Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Mooveru, jel se možeš još malo degradirati? ajde molim te, uvijek mi je drago vidjet kako odrastao (punoljetan si, zar ne?) čovjek ima potrebu ići mjeriti spolovilo kada ga istina zaboli
    predavanje papira je prihvaćanje bandićevih uvjeta. prihvaćanje bandićevih uvjeta očito nije bitka za bolju budućnost vlastite djece jer potiče korupciju, penalizira pošteno prijavljene dokumente i daje izjavu da će se svaki budući bandić moći igrati nekakvog apsolutističkog vladara bez posljedica. e sad, ti možeš izokretati poantu mojih postupaka koliko god hoćeš ali činjenica ostaje da si pred banićem skinuo remen, okrenuo mu se leđima i nagnuo se i još si uvjeren da si dobio zgoditak
    i meni je 200kn/mj mnogo i neću dopustiti "iz principa" ni pritiscima banditića a bogme se nit priklonit nojevima i gurat glavu u pijesak čisto da se nebi isticao iz okoline jer eto, kad svi puše "samo 200 kn" moram i ja...
    Posljednje uređivanje od gesaugen : 19.08.2011. at 10:21

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj gesaugen prvotno napisa Vidi poruku
    punoljetan si, zar ne?
    Evo, baš prekjučer napunih 18...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

centimetara...
    Posljednje uređivanje od Moover : 19.08.2011. at 10:30

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Jeste vidjeli današnji (tiskani) Jutarnji?
    Kristina Turčin, str. 16. (ne znam ima li na webu).
    Piše velikim slovima "NEĆU PLAĆATI BANDIĆU".

Neću ni ja .

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj gesaugen prvotno napisa Vidi poruku
    predavanje papira je prihvaćanje bandićevih uvjeta. prihvaćanje bandićevih uvjeta očito nije bitka za bolju budućnost vlastite djece jer potiče korupciju, penalizira pošteno prijavljene dokumente i daje izjavu da će se svaki budući bandić moći igrati nekakvog apsolutističkog vladara bez posljedica.
    Ja sam jedna od onih jadnika koja je glasovala za ovu Skupštinu i očekujem, naivno, da se ona bori za nas. Sa 3000 kn vrtića, koliko bi me došlo "imanje kičme" MM bi dao otkaz i čuvao djecu. A to si ne možemo priuštiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •