standardna ponuda, ali bilo mi je drago čuti da je dobar dio mojih poznatih (i meni manje poznatih) prodavača bio spustio cijene ili ih barem nije dizao (kao što je do ove godine bio običaj pred blagdane) da bi konkurirali trgovačkim lancima. Mislim da sam oborila rekord u brzini kupovine, 40 minuta od trenutka kad sam stala na parkiralište. Imam nova kolica (do sada sam vukla u u vrećicama) pa sam valjda poboljšala brzinu.![]()
Kiosk sa peradi - purica oko 3 kg ; 45 kuna/kilogram, govedina/kosti za juhu/slavonska kobasa-Cerovski, hamburger(koji je zapravo suh ko panceta) 45kn/kg- Mraz; blitva, mrkva, koraba, klementine i limun (Davor, ja sam hrabro upotrijebila koru, nakon temeljitog čišćenja, za slamuru , te u purici kod pečenja. Ne pitam da li je tretirano, ako je domaće, većina kaže da nije , ali ne držim do toga 100%. ), pastrnjak, peršin, žuta mrkva; Veronika, mlijeko, sl. vrhnje i mlinci; moja kumica sa sirom i vrhnjem nije imala kuhani i dimljeni kravlji sir , mora da je sve već rasprodala ili obećala i prije 7 i 30 kad sam se ja pojavila na placu ; onda sam kupila manji kolut dimljenog kozjeg sira na drugom štandu (oko pola kg , cijena 100kn za kg, ali mi je striček dao popust i dao mi pola kg za 38 kn ), i još domaći grah i luk za salatu...i to je to.
Većina sam skuhala i pojela danas sa gostima.![]()