Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
e pa blago vama kad ste tako stamene i ispravne, ne rugam se zaista to mislim. i ja sam na prvi pogled ledena kraljica i nema riječi o nekom flertu il nabacivanju, zbližavanju pogotovo na ikakvoj razini, nekako sve je to kod mene rezervirano za mm. ali da ima dana kad mi muž digne živac , pa imamo 100 problema, pa krediti, gradnja, obitelj, uža i šira, stari roditelji, baš mi se život učini težak i tegoban..

i tad mi neki uhvaćeni pogled ili smješak od nekog zgodnog čovjeka baš dobro sjedne! onako bez neke teže primisli, bez ikakve težnje za ičim dalje. al paše, što je je!

i ne smatram to nikakvom izdajom, i ne bi mi bilo krivo da se i mom mužu tako neka cura u prolazu nasmiješi i njemu samom izmami osmjeh na lice! možda je nekima ovo neshvatljivo al meni su općenito ti nekakvi spontani momenti sreće u životu baš podizač. to može biti pogled stranca, osmijeh, neki lepršavi listić, miris kolača.
Ništa meni nije neshvatljivo.
Ali mislim da svi problemi koje si navela postoje i u drugim brakovima. Misliš da je meni strano sve to - besparica, starci koji se miješaju,
kronični umor...ali sve to kako nosim ja, tako nosi i on. O i mi jedan drugom dignemo živac. Ali to smo mi, nas dvoje - to nije upitno. Jednostavno mi to nije razlog za bijeg. Jer ovakav osmijeh uhvaćen od nekog zgodnog čovjeka bio bi mi bijeg od stvarnosti s kojom se nekad teško suočiti. Razumijem te posve. Ali tu je potreban takav oprez, da taj oprez sam po sebi ponekad uzima previše potrebne životne snage koja se može upotrijebiti za nešto drugo. I ne želim protiv svog muža. kakav je takav je - moj je.