Citiraj asa prvotno napisa Vidi poruku
Ima li vas još?
Ima, MM je takav. Ja bih se naradije prasnula na kredencu za vrijeme pranja suđa.
Šalu na stranu.

Moram priznati da nemam baš puno muških prijatelja koji bi mi povjeravali ovakve stvari, a s bivšima se baš nešto ni ne susrećem, a mislim da o tome ni ne bih pričala s njima jer nakon dugo vremena (s MM sam već 10 godina) nismo baš toliko bliski.
Osobe koje poznajem, prijatelje, rodbinu, uglavnom ne varaju svoje supružnike, partnere. Ili ja za to ne znam.

No, mislim da postoje i dvije vrste brakova, pa je onda i varanje drugačije.

Ima onih koji su se udali/oženili s ljubavi svog života, prošli s njom sve i svašta pa je onda lakše razumjeti kada je partner umoran, bolestan, ne da mu se i teže prevariti.

A ima onih koji su možda imali ljubav života, ali su s njom prekinuli pa onda oženili ili se udali za nekog drugog iz neke formalnosti, reda radi, jer to tako ide... pa dobili dijete... E tada je možda lakše i prevariti.

Naravno, nije sve tako crno bijelo i nije da oni iz prve grupe neće prevariti partnera, ali ako to i učine, bit će to možda zaista samo jednom, radi prilike, zbog ovog ili onog problema. No tada će raščistiti stvar i krenuti dalje.

I da, u braku se treba potruditi, srediti, i dalje zavoditi... NO, to je većinom teško, posebno uz djecu, mali stambeni prostor, sve brige...