Ako jaja kupuješ kod "teta" koje pričaju dalm,atinski nije niti čudo što ti se dogodi
Zimi je teško naći domaća jaja ali nije SF, Ja već polako kužim i na placu koja su koja, iako me znaju prevariti, ali to otkrijem tek doma
Ja često kupujem jaja koja nisu kokošja (pačja, purina) - osim što su mi bolja, nekako si mislim da nisu s neke farme. jedini problem je što ih je teško naći a npr. pačja je nahvalila Ana (Ugarković) pa i od onda nestanu brzo.ž
Mima, Sever ti ima štand u zatvorenom dijelu Dolca, a tamo se, kad je bilo jako hladno, preselila i ova plava ovdje spominjana teta iz Dalmacije koja stoji kod lifta
Meni je odlazak na plac dio "folklora"- ono nešto moje, pa makar me malo i prevarili, jednostavno mi je gušt.
Na Dolcu, nikad ali baš nikada neću kupiti ništa kod onih 3 ili 4 prodavačice koje stoje na drugim tezgama, ne znam kako bih objasnila. One znaju imati i "domaću" robu, skuplje su iod drugih. One robu nabavljaju ne znam otkuda ali i otkupljuju od ljudi koji povremeno dođu na plac sa dobrom robom. Nekoliko puta mi se dogodilo da mi nešto istrgnu iz ruke što sam tako htjela kupiti od neke bakice, jer one uzmu sve od nje, ona ode doma, a one te iste stvari prodaju na svom štandu po puno većoj cije. One su mi najgori dio Dolca i nikad neću ništa tamo kupuiti ma koliko mi trebalo.