama je da postavimo granice.takodje, može ispred mene šetati i mister univerzum, deliti mi komplimente i biti mi dopadljiv, ako ja volim i poštujem svog muža i brak i ne želim avanture, nema te prilike koja bi me u nju naterala...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

teško je, zaista, povući crtu izmedju bezazlene razmene komplimenata i nečeg ozbiljnijeg. ko to ne ume, ne treba ni da se upušta u takve igre...
    dobro si napisala - igre, upravo to je za mene flert, igra i oblijetanje kao mačka oko vruće kaše. te iskre jako dobro vide i osjećaju i slučajni promatrači.

s jedne strane jako dobro znam povući crtu između jednog i drugog, a s druge strane nikada se ne bih upuštala u njih, jer meni to jednostavno nije napeto.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hm ne znam koliko bi ja, ili koliko bi mm baš cjenio moje igre sa nekim, bez obzira koliko bezazlene ja tvrdila da jesu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Hm ne znam koliko bi ja, ili koliko bi mm baš cjenio moje igre sa nekim, bez obzira koliko bezazlene ja tvrdila da jesu.
    E pa to je to. I evo recimo ja koja sam se izjasnila kao netko tko ne flertuje.
    Pa nisam se ja zatvorila u čahuru i bojim se da mi netko priđe na dva metra jer mu, ne znam, ne bih mogla odoljeti, pa da je ne znam kako zgodan.
    Ali ja mogu reći da je neki frajer zgodan ,a da pritome ne osjetim ama baš ništa. Najmanje potrebu da fertujem s njim ili prihvatim njegovo nabacivanje.
    Ali ne zato što sam ukočena baba nego jer uopće ne osjećema potrbu za tim. Jer valjda doma imam sve što mi treba i za čim čeznem...
    Kaj ja znam? I stvarni se ne bih složila s tvrdnjama da svi ponekad flertujemo....

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Definitivno se ni ja ne slažem s tim da svi nekad flertujemo. Nisam flertovala od kad sam sa mm-em, ma najiskrenije ne sječam se uopče kad mi je neki frajer zapeo za oko. Jednostavno to su neka vrata koja sam valjda zatvorila jer bi inaće bio nepotreban propuh.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Jednostavno to su neka vrata koja sam valjda zatvorila jer bi inaće bio nepotreban propuh.
    I ja.
    Moj je muž jedan od onih koji nije od velikih riječi. Miran, tih i postojan i obitelj mu je na prvom mjestu. Dok sam bila mlađa prigovarala sam mu zbog toga i željela više riječi od njega. On bi uvijek strpljivo i smireno odgovarao: "kad ja tebe ne bih volio nikakva sila me ne bi natjerala u brak s tobom, niti da ostanem u tom braku. I zato ti ne moram stalno govoriti da te volim". Prije me takav stav smetao; kako godine prolaze, sve više mi odgovara. I znam, jako dobro znam da bi ga moj eventualni flert jako pogodio. I nakraju bih i ja bila jako nesretna zbog toga. Baš kao što si rekla - posve nepotreban propuh...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

e pa blago vama kad ste tako stamene i ispravne, ne rugam se zaista to mislim. i ja sam na prvi pogled ledena kraljica i nema riječi o nekom flertu il nabacivanju, zbližavanju pogotovo na ikakvoj razini, nekako sve je to kod mene rezervirano za mm. ali da ima dana kad mi muž digne živac , pa imamo 100 problema, pa krediti, gradnja, obitelj, uža i šira, stari roditelji, baš mi se život učini težak i tegoban..

i tad mi neki uhvaćeni pogled ili smješak od nekog zgodnog čovjeka baš dobro sjedne! onako bez neke teže primisli, bez ikakve težnje za ičim dalje. al paše, što je je!

i ne smatram to nikakvom izdajom, i ne bi mi bilo krivo da se i mom mužu tako neka cura u prolazu nasmiješi i njemu samom izmami osmjeh na lice! možda je nekima ovo neshvatljivo al meni su općenito ti nekakvi spontani momenti sreće u životu baš podizač. to može biti pogled stranca, osmijeh, neki lepršavi listić, miris kolača.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    e pa blago vama kad ste tako stamene i ispravne, ne rugam se zaista to mislim. i ja sam na prvi pogled ledena kraljica i nema riječi o nekom flertu il nabacivanju, zbližavanju pogotovo na ikakvoj razini, nekako sve je to kod mene rezervirano za mm. ali da ima dana kad mi muž digne živac , pa imamo 100 problema, pa krediti, gradnja, obitelj, uža i šira, stari roditelji, baš mi se život učini težak i tegoban..

i tad mi neki uhvaćeni pogled ili smješak od nekog zgodnog čovjeka baš dobro sjedne! onako bez neke teže primisli, bez ikakve težnje za ičim dalje. al paše, što je je!

i ne smatram to nikakvom izdajom, i ne bi mi bilo krivo da se i mom mužu tako neka cura u prolazu nasmiješi i njemu samom izmami osmjeh na lice! možda je nekima ovo neshvatljivo al meni su općenito ti nekakvi spontani momenti sreće u životu baš podizač. to može biti pogled stranca, osmijeh, neki lepršavi listić, miris kolača.
    Ništa meni nije neshvatljivo.
    Ali mislim da svi problemi koje si navela postoje i u drugim brakovima. Misliš da je meni strano sve to - besparica, starci koji se miješaju,
    kronični umor...ali sve to kako nosim ja, tako nosi i on. O i mi jedan drugom dignemo živac. Ali to smo mi, nas dvoje - to nije upitno. Jednostavno mi to nije razlog za bijeg. Jer ovakav osmijeh uhvaćen od nekog zgodnog čovjeka bio bi mi bijeg od stvarnosti s kojom se nekad teško suočiti. Razumijem te posve. Ali tu je potreban takav oprez, da taj oprez sam po sebi ponekad uzima previše potrebne životne snage koja se može upotrijebiti za nešto drugo. I ne želim protiv svog muža. kakav je takav je - moj je.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a ni ja protiv svoga ni u ludilu, ne znam od kud ti to?
    i mislim da se nismo razumjele, ne pričam o dvostrukom životu, već jednom običnom osmjehu. a on ne košta nikave snage,
    pogotovo ne životne!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    a ni ja protiv svoga ni u ludilu, ne znam od kud ti to?
    i mislim da se nismo razumjele, ne pričam o dvostrukom životu, već jednom običnom osmjehu. a on ne košta nikave snage,
    pogotovo ne životne!
    Da ako sve ostane na tom osmijehu.
    Ali meni je draži osmijeh moje djece...to je ono šo me diže iz pepela.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ajme ljiljana kud ti ode, hebate i meni je mojeg djeteta, al to nije tema.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ima li vas još?
    Ima, MM je takav. Ja bih se naradije prasnula na kredencu za vrijeme pranja suđa.
    Šalu na stranu.

Moram priznati da nemam baš puno muških prijatelja koji bi mi povjeravali ovakve stvari, a s bivšima se baš nešto ni ne susrećem, a mislim da o tome ni ne bih pričala s njima jer nakon dugo vremena (s MM sam već 10 godina) nismo baš toliko bliski.
    Osobe koje poznajem, prijatelje, rodbinu, uglavnom ne varaju svoje supružnike, partnere. Ili ja za to ne znam.

No, mislim da postoje i dvije vrste brakova, pa je onda i varanje drugačije.

Ima onih koji su se udali/oženili s ljubavi svog života, prošli s njom sve i svašta pa je onda lakše razumjeti kada je partner umoran, bolestan, ne da mu se i teže prevariti.

A ima onih koji su možda imali ljubav života, ali su s njom prekinuli pa onda oženili ili se udali za nekog drugog iz neke formalnosti, reda radi, jer to tako ide... pa dobili dijete... E tada je možda lakše i prevariti.

Naravno, nije sve tako crno bijelo i nije da oni iz prve grupe neće prevariti partnera, ali ako to i učine, bit će to možda zaista samo jednom, radi prilike, zbog ovog ili onog problema. No tada će raščistiti stvar i krenuti dalje.

I da, u braku se treba potruditi, srediti, i dalje zavoditi... NO, to je većinom teško, posebno uz djecu, mali stambeni prostor, sve brige...

Stranica 3 od 7 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •