Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Sanse za upad u drzavne jaslice usred godine?

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Sanse za upad u drzavne jaslice usred godine?

Zbog bakine bolesti preko noci smo ostali bez cuvanja.
    U vrtic u koji cemo se ponovno prijaviti za ovu jesen prosle jeseni nismo upali, iako ispunjavamo apsolutno sve uvjete, no tamo ionako vladaju teska kemijanja s upisima, za neka smo culi i saznali iz prve ruke (od ljudi kojima su neke njihove veze nudile mjesto u tom vrticu iako nisu ispunjavali kreiterije).
    Tada nisam htjela dizati frku jer smo imali relativno pokriveno cuvanje, ali sad se dogodila izvanredna situacija.

Vrtic nam je doslovce par kuca dalje i ne bih htjela kretati s nekim dislociranim privatnim vrticima pa se najesen premjestati i ponovno prolaziti sve faze adaptacije...

A jako mi je odbojno traziti neku stelu za upad usred godine pa me zanima ima li netko da je regularnim putem uspio tijekom godine upasti u vrtic/jaslice?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam tražila vrtić - nema šanse. Mislim da je s jaslicama još teže... No, ipak, sretno!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moja prijateljica je uspjela, no to je bilo prije 5g. Malena je rođena u prosincu, tada je dala molbu i pozvali su je negdje na proljeće, kada je cura imala cca. 15mj. Mislim da se radilo o tome da neki koji su upisani nisu ni krenuli, pa su njih pozvali.

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tnx... Vidim da nam je veca sansa da dobijemo na lotu ili nas pogodi grom...

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi nismo uspjeli

upisali smo klinku u privatni i, iako je osam km od nas, a drzavni u kvartu, nekoliko ulica dalje, nisam ju selila naknadno, dobro joj je u privatnom, cemu je izlagati dodatnim traumama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •