-
mislim da mu treba vremena da svlada organizaciju. ima nesto u tome sto kaze cokolada, da smo temperamentom i osobenoscu drugaciji, pa nije svaka organizacija i red jednaka.
no bez obzira na to, pogotovo poznavajuci skolski sustav, odredena organizacija vremana je nuzna. cini mi se dobrim, ovako kako radis. pokusavas mu pomoci da se nauci samoorganizirati. za to mu ocito treba jos vremena.
moja i. i u petom i daljnjim razredima ide/ici ce u produzeni boravak, odnosno skola je organizirana kao takva, sto znaci da cijeli razred ostaje popodne zajedno, te zajedno rade zadace, igraju, se, idu na aktivnosti. (u tim okvirima po onom sto nam razrednik kaze a on je s njima dva popodneva, ona prilicno dobro organizacijski funkcionira)
medutim cesto razmisljam razmisljam kako ce to biti poslije. jer ponekad kada nesto treba za vikend napraviti (ako ne stigne preko tjedna) to izgleda onako kako si ti opisala. malo radi, malo jede, ide na wc, uvali se meni/mm-u u krilo, i tako u krug...
ja razgovaram s njom i ona nacelno razumije da tako samo gubi vrijeme. medutim ocito joj nije lako to sto razumije provesti u djelo. ova tablica mi se cini bas pametna, jer im omogucuje da uvide koliko za neku aktivnost otprilike treba vremena. i daje autonomiju, da planiraju u sirim vremenskim jedinicama (tjedan).
cini mi se takode da je neka vrsta "pritiska" potrebna. ovako teoretski, rekla bih, da bi vremenom pritisak trebao pomalo popustati, u smjeru njihove samoodgovornosti i razumijevanja posljedica.
Posljednje uređivanje od seni : 13.01.2011. at 14:00
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma