Stranica 108 od 112 PrviPrvi ... 85898106107108109110 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,351 do 5,400 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Zahtjeva za priznavanjem olakšice (ili kako se već točno zove) se predaje do ponedjeljka a svi ostali papiri do 28.02. tako da kad čovjek pogleda nije problem ispuniti taj jedan papir i predati u vrtić. a onda imamo vremena sakupiti ostale papire koji su potrebni,

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

na netu bi trebale biti te izjave, jelda

dakle, popunjavamo izjavu o broju članova kućanstva
    i prihode

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Cocolina prvotno napisa Vidi poruku
    Zahtjeva za priznavanjem olakšice (ili kako se već točno zove) se predaje do ponedjeljka a svi ostali papiri do 28.02. tako da kad čovjek pogleda nije problem ispuniti taj jedan papir i predati u vrtić. a onda imamo vremena sakupiti ostale papire koji su potrebni,
    nije baš svima jednostavno ispuniti obrazac, nemaju svi jedan prihod, nisu još svi dobili IP obrasce. Pa vidiš koliko stranica bude na ovoj temi jer ljudi svake godine imaju hrpu pitanja.
    i ne mogu tek tako upisati neke okvirne brojeve "pod materijalnom i krivičnom odgovornošću"

U svakom slučaju, mislim da je bezobrazno dati dokumente 10 dana nakon što je donesena odluka i tražiti ih nazad sljedeći radni dan.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

O čemu vi svi pričate?!?
    Zar opet svi sve nose?

Niti jučer, niti jutros, ni "a" ni "be" u našem vrtiću, niti od teta, niti na ploči, a jučer sam igrom slučaja u prostoru vrtića i s tetom proboravila 45 minuta. Idem sad vidjeti ima li išta.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ni kod nas
    još muž pitao
    i tete pojma nemaju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za ispunjavanje zathjeva za olaksšicu se upisuje i ukupan iznos uplaćenog stambenog kredita u 2013. Ja sam jučer dobila papire u vrtiću, danas zvala bankaricu i od nje ću potvrdu dobiti tek u utorak jer to nije prioritet.

Dodajem: u mojoj banci se takvo što ne može doći direktno, zatražiti i odmah dobiti nego se mora "naručiti" od bankarice. ZABA.
    Posljednje uređivanje od pituljica : 17.01.2014. at 15:41

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Produzili su rok do 31. 1.

http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=508

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Super! Jer i na nasoj oglasnoj se tek jucer pojavila obavijest.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj pituljica prvotno napisa Vidi poruku
    Za ispunjavanje zathjeva za olaksšicu se upisuje i ukupan iznos uplaćenog stambenog kredita u 2013. Ja sam jučer dobila papire u vrtiću, danas zvala bankaricu i od nje ću potvrdu dobiti tek u utorak jer to nije prioritet.

Dodajem: u mojoj banci se takvo što ne može doći direktno, zatražiti i odmah dobiti nego se mora "naručiti" od bankarice. ZABA.
    I u ERSTE isto. I još platiti 50kn,

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Uspjela sam jucer otici i dati zahtjev u banku (50kn i moras fizicki otici tamo) - naravno, nije odmah gotovo nego za dan-dva , sad preko vikenda trebamo izracunati koliko mm ima pravo povrata poreza, ja srecom imam samo zbrojiti svoje place...
    Nije neizvedivo ali incijalni rok od 2,5 radna dana je stvarno bio sulud...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 18.01.2014. at 07:22

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala svima na pomoći!
    Nabavila sam ip obrazac, još samo HZZO.
    Čisto za info, na ip obrascu je sve, znači jubilarna, božićnica, dar za dijete (u nešto manjem iznosu), čak i 400 kn koje sam dobila kao povrat poreza.
    Nadala sam se nešto manjoj cijeni vrtića ove godine, ali niš od toga.

Još samo jedno pitanje, na jesen mi i drugo dijete kreće u vrtić pa me zanima koliko se plaća za drugo dijete?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

taj ip si dobila iz firme, vidiš kod nas je samo plača, eventualno povrat poreza ako ima neka olakšica koju u toj godini nisi iskoristila ranije, recimo ja sam sredinom godine došla raditi nakon porodiljnog.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    na netu bi trebale biti te izjave, jelda

dakle, popunjavamo izjavu o broju članova kućanstva
    i prihode
    to mi dobimo uz obavezni potpis u vrtiću

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

2. dijete = 75% cijene za prvo dijete

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

samo da naglasim da drugo djete, tj. niza cijena ide na starije djete. da se ne iznenadite

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    taj ip si dobila iz firme, vidiš kod nas je samo plača, eventualno povrat poreza ako ima neka olakšica koju u toj godini nisi iskoristila ranije, recimo ja sam sredinom godine došla raditi nakon porodiljnog.
    Da, iz firme.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    samo da naglasim da drugo djete, tj. niza cijena ide na starije djete. da se ne iznenadite
    Da, jer se starije dijete prvo ispisuje radi odlaska u školu pa ostaje stvarna cijena za drugo mlađe dijete koje nastavlja ići. Tak su meni objasnili i - ima logike. Za treće je besplatno, ako i to koga zanima, naravno pod uvjetom da idu svi troje u isto vrijeme

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

računala sam satima ovo
    prošle godine sam imala porodiljnu naknadu, pa 2 plaće, pa naknadu s burze, i na kraju opet 8 plaća. uglavnom, nije mi se baš dalo, ali nekako sam izračunala
    onda sam u IP obrascu skužila da su mi neke plaće manje jer sam bila na bolovanju pa mi je hzzo plaćao bolovanje (za djecu), pa bih onda i to trebala računati.
    ali ne da mi se
    i još sve te papire skupiti, i burza i hzzo...ko da imam vremena trčati po potvrde (hzzo neka sića, a burza cca 3000kn). i to za što? i onako ćemo, kako god da se okrene, plaćati najniži iznos. koja debilana

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Zna li itko što je s otkupom stana?

U višem smo razredu za 2 kn i 56 lipa pa se pokušavam hvatati za slamku

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj miha prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li itko što je s otkupom stana?
    U višem smo razredu za 2 kn i 56 lipa pa se pokušavam hvatati za slamku
    Ovo je super pitanje, jos nisam prije vidjela da netko pita za ovo.
    Tehnicki, pise da je umanjenje za rate stambenog kredita za rjesavanje stambenog pitanja. E sad, mislim da otkup nije sluzbeno "kredit" ali de-facto je, jer se otkupljuje kroz niz otplata i postoji neka kamata koliko se sjecam.

Na tvom mjestu bi zatrazila ispis uplata i prilozila kopiju ugovora o kupnji stana, ne mislim da je ovo sustinski imalo drugacije od kredita u banci. U svakom slucaju nemas sto izgubiti, samo dobti.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da, slažem se, da sam u takvoj situaciji ne bih nikoga ni pitala nego priložila što piše sillyme.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    računala sam satima ovo
    prošle godine sam imala porodiljnu naknadu, pa 2 plaće, pa naknadu s burze, i na kraju opet 8 plaća. uglavnom, nije mi se baš dalo, ali nekako sam izračunala
    onda sam u IP obrascu skužila da su mi neke plaće manje jer sam bila na bolovanju pa mi je hzzo plaćao bolovanje (za djecu), pa bih onda i to trebala računati.
    ali ne da mi se
    i još sve te papire skupiti, i burza i hzzo...ko da imam vremena trčati po potvrde (hzzo neka sića, a burza cca 3000kn). i to za što? i onako ćemo, kako god da se okrene, plaćati najniži iznos. koja debilana
    Ali moraš im dokazati, kad tad.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mene uvijek najviše muče te naše adrese
    mi smo isprijavljivani svakako, svatko na nekoj drugoj adresi

tako da to ostavljam prazno
    pa nek nam vjeruju ili nek nam ne vjeruju

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam popunila te obrasce ali nisam pisala iznose. nemam još ipe obrasce i neću pješke zbrajati koliko smo mm i ja zaradili. to će lijepo oni napraviti kad im donesem obrasce. ako se ne varam mi smo prošle godine tako i napravili, nisu nas zezali u vrtiću. imaju dozovlu da nam provjere sve pa nek provjeravaju.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

jel produžen datum za predaju izjava ili je danas zadnji dan? na vrtiću nam jutros nema obavijesti o promjeni datuma...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Produžili su do 31., pisalo je i u Večernjem.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mene zanima ja sam prošle godine 3 mjeseca bila na porodiljnom a ostatak na burzi.Dakle za prva tri mjeseca idem na hzzo, e sad za ovo stalo jel dobijem nekaj od burze ili....ne predajem niš

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ali moraš im dokazati, kad tad.
    baš si nešto razmišljam da ne gubim vrijeme i tražim potvrde od hzzoa i hzza. ako će provjeravat, nek provjeravaju. Vidjet će da su nam prihodi možda 50kn/osobi mjesečno veći od onog što sam napisala. I? mislite da će nam zbog tih 50kn radit probleme kad su nam prihodi i onako debelo ispod 2500kn/osobi, tih 50kn nas neće prebacit u kategoriju više

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    baš si nešto razmišljam da ne gubim vrijeme i tražim potvrde od hzzoa i hzza. ako će provjeravat, nek provjeravaju. Vidjet će da su nam prihodi možda 50kn/osobi mjesečno veći od onog što sam napisala. I? mislite da će nam zbog tih 50kn radit probleme kad su nam prihodi i onako debelo ispod 2500kn/osobi, tih 50kn nas neće prebacit u kategoriju više
    Pitaj u računovodstvu, valjda budu nekaj pametno rekli.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Produžili su do 31., pisalo je i u Večernjem.
    Jeli ovo definitivno, jer na Zagreb.hr nema nikakve informacije.

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Jeli ovo definitivno, jer na Zagreb.hr nema nikakve informacije.
    Ima. Pod "Dopuna obavijest o sudjelovanju roditelja u cijeni redovitog programa u DV GZ u 2014."

Nego - pomoć molim: traže se podaci o primanjima članova zajedničkog kućanstva. S ocem svog djeteta raziđoh se u prvoj polovici 2013., nismo članovi zajedničkog kućanstva, ali on naravno pridonosi financiranju djetetovih potreba. Ulaze li njegova primanja u tu priču ili ne?!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

produženo do 31.1. izjave se mogu i faksirati...
    nely, mislim da njegova primanja ne ulaze

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    jel produžen datum za predaju izjava ili je danas zadnji dan? na vrtiću nam jutros nema obavijesti o promjeni datuma...
    ispunjeni papiri se moraju predati do kraja prvog mjeseca, a ostalo (PK kartice i slično) do kraja drugog mjeseca....

Vilma Kremenko avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav!Dali netko zna dali ponovno treba ono porezno uvjerenje za vrtić koje se naplaćuje 40kn(za biljeg)iz porezne uprave i dali može ono proći iako na njemu piše da je izdano u svrhu dječjeg doplatka?

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Vilma Kremenko prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!Dali netko zna dali ponovno treba ono porezno uvjerenje za vrtić koje se naplaćuje 40kn(za biljeg)iz porezne uprave i dali može ono proći iako na njemu piše da je izdano u svrhu dječjeg doplatka?
    ne treba ti ništa iz porezne... samo iz firme, hzzo-a i sličnog... poreznu će oni sami provjeravat ako će trebat

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Neli prvotno napisa Vidi poruku
    Nego - pomoć molim: traže se podaci o primanjima članova zajedničkog kućanstva. S ocem svog djeteta raziđoh se u prvoj polovici 2013., nismo članovi zajedničkog kućanstva, ali on naravno pridonosi financiranju djetetovih potreba. Ulaze li njegova primanja u tu priču ili ne?!
    ja sam zvala za isto pitanje gradski ured...ali ne da li ulaze njegova primanja nego da vidim imam li kakavu olakšicu s te osnove...nema olakšice i njegova primanja ni davanja ne ulaze u priču

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ninik, thanx!

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

U Obavijestima na http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=508 upućuje da zahtjev, osim u vrtiću, mogu preuzeti i na njihovoj stranici, ali ga ne pronalazim.
    Ima li netko link?

Hvala!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

shanti, skrolaj dolje tu obavijest/dokument. ima više stranica. na tim idućim stranicama su potrebni obrasci izjava...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    shanti, skrolaj dolje tu obavijest/dokument. ima više stranica. na tim idućim stranicama su potrebni obrasci izjava...
    Hvala ti!
    Sad ću ispuniti generalije i spremiti si zahtjev i izjave za oboje djece u nadi (i uvjerenju) da će i sljedeće godine biti isti obrasci, samo s promijenjenom godinom.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dali netko zna jeli za bakinu mirovinu dovoljna ona potvrda od banke?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

si pitala u vrtiću?

jel to ona mjesečna ili da i neki pregled kroz godinu, trebalo bi ovo drugo

ili
    s porezne pokupi poreznu listu za nju
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 26.02.2014. at 14:24

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Može mali savjet?
    Zakasnila sam predati zahtjev - onaj do 31.01., predala par dana kasnije zajedno sa svom dokumentacijom, potvrdama...svim što je trebalo predati do 28.02....duga priča, puna glava svega, ne znam kak se zovem, krivo čitam da se sve predaje do 28.02. - no, nebitno

za siječanj dobijem 600 kn platim 300 i čekam uplatnicu za veljaču
    za veljaču dobijem 300 jer evidentno imam pravo na olakšicu po svim na vrijeme predanim dokumentima
    naravno sad stiže opomena da će mi dijete ispisati iz vrtića ako ne platim onaj dug od 300 kn za siječanj

Isplati li se žaliti jer evidentno imam pravo na olakšicu, a na uplatnicama cijelo vrijeme ionako piše da je to akontacija?
    Kome - opomena je od vrtića, a tamo kažu da obračunava gradski ured?
    Što eventualno napisati?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Može hitno jedna info... Kako se računa prosijek primanja po članu kućanstva za 2013. ako je beba rođena sredinom godine? To se uzima u obzir ili se čitava god dijeli na 3 člana?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma ne možeš slobodno podijeliti kroz cijelu godinu s 3
    ,
    ili ako hoćeš sitničariti onda nađi aritmetičku sredinu
    skupi lovu koja je bila prije rođenjna djeteta i podijeli na 2, skupi količinu koja je iza rođenja djeteta i podijeli na 3, onda prosjeke skupi skupa i ponovo podijeli s 2.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Di se od hzzo-a mogu podići potvrde o primljenim uplatama za prošlu god? Ja sam inače u novom zg i u Remetinec sam išla za naknadu... Tamo idem i po potvrdu? Plaća se?

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Di se od hzzo-a mogu podići potvrde o primljenim uplatama za prošlu god? Ja sam inače u novom zg i u Remetinec sam išla za naknadu... Tamo idem i po potvrdu? Plaća se?
    Da,u Remetec
    I ne,ne placa se

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    ne plača se samo tam otiđi u sobu gdi si predavala papire, ak se sječaš gdi je to bilo.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa Vidi poruku
    Isplati li se žaliti jer evidentno imam pravo na olakšicu, a na uplatnicama cijelo vrijeme ionako piše da je to akontacija?
    Kome - opomena je od vrtića, a tamo kažu da obračunava gradski ured?
    Što eventualno napisati?
    Ako nekog zanima, isplati se!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

dobili u petak obavijest u dugovanju u vrtiću. nazvala sam danas računovodstvo i ispalo je da se radi o dugu iz "bandić - gradsko poglavarstvo natezanja". Kaže teta, postupite kako želite jer nismo ni mi dobili jasnu uputu što raditi. a u opomeni piše: Pozivamo vas da platite do tad i tad. Bez posljedica ako to ne napravim....jel dobio netko od vas opomene i kako ste riješili to?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •