Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: Ubijanje vremena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zdenka, ako sam dobro shvatila, tata i M su se dogovorili da ce uciti matematiku, ali onda je M prekrsio taj dogovor jer nije napisao zadacu. Nisam bas skuzila iz tvoje recenice akko ste to rijesili, ali ja bih to osobno rijesila iskljucivo na M-ovu štetu. Znači, tata bi otišao svojim poslom onog trenutka kad bi postalo očigledno da je M zabrljao.
    Moje je iskustvo da oni jednostavno ne obracaju paznju na stvari koje se ne prelamaju na njima. Tek kad ih stvarnost oplete krenu traziti savjet ili pomoć. Trenutno on radi po svome jer mu tako odgovara i ne osjeća nikakve negativne posljedice.
    Moji decki ne pišu zadaće poslije 7 sati navecer, osim ako se ne provuku bez da ih primijetim. Nama je to vrijeme za večeru, trening, pripremu za spavanje i slične aktivnosti. Nakon par nenapisanih zadaća brzo su se doveli u red.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nas to izgleda isto čeka, za sada u drugom razredu sve pohvata u školi i ne treba učiti, mada ga ja prije najavljenih testova, nagovorim da pročita gradivo koje su radili, ali sam nikada ne napravi isto, jer kaže da sve zna.
    Zato mi je ova tema jako zanimljiva.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sve to nas zapravo vodi da u životu naučimo preuzeti odgovornost za svoje pogreške i uspjehe naravno...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    sve to nas zapravo vodi da u životu naučimo preuzeti odgovornost za svoje pogreške i uspjehe naravno...
    A to bi značilo što ?
    Da je naš neuspjeh ako dijete nije rođeno sa dobrim sposobnostima organizacije, pa mu za to treba puno više vremena?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •