Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: Kupovina na placu - da ili ne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    morala sam doć na ovaj topik nakon današnjeg odlaska na pjacu.

dakle, apeliram na sve one koji žive u gradu, a imalo vole kuhati i jesti, da zaborave na pesticide i ostale icide i ne ostanu bez užitka kupovanja na tržnici u proljeće.
    došla sam samo XXX

Hajmo ljudi, nije strašno ako vas koja kumica malo zavalja.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    došla sam samo XXX

Hajmo ljudi, nije strašno ako vas koja kumica malo zavalja.
    Moje dijete i ja bile jučer. Ona je valjda tamo glavna atrakcija. Onako mala glavinja između klupa, skida ženama povrće sa štandova, glupira se, a meni drago što dijete zna odakle dolazi sve to na naš stol (dobro, zna da dolazi i iz bašče, ali i ovo je fora... obžavala je piju i dok sam je u marami nosila).

A što se valjanja tiče. Ajme, jučer me je uspjela zavaljati jedna baba koja me je jesenas zavaljala i za bijeli luk za sadnju. Ma, platila sam ga k'o Svetog Petra kajganu. Znam da mi se susjeda smijala.
    Kupujem jučer mrkvu (istina, onu od jesenas, ali nemam svoje) i ona meni trpa mrkvu s lišćem pa doda malo peršina... ja joj kažem da izvaže, ona izvaže skupa s porilukom, kao, ima tu dvije kile... Eh, ali dobro, nije mrkva loša, iz trapa je...
    Luda baba. A i ja još luđa što se dam zezati.

Kod nas nisam primjetila te ćimulice. O mišanci da ni ne govorim. Ima jedan deda koji prodaje raštiku iz Dubrovnika. Ne znam kako ju dila. Ipak nisam kupila.

Sve u svemu, MM je rekao, ovisna si o pijaci (da se razumijemo, do nje mi treba 20 minuta vožnje gradskim busom u kojem teglim dijete plus onu bapsku torbu na kotače, prepunu svega...)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •