-
Sanse za upad u drzavne jaslice usred godine?
Zbog bakine bolesti preko noci smo ostali bez cuvanja.
U vrtic u koji cemo se ponovno prijaviti za ovu jesen prosle jeseni nismo upali, iako ispunjavamo apsolutno sve uvjete, no tamo ionako vladaju teska kemijanja s upisima, za neka smo culi i saznali iz prve ruke (od ljudi kojima su neke njihove veze nudile mjesto u tom vrticu iako nisu ispunjavali kreiterije).
Tada nisam htjela dizati frku jer smo imali relativno pokriveno cuvanje, ali sad se dogodila izvanredna situacija.
Vrtic nam je doslovce par kuca dalje i ne bih htjela kretati s nekim dislociranim privatnim vrticima pa se najesen premjestati i ponovno prolaziti sve faze adaptacije...
A jako mi je odbojno traziti neku stelu za upad usred godine pa me zanima ima li netko da je regularnim putem uspio tijekom godine upasti u vrtic/jaslice?
-
Ja sam tražila vrtić - nema šanse. Mislim da je s jaslicama još teže... No, ipak, sretno!
-
Moja prijateljica je uspjela, no to je bilo prije 5g. Malena je rođena u prosincu, tada je dala molbu i pozvali su je negdje na proljeće, kada je cura imala cca. 15mj. Mislim da se radilo o tome da neki koji su upisani nisu ni krenuli, pa su njih pozvali.
-
Tnx... Vidim da nam je veca sansa da dobijemo na lotu ili nas pogodi grom...
-
Osoblje foruma
mi nismo uspjeli
upisali smo klinku u privatni i, iako je osam km od nas, a drzavni u kvartu, nekoliko ulica dalje, nisam ju selila naknadno, dobro joj je u privatnom, cemu je izlagati dodatnim traumama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma