Stranica 49 od 112 PrviPrvi ... 3947484950515999 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Zubic vila prvotno napisa Vidi poruku
    Njemu i nije u interesu provesti tu odluku iz ijednog drugog razloga nego manifestacije moći. Da mu je išta drugo u interesu odavno bi našao kompromisno rješenje sa skupštinom, a tisuće roditelja bi znalo koliki ih račun za vrtić ovaj mjesec čeka.
    A što je našim dragim zastupnicima u Skupštini u interesu?
    Na njega više neću trošiti riječi, ali oni su nakupina više individua i po zakonu vjerojatnosti ne mogu svi biti ograničeni. Al nitko ništa.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ibili potpis, ja i dalje ne shvaćam pojam "socijalne politike" Banditosa: potičimo ljenčuge da se kote ko žohari - žive besplatno u gradskim stanovima - neplaćaju nijedan račun ZG Holdinga - paraziti i bitange, i to sve na teret naivaca koji rade i svoju djecu ne vide po cijele dane da bi financirali Bandićevu plaću i njegovu politiku.

Najgore je što će sva ta nesretna djeca završiti kao još jedan "soc slučaj" za kakav se Banditos buca u prsa, u bordelu ili na cesti kao narkoman.

Ja se uopće ne čudim da je na zapadu Europe krenulo političko udruživanje svih nas naivaca u stranke koje se bore protiv ovakvih politika.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj gesaugen prvotno napisa Vidi poruku
    Ibili potpis, ja i dalje ne shvaćam pojam "socijalne politike" Banditosa: potičimo ljenčuge da se kote ko žohari - žive besplatno u gradskim stanovima - neplaćaju nijedan račun ZG Holdinga - paraziti i bitange, i to sve na teret naivaca koji rade i svoju djecu ne vide po cijele dane da bi financirali Bandićevu plaću i njegovu politiku.

Najgore je što će sva ta nesretna djeca završiti kao još jedan "soc slučaj" za kakav se Banditos buca u prsa, u bordelu ili na cesti kao narkoman.

Ja se uopće ne čudim da je na zapadu Europe krenulo političko udruživanje svih nas naivaca u stranke koje se bore protiv ovakvih politika.
    Uf.
    Ne sviđa mi se ovo.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Cubana slažem se s tobom i po pitanju skupštinara, apsolutno. Ne zauzimam političke strane, ovo je sramota i za njih i sva ministarstva koja su se oglasila, a nisu prerezala čvor.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

razumijem da si ljut jer se o tvom novcaniku radi, ali daj malo razmisli prije nego postas.

Na ovo gore ti mogu samo reci fuj

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    A jel' se smije reći da se udruga Roda krasno prezentirala na Dnevniku sinoć?

(To nije ad hominem, molim lijepo. To je ad institutionem)
    joj, ovo mi je tako lijepo, pa ću ostaviti još koji sat i svako malo pogledavati

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ma sve to je već prešlo svaku mjeru, no skupština kao predstavničko tijelo je jedina mjerodavna donositi odluku (po Zakonu, i to kaže i gđa Holjevac-jučer na Jabuka tvu, i oni su Odluku i donijeli), a g. Gradonačelnik ima samo Prijedlog koji nije usvojen. A po zakonu se ne može usluga naplaćivati prema neusvojenom Prijedlogu nego prema Odluci, ili se ja varam???
    Mislim da je ovdje očito da Gradonačelnik (pritome mislim na sve gradonačelnike u HR imaju prevelike ovlasti, odn. da definitivno Zakon nije dobar te da ga treba što hitnije promijeniti jer ovako svaki Grad može biti talac jednog čovjeka. U svakoj normalnoj zemlji kada bi 1 čovjek kočio Odluku 51 čovjeka, odn. većine i to apsolutne davnih dana bih trebao biti smijenjen).

A i ministarstvo je reklo da je Odluka ok, ali da je treba uskladiti s Proračunom, a tu opet šteka g. Gradonačelnik.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Uf.
    Ne sviđa mi se ovo.
    Ni meni se ne sviđa. Ali to je realnost.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam ogorčena kao i ti i mnogi ovdje, ali ovo napisano je toliko vrijeđajuće i bezobrazno da nije za čitati

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa čak i da je realnost ne možeš tako pisati. a realnost nije. nasreću ipak ne

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj spunky125 prvotno napisa Vidi poruku
    A i ministarstvo je reklo da je Odluka ok, ali da je treba uskladiti s Proračunom, a tu opet šteka g. Gradonačelnik.
    Pa naravno, ne očekujete valjda novi prijedlog proračuna kako bi on olakšao provedbu odluke skupštine?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne sviđa mi se tvoj post.
    Ja ću plaćati manje. Ne besplatno, ali mnogo manje.
    I kad bih te shvaćala ozbiljno, tvoj post bi mi bio uvredljiv i prijavila bih ga.

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne sviđa mi se tvoj post.
    Ja ću plaćati manje. Ne besplatno, ali mnogo manje.
    I kad bih te shvaćala ozbiljno, tvoj post bi mi bio uvredljiv i prijavila bih ga.
    Potpisujem!!!
    S troje djece ću plaćati manje, ali to ne znači da će mi djeca završiti kao ništkoristi!!!

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Ne stranu Bandićevo nelegitimno ponašanje, definitivno postoji pitanje korektne socijalne osjetljivosti. Naravno da jesam za socijalnu pomoć za one kojima je ona stvarno potrebna. Ne mislim da obitelji sa primanjima 7000-8000 tisuća kuna po članu kućanstva treba socijalna pomoć, što po Bandićevom modelu ispada. Ne radi se tu o socijalnoj kategoriji, nego o komunističkom pristupu "svima isto". Dokazano, takav sustav ne radi upravo zbog toga što umjesto da nagradi znanje, rad i trud, on ga, upravo suprotno - kažnjava.

Evo, samo to me smeta. Kao da progresivne porezne stope nisu dovoljne. Kao da oni koji zarađuju više već nisu socijalno osjetljivi. Pošteni radnik je u Hrvatskoj itekako već osjetljiv na one "manje sretne", puno više nego u drugim zemljama (http://www.economist.com/node/17198511).

Da ne spominjem i druge nepravednosti koje krše bilo kakva ustavna prava o jednakosti koje sam već nabrojo na http://forum.roda.hr/threads/62517-N...=1#post1941755.
    Posljednje uređivanje od looka : 18.08.2011. at 12:40

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj jele blond prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem!!!
    S troje djece ću plaćati manje, ali to ne znači da će mi djeca završiti kao ništkoristi!!!
    Jele, imaj djece koliko hoćeš, ako ih prehranjuješ svojim radom, čestitam, ovaj moj post se nije odnosio na tebe.

Ja ne znam u kojim kvartovima vi svi živite, al u mom kvartu i u drugim kvartovima po onome što čujem od prijatelja, strava je jedna kakvi roditelji imaju djecu i kojima je izvor prihoda upravo rađanje djece (znači, žive od toga što rađaju djecu). To dovoljno govori o mentalitetu tih roditelja i na čiji teret oni žive - MOJ!

A moje dijete nitko ne pita je li gladno i boso. Ili jesam li ja gladan i bos.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

I da se zna, ja imam samo jedno dijete jer nemam novaca za više djece.
    Ja sam do te mjere socijalno osjetljiv da nisam išao stvarati više djece na teret drugih.
    To me boli, što sam ja socijalno osjetljiv.
    A Banditos je socijalno osjetljiv na moj račun, kažnjava me i financijski i intelektualno, i sprječava me da imam više djece.
    Pa dobro, neću.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

svi razumijemo tvoj bijes, ali opet nekako nije lijepo pisati o rađanju djece kao o "koćenju", pogotovo ne samo kako bi se "uvaljivali" u gradske stanove i živjeli na tuđi račun...

idemo se vratiti na ono što nam je svima zajedničko...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ogorčena osoba je stvarno u stanju nasrat svega i svačega..

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Moover, ogorčen si?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

"Šesnaestogodišnja Courtney Stodden, supruga glumca Douga Hutchisona (51), objavila je na svom Twitteru fotografiju na kojoj pozira u premalenom crvenom kupaćem kostimu poput onoga kakvog je Pamela Anderson nosila u seriji Baywatch. "

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma da, s ovim cvjeticem vise izgleda ko mirotvorac.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    svi razumijemo tvoj bijes, ali opet nekako nije lijepo pisati o rađanju djece kao o "koćenju", pogotovo ne samo kako bi se "uvaljivali" u gradske stanove i živjeli na tuđi račun...

idemo se vratiti na ono što nam je svima zajedničko...
    ispričavam se na nekulturnom riječniku, stvarno sam pretjerao jer sam ogorčen. ali teško se je ne pokušati opravdati kada čovjek shvati da je biti pošten najgora opcija u ovakvom sistemu. nije meni problem zbog davanja dijela svojih primanja kako bih pomogao onima manje sretnima nego to što se najviše daje upravo onima koji parazitiraju od tog sustava i kojima nije niti u cilju da im postane bolje do mjere da više nemoraju biti na grbači sustava
    a najgore je upravo to što Bandić računa na takve kao na svoje glasačko tijelo, nije za badave išao u kozari bok - a zašto i nebi: i ja bi, da imam takav sklop u glavi, glasao za likove poput Bandića koji bi mi omogućavali da živim bez da moram raditi i truditi se
    još jednom ispričavam se na ružnom riječniku, ali to što sam rekao su činjenice i netko to mora reći na glas inače ispada da je takvo ponašanje normalno...

i neću više ništa reći po tom pitanju već samo isključivo na temu
    Posljednje uređivanje od gesaugen : 18.08.2011. at 14:48

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

geasugen je pretjerao, ali je i savršeno detektirao glasačko tijelo našeg gradonačelnika koji daje novo značenje riječi populizam.

A i ovdje na temi je jasno da mu je upalila metoda- zavadi pa vladaj. Pa neće se netko kome paše Bandićev izračun (čast izuzecima ovdje koji vide big picture) solidarizirati s onima koji imaju jedno dijete, dobra i prijavljena primanja za koja rade prekovremeno i posao s kojim mogu samo sanjati više od tjedan dana godišnjeg u komadu, a pošto u izračun ne ulazi čak ni stambeni kredit još ispadaju škrti bogataši koji ne daju za vrtić, a imaju.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja moram priznati da cekam sto ce pisati na uplatnici: Mrsic i dalje tvrdi da je sve osim 200 i 400 kn protupravno!
    I kome prijaviti protupravnost?!

I moram priznati da polovica roditelja u grupi mog djeteta ceka 0 kuna na uplatnici iako imaju svoj stan/kucu/vilu (iznamjljuju 3 stana, autopraonicu, frizerski salon), oboje rade (prijava na minimalac) ili cak imaju privatne tvrtke (neprijavljeni a rade, na njihovoj adresi 15 ljudi bez primanja...), (pre)dobro zive; a ja sam do sada placala vrticki rucak njihovoj djeci a sada cu i potrosene struju i vodu, igracke...
    Nije da radim za basnoslovnu placu nego pristojnu (i to unazad godinu dana) s obzirom na obrazovanje koje imam i vrijeme provedeno na poslu...

E zato sam ljuta!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mene samo zanima kak vi znate koja djeca u vašim vrtićima će dobiti kakve uplatnice? Mislim, pitam samo zato što ja znam samo za jednu mamu i to samo zato kaj smo stalno skup i družimo se! Čak ne znam ni za one s kojima popričam kad ih vidim nekak čisto iz razloga što mi je neumjesno postavljati to pitanje...
    Posljednje uređivanje od ana.m : 18.08.2011. at 15:12

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mene vise interesira kad bu Mrsic nekaj poduzel po tom pitanju.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

to i je problem, svi smo ljuti i ogorceni. iskreno kod mene je ovaj cijeli poblem pobudio zelju za seljenjem. seljenjem sto dalje.
    znam da to nije rjesenje, znam da mi vani nece cvasti ruze, ali se nadam da za svoj rad budem nagradjena, a ne kaznjena.

spadam u neki postatoak, ne znam koliki je, koji ce vrtic placati isto (mislim na iznos za oba djeteta), cime svi oni koji se imalo sluze matematikom ce lako doci koji iznos MM i ja zaradjujemo.

ali ako je ovako krenulo s vrticima ko mi garantira da uskoro i ja necu negdje biti u nekoj statisstici od tih famoznih 2%? i u svemu tome je moja ogorcenost. i zao mi je sto sve manje imam volje se i jadati i njurgati i volje za bilo sto napraviti sem spakirati kofere. ali ono sto jos vise zalosti je da to niko ne vidi. ako ja krenem u realizaciju svog plana, a pridruzi mi se jos neki dio radno sposobnih ljudi, pa ko ce onda sve platiti? ko ce privrediti novac i za vrtice, a bome i za mirovine. o placama sad ovih koji nam kroje politiku ne bi. a ja znam vec puno puno ljudi iz moje generacije koji su to poodavno napravili.

eto i ja sam sad iznjela svoju ogorcenost, a sad postavljam pitanje sta cemo sad? meni se u vrticu ne javljaju u centrali na telefon, jedni kazu uplatnice ce biti ovako ili onako. ali zbilja da li itko moze reci ko zna sta cemo vidjeti na uplatnici. covjece ispada da je cijena vrtica u ZGB posatla tajna poput lansiranja nekog nuklearnog projektila.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da, i ja se nekad malo glupo osjećam, ono, podvojena ličnost
    Bude li po Bandićevom dijete će mi još i na zbor dodatno, a sve za istu cijenu. I to zahvaljujući državi koja poslodavcima dopušta svašta.
    To će nas u budućnosti kazniti malom mirovinom, al možda moja bude dovoljna da nas prehrani. Mada, kako je krenulo...
    Po muci i školovanju trebala bih biti u onih 20% koji plaćaju punu cijenu. Al, hebem ti državu, nisam.
    I neću plaćati po odluci Skupštine nego po dobivenim uplatnicama jer, em mi je jeftinije pa će dijete na zbor, em ne želim biti igračka u ruci Rađenovića i ekipe kojim će oni mahati, pa evo, nešto smo napravili, pozvali ljude na bojkot! WTF?
    A sve to me još manje čini ičijim biračkim tijelom, osim ako netko ne osnuje stranku povratka pod austrijsku kapu. Jer hrvatske vlasti mi je već pun...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj josipal prvotno napisa Vidi poruku

I moram priznati da polovica roditelja u grupi mog djeteta ceka 0 kuna na uplatnici iako imaju svoj stan/kucu/vilu (iznamjljuju 3 stana, autopraonicu, frizerski salon), oboje rade (prijava na minimalac) ili cak imaju privatne tvrtke (neprijavljeni a rade, na njihovoj adresi 15 ljudi bez primanja...), (pre)dobro zive; a ja sam do sada placala vrticki rucak njihovoj djeci a sada cu i potrosene struju i vodu, igracke...
    Nije da radim za basnoslovnu placu nego pristojnu (i to unazad godinu dana) s obzirom na obrazovanje koje imam i vrijeme provedeno na poslu...

E zato sam ljuta!
    A vidiš, i ja ću dobiti (ako prođe po Bandićevom) uplatnicu na 0 kuna, ali ne zato kaj imam svoju firmu pa muljam na sve strane, nego zato što moj poslodavac vara državu i prijavljuje me na minimalac. Pa zašto onda ne bi varala i ja?
    Uostalom, cijelu 2010 godinu sam bila na porodiljnom i prema tome sam u toj tekućoj godini ostvarila 0 kuna prihoda, što je još više pomoglo da mi uvjetno rečeno paše ovaj njegov model plaćanja.
    A nije da ne želim plaćati! Fakat mi je glupo što će moja djeca biti oslobođena od plaćanja, jer nije da nemamo novaca (iako moram priznati da mi je 400 kuna za vrtić najgornja granica koju bi mogla platiti bez pol frke), ali kaj bi ja sad trebala napraviti? Moliti poslodavca da me prijavi na punu plaću zbog plaćanja vrtića?
    A da ne velim da u prijavi za vrtić nismo kao članove kućanstva prijavili šogoricu i svekrvu (koje nemaju apsolutno nikakve prihode), iako smo imali puno pravo na to, jer živimo u istoj kući.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Mene samo zanima kak vi znate koja djeca u vašim vrtićima će dobiti kakve uplatnice?
    pa, da je naša stara grupa u pitanju, kad je starija išla, i mi bismo znali od svih
    jer smo se družili po rođendanima, parkovima... razgovarali, poznavali se dosta dobro
    i, kako smo pričali o tome što ćemo za ručak ili kamo na godišnji, vjerujem da bismo rekli i kolike su nam uplatnice

kao što i ovdje "priznajemo" (mije baš da smo anonimni, jelda)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa, da je naša stara grupa u pitanju, kad je starija išla, i mi bismo znali od svih
    jer smo se družili po rođendanima, parkovima... razgovarali, poznavali se dosta dobro
    i, kako smo pričali o tome što ćemo za ručak ili kamo na godišnji, vjerujem da bismo rekli i kolike su nam uplatnice

kao što i ovdje "priznajemo" (mije baš da smo anonimni, jelda)
    da mi smo dosta pricali o tome, bas na par rodjendana.
    cak postoje i osobe kojima ako vrtic bude po dohodovnom ce morati ispisati djete iz vrtica. jednostavno nece moci placati. a onda ce djete biti s bakom, koja bas nije u fit formi za tako nesto, ali kaze se sila boga ne moli.
    pricam o grupi predskolaraca, kad im je vrtic zapravo priprema za skolu.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    A vidiš, i ja ću dobiti (ako prođe po Bandićevom) uplatnicu na 0 kuna, ali ne zato kaj imam svoju firmu pa muljam na sve strane, nego zato što moj poslodavac vara državu i prijavljuje me na minimalac. Pa zašto onda ne bi varala i ja?
    Uostalom, cijelu 2010 godinu sam bila na porodiljnom i prema tome sam u toj tekućoj godini ostvarila 0 kuna prihoda, što je još više pomoglo da mi uvjetno rečeno paše ovaj njegov model plaćanja.
    A nije da ne želim plaćati! Fakat mi je glupo što će moja djeca biti oslobođena od plaćanja, jer nije da nemamo novaca (iako moram priznati da mi je 400 kuna za vrtić najgornja granica koju bi mogla platiti bez pol frke), ali kaj bi ja sad trebala napraviti? Moliti poslodavca da me prijavi na punu plaću zbog plaćanja vrtića?
    A da ne velim da u prijavi za vrtić nismo kao članove kućanstva prijavili šogoricu i svekrvu (koje nemaju apsolutno nikakve prihode), iako smo imali puno pravo na to, jer živimo u istoj kući.
    Ja samo kazem da ima SVEGA a najmanje pravde... na sve strane!
    Posljednje uređivanje od josipal : 18.08.2011. at 15:55

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

uostalom, što si je Bandić umislio da je on i njegov osjećaj pravde pa da on ide određivati socijalni cenzus? to je nešto što se određuje na razini države i to prema podatcima koje građani moraju dati a ne da on ucjenjuje roditelje da moraju odati podatke o svom primanju. meni je to čisto kršenje privatnosti i ucjena. mislim ako to smije on, nevidim zašto to nesmiju tvrtke poput VIP-a kojima je zabranjeno traženje takvih podataka?
    zar nema i tu neka mogućnost žalbe?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

gesaugen, javi se curama iz Vrtića za sve, one su angažirale dva odvjetnika koja se time bave.
    iskopiraj postove (svoje i tuđe) u kojima se nazire neki povod za dodatnu tužbu, pa neka sve iskoriste...

iako, što možemo čovjeku koji je jučer rekao kako ima 250 prijava i kako mu jedna više ili manje ne znači - ništa

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

uostalom, što si je Bandić umislio da je on i njegov osjećaj pravde pa da on ide određivati socijalni cenzus? to je nešto što se određuje na razini države i to prema podatcima koje građani moraju dati a ne da on ucjenjuje roditelje da moraju odati podatke o svom primanju. meni je to čisto kršenje privatnosti i ucjena. mislim ako to smije on, nevidim zašto to nesmiju tvrtke poput VIP-a kojima je zabranjeno traženje takvih podataka?
    zar nema i tu neka mogućnost žalbe?
    Sudeći po tonu tvojih poruka, da se zaključiti da bi ti po novom trebao plaćati 2000kn...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Moover, da ti nisi Bandićev alter-ego; razmišljate slično

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bandić je mala beba za mene...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ti možeš prijeći 3400 km u 4 dana?
    o, pa da... on biciklom, ti motorom!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

apricot, budem. hvala na savijetu

Moover, da, trebao bih plaćati 2000kn jer nisam htio predati papire jer ništa nije definirano a ne jer mi je plaća tolika pa da bi i inače trebao plaćati 2000kn. (čisto za info, da sam predao papire, trebao bih plaćati mislim 600kn, al eto, ne želim da svaki Banditić misli da može i smije imati moje privatne podatke kako njemu prhne d aih krene tražiti)
    Posljednje uređivanje od gesaugen : 18.08.2011. at 16:18

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moover, da, trebao bih plaćati 2000kn jer nisam htio predati papire jer ništa nije definirano a ne jer mi je plaća tolika pa da bi i inače trebao plaćati 2000kn. (čisto za info, da sam predao papire, trebao bih plaćati mislim 600kn, al eto, ne želim da svaki Banditić misli da može i smije imati moje privatne podatke kako njemu prhne d aih krene tražiti)
    Svaka vam čast, vama sa vjerom u pravnu državu i institucije.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ti možeš prijeći 3400 km u 4 dana?
    o, pa da... on biciklom, ti motorom!
    Jooooj, daj pliz nađi gdje je on to napisao da može preći biciklom 3400km u 4 dana... jedino da natovare i njega i bicikl na auto, pa da ga službeni vozači vozikaju autobanom... to je 850km dnevno... toliko sam samo jednom u životu odvezao u danu...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

apricot, budem. hvala na savijetu

Znam da se slike ne smiju stavljati, al evo, pa makar popušio...: Ja opomenu, a ti 2000kn/mj...

edit apricot: ovdje ide slika jelena s velikim rogovima
    pogled: blago teleći
    Posljednje uređivanje od apricot : 18.08.2011. at 17:00

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa Vidi poruku
    Jooooj, daj pliz nađi gdje je on to napisao da može preći biciklom 3400km u 4 dana... jedino da natovare i njega i bicikl na auto, pa da ga službeni vozači vozikaju autobanom... to je 850km dnevno... toliko sam samo jednom u životu odvezao u danu...
    nije.
    nego je autom prešao 1700 km u 4 dana
    a biciklom se jučer vozao po zagrebačkim gradilištima.
    jer on dela dok se mi ovdje zezamo, kužiš...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Može li podrobnije na kojem Dnevniku. Moj TV je uglavnom ugašen, ali voljela bih pogledati taj prilog.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    A jel' se smije reći da se udruga Roda krasno prezentirala na Dnevniku sinoć?

(To nije ad hominem, molim lijepo. To je ad institutionem)
    potpisujem

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Može li podrobnije na kojem Dnevniku. Moj TV je uglavnom ugašen, ali voljela bih pogledati taj prilog.
    http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=377

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pitam se smijem li editirati adminicin post?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da se slike ne smiju stavljati, al evo, pa makar popušio...: Ja opomenu, a ti 2000kn/mj...
    a čuj, meni je bolje imati kičmu nego gurati glavu u pijesak. uostalom borim se za bolju budućnost svog djeteta, kao što bi i svaki roditelj trebao

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Svaka cast, tako i treba... Ovi koji su predali papire se ne bore za bolju buducnost svoje djece...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

imamo li novi par za borbu u blatu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •