Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 328

Tema: zasto partneri varaju

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I opet dođosmo na to kako ti SVI rade...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    I opet dođosmo na to kako ti SVI rade...
    Ja to ne tvrdim, nikad nisam i nikad necu.Vjerujem da postoje ljudi koji za tim stvarno nemaju potrebu. Ali neke od vas, posebno ove s duzim forumskim stazem, znate i same kakvih je sve tu prica bilo. Od savrsenog braka od 12 god pa si je muzic nasao mladu do tome slicnih prica. I tu vidimo najcesce samo zensku stranu price posto se muzevi ne javljaju puno a ko zna sta bi nam oni sve imali za ispricat.
    Stvarno nije sve crno-bijelo. Ja vjerujem da me MM ne vara ali da saznam da ipak svrlja tamo negdje po Crnoj Gori nebi se ni previse sokirala. Jasno da bi kazna bila drasticna ali ja svijet ne zelim gledati u ruzicastim naocalama. Vjerujem da se nekima dogodi, neki to naprave i namjerno, neki iz inata, osvete...neki su jednostavno usamljeni. A postoje i oni koji kad odluce NE toga se i drze bez obzira na sve! Ali to ne znaci da su OBA partnera u tom istom filmu...

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

asa, baš mi je iskreno žao što si ovako jako povrijeđena.

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bas mi pase ova tema u ove hladne zimske sumorne dane..Asa tako duhovito i rjecito pise...a i Flopica...moram ispricat jedan svoj tzv flert tj flertovanje s jednim deckom...ja i moj muz smo tog jednog finog decka sretali na njegovom radnom mjestu , kaze mi muz da su mi se okice svaki put zacaklile i to mu ni najmanje ni je smetalo, a moram reci da je inace podosta ljubomoran...eto,malo smo si zaflertali i nismo zavrsili u krevetu niti mi je muz radil frku...a imamo i jednog zajednickog prijetelja s kojim se salim slicno kao i ti Asa, ni to mu ne smeta jer zna da njega volim i da ga nebudem prevarila ako se s nekim salim ili si udijelimo kakvi kompliment...naravno,isto je i s moje stranekad su zene u pitanju.

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Podvlačim: flert nije isto što i nevjera. E sad šta čemu predstoji.......

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj asa prvotno napisa Vidi poruku
    Odličan film na temu braka, varanja, i flerta iz davne 1974., Prizori iz bračnog života, genijalni Bergman, ako poželiš još malo filozofirati. Ali nije za nestrpljive, dugo traje. Dva bračna para večeraju. Jedan je par uglađen i fin, malo govore, drugi par se svađa preko stola i remeti ugodan prijateljski objed. Taj par koji se svađa upravo objavi da se nakon xy godina razvodi, ovo dvoje su u totalnom šoku. Nekoliko godina kasnije zanimljiv rasplet situacije...
    Da, da, to je super film, kao i većina Bergamnovih na temu muško ženskih odnosa.
    Ne znam jesi li gledala Ericha Romera i njegov ciklus Šest moralnih priča?
    A i od Woodyja Allena se da štošta naučiti !

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    a to svi ili bar većina ljudi voli! (sad me ne pilajte kako mogu tvrditi da vole "svi" ako ne poznam sve ljude na ovom svijetu, ako nisam radila istraživanja i nemam čvrste znanstvene dokaze ), to se tako veli
    neke cure predoslovno shvaćaju sve što se ovdje napiše. pa ja ni kriva ni dužna postade ženetina što se ceri nepoznatim mužima na
    cesti, ne bi li uhvatila pokoji trenutak sreće koju mi nije u stanju pružiti vlastiti muž, a bogami ni rođeno dijete!
    A ti si mene nasmijala ovim. Još se cerim.
    Draga moja, trebala si ti vidjeti kakvo je čudovište ispao moj muž na jednom drugom topiku, hvala Bogu, više se ne sjećam o čemu je bilo riječ. Lijepo ja to njemu sve pokazala. Nije ga baš nešto dirnulo. Samo mi je rekao, ti si znala za koga se udaješ.

Nakon što sam sve iščitala, stvrano ispada kako gotovo svaka od nas drugačije doživljava flert.

Ovo što asa opisuje, za mene je čisti flert. Hoće li prerasti u više ili ne, ne zanima me. U takvo nešto se ne bih upustila, ali to je samo moje mišljenje. No, iz ove kože mi je lako tako pričati. Da sam u asinoj, možda bi bilo drugačije.

Asa, znam da ne trebaš savjete, ali ako ti smijem reći, na tvom bih mjestu sve ispričala mužu. Sama. Ne zato da ga učiniš ljubomornim nego da mu pokažeš što se događa u tvom životu, što tebi treba, a njega bi tako malo koštalo. Ovako ga može koštati puno više. Naravno, ti ga najbolje poznaješ i znaš kako bi reagirao, ali ja sve to ne bih mogla prešutjeti svom mužu. Teško je to kada za nekoga činiš sve, a za uzvrat dobijaš tek mrvice.

Ljiljana, moj je muž poput tvoga, no ja još uvijek inzistiram na nekim stvarima. Ako ja mogu svaki puta ukuhati taranu u juhu jer on tako voli, a ne rezance jer ja tako volim, pa zašto on meni ne može udovoljiti i učiniti ovo ili ono za mene? Nekada se sjeti, nekada ne. No, ne mogu se požaliti.

A što se tiče flerta osmijehom, tu se totalno slažem s flopicom. Nikada neću zaboraviti osmijeh jednog djeteta koji mi je izliječio srce u jedan težak dan. Ali, mogao je to biti i osmijeh muškarca pri čemu ne mislim na bilo što seksualno, nego onako, čistog srca, osmijeh kao čovjek čovjeku. Pa sama se svakom nasmijem, prva. I starcu, i djetetu, i babi, i ženi i muškarcu. I psu. (sad će ispasti da se okolo smijem k'o lud na brašno ).

I da, tako sam zaljubljiva osoba. Lako se oduševljavam, bilo novim kapelanom u crkvi, novom konobaricom u studentskoj kantini, kolegom u firmi, blagajnicom u trgovini... I možda netko tko me gleda, tko osjeti tu iskru oduševljenja pomisli kako flertujem. Ne, samo nisam suzdržana jer jednostavno ne znam biti suzdržana (ne mislim da je to velika vrlina jer me itekako koštalo u životu).

Imala sam kolegu na poslu koji me oduševljavao svojom inteligencijom, no sve je to bilo aseksulano, bez bilo kakvih dodira, poruka... Došla bih kući i pričala MM-u njegove fore, a ovaj bi znao reći, ti si se zaljubila. Odgovorila bih, da, jesam.
    I MM je po tome sličan meni, samo s malo rjeđe oduševljenja. I nitko nije ljubomoran na takve stvari.
    No, da sam asin muž, itekako bih se zapitala, gdje griješim.

I još nešto moram prokomentirati - seksističke dosjetke, crtice... Takve stvari stvarno ne volim i čim netko krene s tim, odmah prijeđem na drugu temu i pokažem da mi je neugodno. POsebno mi je odvratno kad stariji ljudi krenu s takvim forama.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Čitam vas malo i htjela bih pitati, s obzirom da imam malo iskustva i tek sam 4 godine u braku, gdje je ta granica između flerta i prevare?

Mislim da bi mene možda i više bolilo da mi muž flerta, nekoga grli na poslu i šalje sms-ove i štajaznam šta, nego da me prevari fizički..

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj BODULICA prvotno napisa Vidi poruku
    A ja pak ne mogu dokučiti zašto se tu neki toliko isčuđavaju asinim postovima.
    ajde sad već kad si ovo napisala, nađi taj post i citiraj ga.
    jer ja niti jedan jedini post isčuđavanja niti osuđivanja nisam vidjela, osim ljiljaninog moraliziranja, ali niti to nije isčuđavanje.

molim vas kad ovako nešto napišete, onda to i potkrijepite nečim, a ne samo trla baba lan.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

granica je vrlo tanka. a postavlja je svako prema svom osećaju i moralnim načelima. kao što smo videli iz prethodne rasprave, svako od nas ima drugačiji pojam o tome. logično, jer smo svi različiti...
    mislim da su koksy i asa u svojim otvorenim postovima na tragu činjenici da smo mi žene sklonije da varamo/flertujemo/tražimo pažnju sa strane kada je nemamo dovoljno u svome braku ili vezi. ja lično svoj brak smatram dobrim (malo mi je preterano reći idealnim, jer takve stvari postoje samo u ljubavnim romanima-), ali u njemu itekako ima prostora za još davanja pažnje, nežnosti i razgovora. srećom, pa je naš odnos krajnje pošten i ja uvek mogu da kažem šta mi smeta, a i on takođe. razgovorom i željom da se nešto menja uvek se može puno učiniti da obe strane budu zadovoljnije. a to je ujedno i način da potreba za traženjem pažnje sa strane postane suvišna.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa i u mom braku ima prostora za davanje pažnje, ali jednostavno neke stvari nisu kao prije (pri tome mislim na djecu, nismo više sami i slobodni bez brige i pameti), a kako raste i traje brak rastemo i mi s njim pa i te neke stvari pomalo prerastemo. Ili bolje rečeno, lakše bez njih možemo.
    Nađemo si neke druge zadovoljštine. Ali opet između nas i unutra našeg braka.
    A ako sve štima, nema potrebe za nečim sa strane. Ne radi se tu o životu u nekom ružičastom balončiću.
    Posljednje uređivanje od ana.m : 17.01.2011. at 07:54

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nema mi ništa ljepše nego kad mi na gradilištu zidari zvižde i komentiraju atribute.
    a tek kada vozač miješalice nešto dovikne...

odmah sam živa!
    a nit` luk jela, nit` luk mirisala (kad smo već kod poslovica)

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

slažem se, ana.
    a kada sam rekla "prostor", mislila sam da stvari uvek mogu biti još bolje nego što jesu, da pažnje, nežnosti i razumevanja uvek može biti više. ali ljubav je upravo to - naša odluka da nekom dajemo više i kvalitetnije. i da zauzvrat to isto tražimo. pa ako tu sve štima, poneki osmeh ili pogled sa strane ostaju samo to - sitnica koja nas razvedri, a ne povod i uvod u prevaru.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nema mi ništa ljepše nego kad mi na gradilištu zidari zvižde i komentiraju atribute.

odmah sam živa!
    haha, apri!
    ja baš ne oskačem od sreće na zvižduke vozača mešalice, ali osmeh ili kompliment nekog zgodnog kolege stvarno me učini "življom".
    a što ti kažeš, "nit' luk jela, nit' luk mirisala"...-))))

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

odmah sam živa!
    ajme ja sam jednom skoro poginula tako. Par mjeseci nakon poroda- prvi put na rolama, a ogromna mješalica vozi uz mene i trubi, ja vrisnula,b skoro sam pod auto podletjela. Mislim da je to bio prizor..., vozač mješalice se bome zabavio

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    ja baš ne oskačem od sreće na zvižduke vozača mešalice, ali osmeh ili kompliment nekog zgodnog kolege...
    pa i ja govorim o svojim kolegama
    a ima i zgodnih i jako mladih.
    pa je moj "uspjeh" i veći.
    Posljednje uređivanje od apricot : 17.01.2011. at 09:28 Razlog: glupi smajli

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dođe mi da počnem hodati po gradilištima...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    haha, apri!
    ja baš ne oskačem od sreće na zvižduke vozača mešalice, ali osmeh ili kompliment nekog zgodnog kolege stvarno me učini "življom".
    a što ti kažeš, "nit' luk jela, nit' luk mirisala"...-))))
    evo složit ću se s tobom višnja da ne skačem od sreće na zvižduke vozača i zidara iako će netko vjerojatno opet reći da lažem i da sigurno frcaju halteri.

osmjeh ili kompliment kolege za mene nije flert.
    evo pokušat ću objasniti. za flert je po meni potrebno dvije strane, znači koketiranje s dvije strane, osmjesi s dvije strane, lijepe riječi s dvije strane, govor tijela, intimni razgovori, mailovi i poruke i slično.
    to što će ti netko reći -danas baš dobro izgledaš, i onda svatko svojim putem, za mene nema veze s flertom.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    osmjeh ili kompliment kolege za mene nije flert.
    evo pokušat ću objasniti. za flert je po meni potrebno dvije strane, znači koketiranje s dvije strane, osmjesi s dvije strane, lijepe riječi s dvije strane, govor tijela, intimni razgovori, mailovi i poruke i slično.
    to što će ti netko reći -danas baš dobro izgledaš, i onda svatko svojim putem, za mene nema veze s flertom.
    Slažem se s ovim...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

pa i ja govorim o svojim kolegama
    a ima i zgodnih i jako mladih.
    pa je moj "uspjeh" i veći.

Ok, i meni imponira kad mi netko (muško) kaže da sam zgodna, ali to je kraj priče.
    Nedavno mi je jedan tata iz vrtića kad me vidio rekao "Ajme, ti rodi još jedno dijete i izgeldala buš kao curica".
    Naravno da mi je godio takav komentar, ali to je sve!

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    ima još bolje za dizanje ega.
    jedan period sam za doć do posla trebala proć pored - zatvora.
    pa da vidiš kad krenu s prozora dobacivat

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

eh, cvijeto...
    ali oni su valjda još niže "rangirani" od mojih šljakera, pa se to "ne pika"

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

A kakva to ti ideš na posao?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ima još bolje za dizanje ega.
    jedan period sam za doć do posla trebala proć pored - zatvora.
    pa da vidiš kad krenu s prozora dobacivat

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Njoj je dovoljno samo da se pojavi...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

eh, cvijeto...
    ali oni su valjda još niže "rangirani" od mojih šljakera, pa se to "ne pika"
    čuj, za svaki slučaj sam ipak na prozor pogledala, šta ja znam, nije remetinec, al možda i ovom našem ima koji ex ministar, menađer i sl

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a, da, da...
    komplimenti obrazovanih više vrijede.
    zato nam neobrazovani i pokupiše najzgodnije cure

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

pikula[B], ima tih izreka, nađe se, al mi ova babina najmilija! nadam se da nikog ne uvrijedih!
    SikaPika to si tako lijepo rekla, baš si shvatila o čemu govorim. možda smo mi takvi tipovi ljudi, da se zaljubljujemo u život, u ljude u razgovore, malko smo poetični, pa šta?
    evo vidiš kako jutarnji odlazak na posao može biti zabavan, moraš samo naći pravu " rutu" kojom ćeš proći !

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

joj cure vidim da se dobro zabavljate
    ovo sa majstorima na gradilištu mi je super

aj da vas pitam jel bi bila drugačija ova situacija između ase i ljiljane da je ljiljana ispred posta stavila - "meni se čini..ja milsilm...iz iskustva....u dobroj namjeri.....vidjela sam 23 sličnih slučaja " ...pa tako....
    "Polako upadaš u zamku inteligentnog i itekako zainteresiranog, iskusnog čovjeka koji ima vremena, sve zajedno ga zabavlja a to što će se malo pomučiti oko tebe samo mu rasplamsava želju.
    Volje za seks s mužem, rekla su u jednom od prethodnih postova više nemaš.
    Ovo sve bi moglo jako loše završiti. Kad uglađeni gospodin vičan komunikaciji ostvari što želi, njegov će se odnos prema tebi promijeniti. Muža bi mogla izgubiti i to će ti jako teško pasti. Jer bi ti tada muž mogao postati zanimljiv i privlačan za sex. osobito ako ga u međuvremenu zgrabi druga.
    Najgore što možeš pomisliti je da si u ovoj situaciji nemoćna protiv svojih osjećaja i da nemaš kontrolu nad postupcima. Jer tko bi drugi mogao vladati tvojim životom ako ne ti???
    Pusti dojmove, uključi razum i osjećaje (muž, dijete), situacija ide ka ozbiljnom.
    "

- kad čitam opet taj post zvuči mi dosta direktan, ali prvi puta ja osobno npr nisam imala osjećaj da ona "napada ili moralizira" - ja osobno sam to ovako sa strane više shvatila kao majčinski savjet....i nešto iz njenog iskustva ..mislim da je žena pisala u dobroj namjeri, a ovo

svaka uznemirenost uvijek proizlazi iz nas samih, a ne iz drugih. Jer čak ako ti netko i šalje otrovne strelice, ako je u tebi mir, one se nemaju u što ubosti.[/QUOTE]

-jako mi je dobro sjelo čuti ovako nešto danas....ne zbog teme na kojo se nalazimo, nego općenito

asa bila si iskrena i svaka ti čast na tome

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    joj sad sam se sjetila kako su građevinci jedno jutro mojoj frendici sve u 16 nešto dobacivali. nije se obazirala hehe
    kad je došla na posao skužila je da je prošla pola grada u majici naopako, ljudi joj htjeli reći hehe

svako jutro je tuda prolazila, a to jutro su je konačno ugledali

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    joj sad sam se sjetila kako su građevinci jedno jutro mojoj frendici sve u 16 nešto dobacivali. nije se obazirala hehe
    kad je došla na posao skužila je da je prošla pola grada u majici naopako, ljudi joj htjeli reći hehe

svako jutro je tuda prolazila, a to jutro su je konačno ugledali
    e, to bi me tek bacilo u bed, da me primjete jedino po naopakoj majici

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja sam se kao studentica nonstop vozila biciklom po gradu, i stalno je netko nešto dobacivao

jedan dan se vozim, lagano na***ana, i neki tip mi dovikne, mala, prazna ti je guma, a ja njemu odvratim, prazna je tebi glava

i dođem doma i skužim praznu gumu

sori na offt

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj asa prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ne namjeravate filozofirati, zašto moralizirate?
    Nemoj se ljutiti, ljudi su različiti. Te cure te jednostavno ne razumiju.
    Ja, na primjer, ne razumijem njih. Mislim da žena koja tvrdi da je sve, baš sve što želi pronašla u jednom muškarcu laže. Ili živi lažući sebe iz dana u dan.
    A, opet, možda sam u zabludi i pojma nemam koliko su one sretne. Ja ne znam kako ispuniti sve svoje fantazije samo s jednim likom.

I, da, flertam.
    S barbom koji prodaje povrće na placu.
    S poštarom.
    Najjradije s penzićima, jednom mi je jedan susjed (sada već pokojni) rekao da sam lijepa kao što je bila njegova žena dok su bili mladi. To mi je bilo super, odmah sam se pohvalila MM-u.
    Ponekad i on meni priča što radi, on je od onih muškaraca koji se bolje razumiju sa ženama i redovito dijeli komplimente i čokoladice, a ponekad i zagrljaje na radnom mjestu.
    I smatram to benignim, kada bih saznala da me vara iskreno bih se šokirala, nikada nisam posumljala da bi to mogao napraviti. Vjerujem da i on razmišlja isto.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mater studiorum, već smo razjasnili da ovo tvoje s penzićima i poštarom, i ezelom - nije flert.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

da flert bi bio da kad ti penzić kaže da si lijepa ko njegova žena kad je bila mlada, a ti njemu namigneš i obližeš se LOL

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    i neki tip mi dovikne, mala, prazna ti je guma, a ja njemu odvratim, prazna je tebi glava i dođem doma i skužim praznu gumu

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da žena koja tvrdi da je sve, baš sve što želi pronašla u jednom muškarcu laže. Ili živi lažući sebe iz dana u dan.
    A, opet, možda sam u zabludi i pojma nemam koliko su one sretne. Ja ne znam kako ispuniti sve svoje fantazije samo s jednim likom
    Još malo generaliziranja...ja sam jedna od tih koja "laže" samu sebe.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    I, da, flertam.
    S barbom koji prodaje povrće na placu.
    S poštarom.
    Najjradije s penzićima, jednom mi je jedan susjed (sada već pokojni) rekao da sam lijepa kao što je bila njegova žena dok su bili mladi. To mi je bilo super, odmah sam se pohvalila MM-u.
    Ponekad i on meni priča što radi, on je od onih muškaraca koji se bolje razumiju sa ženama i redovito dijeli komplimente i čokoladice, a ponekad i zagrljaje na radnom mjestu.
    I smatram to benignim, kada bih saznala da me vara iskreno bih se šokirala, nikada nisam posumljala da bi to mogao napraviti. Vjerujem da i on razmišlja isto.
    ahaaaaa znači ono neki dan kad je svećenik doš'o na blagoslov, ja taman stavila večeru na stol, a on reče kako krumpir dobro izgleda je zapravo bio flert, pa šta ne kažeš?!
    samo ne znam s kim, sa mnom ili s krumpirom.

a ja mislila da je čovjek samo htio s nama za stol

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

možda je htio s krumpirom u krevet?

da flert bi bio da kad ti penzić kaže da si lijepa ko njegova žena kad je bila mlada, a ti njemu namigneš i obližeš se LOL
    aaahahahahahahahahahaha
    fuj

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

tko je ezel?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    tko je ezel?
    neki lik iz sapunice

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ne samo da lažem sebe, nego lažem i vas!

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

am, hvala.

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Da li je kompliment flert? Pa ne znam baš.
    Ali je sigurno uvod u njega. Ako ti samo pocrveniš, pogledaš u zemlju i pobegneš, onda valjda ne ulaziš u flert.
    Ipak to postoji samo u serijama koje oslikavaju stanje i vreme obespravljenih žena, čija je uloga u društvu da budu lepe, poželjne, smerne i skromne.

Niko ne deli komplimente ženama koje idu namrgođene i nedoterane, niti će neko kompliment ponoviti ako ne dobije neku reakciju.

S druge strane ne počinje sve od komplimenta, mislim da je to malo prevaziđena kategorija, u stilu o gospo moja, kako su plave oči vaše, a struk uzak ko u curetka.

Flert počinje u dobroj komunikaciji koju ostvaruješ s nekom osobom, a ona za mene nikako ne znači komplementiranje, to mi je dosadno i neizazovno.

A što se tiče teme, zašto muškarci varaju, stvarno ne znam, valjda isto zašto i žene varaju - dosada, uzbuđenje, želja za promenom, zaljubljivanje, osveta, milion je motiva za različite ljude.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sad cu vam odat jednu svoju mracnu tajnu...Koju ustvari znaju svi u mom zivotu al nisam je jos iznjela tu na forumu... Pripremite se... Dakle ja, Koksy, supruga, majka i trudnica, navecer, dok je muz na terenu a dijete spava, igram play station 3. I to ne bilo sta nego jednu od najbolji multiplayer ratnih igara. Dakle online! Posto je igra tog karaktera 98% igraca su muskarci. Imam svoju ekipu od 30-tak ljudi, svi do jednog muskarci. Tokom igre pricamo preko headseta i vjecno je neka zajebancija na temu sexa. Stalnu su tu neke dvosmislene fore, nasmijemo se do suza. Nikad uvredljive, nikad sexisticke, tj. ako netko kaze nesto sto mene kao zenu vrijeda ja ga zamolim da ili prestane ili ga brisem s liste. E sad, zasto ja vama sve to pisem? Jer ima jaaaako malo zena koje to igraju i kad otkriju jednu oni ju ne pustaju, doslovno me drze ko kap vode na dlanu. Ego ne da mi je do stropa nego ga i probija u nekim trenutcima. Jel to flert? Mislim, ponekad me neke rijeci i onako malo...zagolicaju, da osjetim onu slatku nervozu u zelucu... MM to zna, kad je doma igramo zajedno, cuje on sve tj. vecinu onog sta mi pricamo. Jedno vrijeme se nesto bunio ali mislim da mu je postalo jasno da su to samo muskarci koji su, eto, hrabri preko headseta. Ponekad i ja te neke razgovore dozivljavam ko flert al sudeci po ovom sto ste vi napisale to je u rangu dovikivanja sljakera sa skele zar ne?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj RG ne sekiraj se, svako mjeri svojim metrom. Tko ne zna kakvo je čudo on sam, ne može ni preptostaviti da bi taj "lik" mogao biti fascinantan čovjek, čitav svemir unutra i izvana, a ne samo 70 posto voda, sluša stonse i ima redovna primanja.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    ajde sad već kad si ovo napisala, nađi taj post i citiraj ga.
    jer ja niti jedan jedini post isčuđavanja niti osuđivanja nisam vidjela, osim ljiljaninog moraliziranja, ali niti to nije isčuđavanje.

molim vas kad ovako nešto napišete, onda to i potkrijepite nečim, a ne samo trla baba lan.
    A sad ga baš cijepaš dlaku, kad smo već kod dosjetki.

Osijećam se ko na sudu jer eto nisam podastrla dokaz koji bi potvrdio moj dojam ponekog isčuđavanja nad asinim postovima.

Uostalom, ne da mi se secirati postove, ali moram priznati da i dalje imam isto mišljenje. Nisam znala da se sve napisano ovdje mora potkrijepiti argumentima, već sam naivno mislila da je ovo samo kutak za filozofiranje gdje se ne mora vagati svaka napisana riječ, posebno ako te riječi nikoga ne vrijeđaju.
    Ili si se ti možda našla uvrijeđenom
    Oprosti ako jesi.

Inače, ja skrušeno priznajem da ne znam flertovati. Štoviše, ne znam dobro ni primiti kompliment. Možda stvarno postoji kakav tečaj za to, vrlo rado bih ga pohađala

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

vid ti naše koksy, genijalna priča jel ti dobro ide, ono jesi virtualna faca?

bodulica, možda žuži ima nešto takvo

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    vid ti naše koksy, genijalna priča jel ti dobro ide, ono jesi virtualna faca?

bodulica, možda žuži ima nešto takvo
    Vidiš, mm bi bio jako sretan da mi Žuži bude mentorica.

Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •