Stranica 54 od 107 PrviPrvi ... 444525354555664104 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,651 do 2,700 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

novac od akontacija nalazi put di ce se utopiti
    http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...juna-kuna.html

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

imam skeniranu uplatnicu. da je šaljem?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma i ne trebaš, sve je jasno
    i jasno je da riječ "akontacija" pokriva gradonačelnikovo priznanje da je u mutnim vodama

sada mu treba postaviti pitanje tko će platiti sva kuvertiranja i manipulativne troškove za 33000 uplatnica.
    a posebno one koje kao akontaciju imaju - nulu?
    i tko će ljudima vratiti vrijeme i novac od prikupljanja dokumentacije.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Iznos uplatnice za VIII mj. bi trebao biti znatno manji od iznosa za IX mj. za onu djecu koja u VIII mj. nisu išla u vrtić, ako se i po novoj odluci primijenjuje popust u vrijeme kada dijete ne ide u vrtić više od 'X' dana, pa prema tome - prema uplatnici za VIII mj. ako nam dijete nije išlo u vrtić nećemo znati koliko ćemo zapravo plaćati prema novoj odluci. Moje pitanje vezano za ovo je sljedeće - da li je za ovaj popust u mjesecu kada dijete ne ide u vrtić dovoljno informirati tetu i upisati se na listu izostanka iz vrtića po mjesecima ili je potrebno dopisom obavijestiti tajništvo vrtića.
    Hvala

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nas su tete "anketirale" i upisali smo se na njihovu listu.
    I ne radi se o novoj odluci, nego o Bandićevoj samovolji.
    Jedina trenutno važeća odluka je ona skupštinska.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma ajd šta je to po milje kuna za fontanu, bolje fontana nego djeca vas lovaša

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sad je na soundsetu rekla Holjevac da je krenulo zasjedanje istražnog odbora i da nitko ništa ne plaća još.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

oho-ho, konačno HDZ skinuo rukavice
    http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/t...gu-pomoci.html

a mi... da otvorimo topic: IQ ispod 50, postrojimo se
    ili da pišemo kolektivnu tužbu za uvredu?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    oho-ho, konačno HDZ skinuo rukavice
    http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/t...gu-pomoci.html

a mi... da otvorimo topic: IQ ispod 50, postrojimo se
    ili da pišemo kolektivnu tužbu za uvredu?
    Zašto, pa mi sve razumijemo! Znamo mi zašto on to radi.
    Ne razumiju oni koji misle da se zaista radi o pravednosti.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

jel još u kojem vrtiću šute ko zaliveni
    kod nas ni a ni b o bilo kakvim uplatnicama ni jučer popodne ni danas ujutro, a ja iz principa (za sad) ne pitam
    ne znam jel možda čekaju 01.09. kad će svi bit po svojim grupama i kad će kao više djece (i roditelja) biti prisutno

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Na 101 je u tijeku Tema dana o vrtićima, pa će kasnije u Speaker's corneru primati komentare slušatelja.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

puka je nesreća što su sad svi u svojim predizbornim kampanjama skužili da u ovoj zemlji ima najviše sirotinje, neukih i nepismenih (s IQ iznad 50 jer puno više im za MB ni ne treba), pa sad svi odjednom u lovu za još jedan, onaj presudni glas da si osiguraju saborsku mirovinu jer još uvijek nemaju dovoljno, imaju puste "socijalne programe" i sad su pametni pozivati da u ovo recesijsko vrijeme svi drugi trebaju podnijeti teret krize, osim njega koji ju je sam i proizveo
    da nije bio na čelu zagreba, nikakav socijalni program nam s gornjim podacima ("BDP Zagreba je 18.250 Eur po glavi stanovnika, što je, na žalost, 80% više od prosjeka Hrvatske. Da je Zagreb država bio bi na 30om mjestu po bogatstvu na svijetu") nikada ne bi niti trebao...
    ajd sad ti to objasni ovima s IQ 51
    Posljednje uređivanje od Stijena : 30.08.2011. at 12:51

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jedva čekam šta će pametno smisliti odbor, sigurno će reći da je bandić u krivu i oni u pravu ali da eto ne mogu niš napravit jer je zakon koji je hdz donio jako loš

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

puntica svidja mi se potpis...malo ot al morala sam
    Posljednje uređivanje od saska7 : 30.08.2011. at 13:09

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dobro da nije rekao
    0.50 promila

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

odbor potvrdio odluku skupštine

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

odbor potvrdio odluku skupštine
    Bravo!!!
    Događaj za uvrstiti u Tv Kalendar.

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo!!!
    X

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo!!!

mene potezi skupštine podsjećaju na film glup i gluplji, kad stane pun bus komada u kupaćim kostimima i pitaju ih dal bi išli s njima na turneju po americi i mazali ih uljem za sunčanje. i to za pare. a glup i gluplji ne kuže pa im pokažu u kojem je smjeru grad, i kažu da tamo mogu naći neke sretnike koji će ići s njima.
    i onda nakon par sekundi kuže što se dogodilo i krenu za busom. i kad misliš da im se konačno posrećilo da nešto skuže oni ženama objašnjavaju da su im rekli krivi smjer u kojemu je grad. i opet 'popuše'.
    ako netko nije gledao http://www.youtube.com/watch?v=sLB-uMPj27s

samo što su oni izmišljeni likovi iz komedije, a ovi naši skupštinarci su pravi, i još smo ih i izabrali

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I kaj sad to znači? Niš! Opet smo tu gdje smo i bili.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Zar je bilo upitno.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

opet prepucavanja sdp i hdz
    i kažu da će ovo podići na državnu razinu
    i nakić-bilić rekla da se skupština treba orjentirati na proračun 2012.

halo, a ova godina?!
    čemu sve ovo?!

kako god, naputak građanima je jasan: plaćajte po modelu Skupštine, nitko nam ništa ne može, nikakve ovrhe niti sankcije.

(nemojte po meni, ja samo prenosim što sam čula).

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

halo, a ova godina?!
    čemu sve ovo?!
    ovu godinu ćemo zaboraviti, nije se nikad dogodila
    i svi sretni i berićetni

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

dakle ove uplatnice ignorirati, za nove - pratiti internetske strane skupštine:
    http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...aju-Kosor.html

šta s onima koji nemaju internet ?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa Vidi poruku

Eto, exactly my point!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

to su bandićevi birači, oni nisu uopće bitni za ovu priču

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa nema razlike, sve su uplatnice uvijek iste, mijenjaju se samo zadnja 4 broja u pozivu na broj. Dakle, uplatiš bez ta 4 broja ili tu koju si dobila samo s cifrom za koju si ti odlučila da zadovoljava tvoje akontacijske želje, mogućnosti, potrebe...
    Baš ako misliš da si premalo uplatila, uvijek možeš doplatiti

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Bilo bi lijepo kad bi i oni to sad na veliko objavili, pa makar i stranicom u novinama plaćenom našim novcem, a ne da če to znati šačica nas informiranih. Nek stave plakate na vrtiće, nek vuku transparente zrakom, što god, ali neka se to čuje. Jer inače opet ne djeluju dovoljno odlučno i autoritativno. Jer ako neće oni, eto ti jođš danas popodne gospodina B. sa svojim PR-om i transparentima. I naravno, nek nogom u guz*** lupe toga u MZOS-u koji još nije izašao u nadzor. Grrr.

Ma ne znam više što pričam.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Bilo bi lijepo kad bi i oni to sad na veliko objavili, pa makar i stranicom u novinama plaćenom našim novcem, a ne da če to znati šačica nas informiranih. Nek stave plakate na vrtiće, nek vuku transparente zrakom, što god, ali neka se to čuje. Jer inače opet ne djeluju dovoljno odlučno i autoritativno. Jer ako neće oni, eto ti jođš danas popodne gospodina B. sa svojim PR-om i transparentima. I naravno, nek nogom u guz*** lupe toga u MZOS-u koji još nije izašao u nadzor. Grrr.

Ma ne znam više što pričam.
    Ni kako pišem. Nema veze. Stres je dobar izgovor za sve.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a valjda misle kako su se svi odmetnici ionako okupili na ovom forumu, also, imaju internet

nego

molim nekoga tko ima doma Ugovor koji je potpisao s vrtićem, da ga HITNO skenira i pošalje na mail
    apricot.roda gmail

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

a valjda misle kako su se svi odmetnici ionako okupili na ovom forumu, also, imaju internet

nego

molim nekoga tko ima doma Ugovor koji je potpisao s vrtićem, da ga HITNO skenira i pošalje na mail
    apricot.roda gmail
    imam ja pri ruci i skeniram ti samo kaj mi smo novi i nismo jos krenuli pa niti dobili uplatnice...
    ali mislim da je to sve po špranci...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    imam ja pri ruci i skeniram ti samo kaj mi smo novi i nismo jos krenuli pa niti dobili uplatnice...
    ali mislim da je to sve po špranci...
    može, može
    super

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

stranice, majko mila, ne da mi edit.

dakle svi na:
    http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=112

... pa udri F5 (refresh)

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

može sutra ? nemam ih kod sebe, na poslu sam.

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mislim da vam ova prica sa kreditom ne pije vode jer i ona produbljuje razlike. (prica o Slovencima)

Naime, ima roditelja koji jos nisu rijesili stambeno pitanje, pa stede i zele dic kredit, ali jos to nisu ucinili.
    Ili onih koji su ga upravo otplatili, a sada mozda zele kupit auto or so. Oni bi se u toj situaciji osjecali pogodjeno.

Ja radim i imam dobru placu, ali znam da projekt na kojem sam zaposlena prestaje datuma tog i tog. Znaci, sada imam priliku da ustedim nesto para za crne dane i mislim da nije fer da placam vrtic 2000 kn (makar i do tog datuma), a netko tko ce imati stalan posao na dugi period ne.

Sistem u kojem su razlike tako velike sam po sebi je los i vrlo nepravedan, bez obzira sto uzeli ili ne uzeli u obzir, jer zivotne situacije su nam svima razlicite.

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ma ja se ne mogu načuditi gluposti skupštine, gđi Grudelj i svima njima- umjesto da viču na sve strane da oni koji primaju socijalu i dječji doplatak i po Skupštinskom modelu, oni to nigdje ni da spomenu, da istaknu da oni koji imaju više, već više i daju od plaće. i nikome ništa.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Točno tako, to ni meni nikako ne ide u glavu, zašto stalno ovi iz skupštine spominju stare cijene. Još niti jednom nisam nikog od njih čula da je glasno rekao da odlukom skupštine oni koji primaju DD, oni koji imaju 3 djece, oni koji su HRVi, ali i civilni invalidi imaju besplatni vrtić. Kao da sami nisu pročitali svoju odluku. A bandić se busa o prsa socijalnom pravednošću. I ovdje na ovom forumu se više puta pokazalo kako svi znaju da imaju besplatno po Bandiću, ali ne znaju da imaju i besplatno po odluci skupštine.

Ni ovo spominjanje stambenih kredita meni osobno nije jasno. Naš stambeni kredit smo digli moj muž i ja na 30 godina svojom odlukom i svjesni i kamatnih stopa i tečajnih razlika i perioda od 30 godina. Taj kredit je naša odgovornost. U financijsku konstrukciju smo morali uglaviti i promjenjivost ostalih cijena i moguće periode bez posla, periode bolesti i ostalih zala. Ovdje se radi o tome da onaj tko ima više je već itekako više sudjelovao u punjenju proračuna i da je ovaj način naplate vrtića de facto dvostruko oporezivanje.

Nakon što se plati porez, neto primanja se troše prema osobnim preferencijama i ulaziti u nečije kredite za stanove, aute, satove, skijanja te određivati što je nužno, a što luksuz, je po meni neukusno.

Znam ljude koji imaju manja primanja od mene i muža i koji su kupili i veće stanove i na boljim lokacijama, mi se to nismo usudili. Ali to je njihova odluka kao što mi imamo pravo na svoju odluku. I sad bi mi trebali plaćati više vrtić jer je njihova rata kredita veća. Znam i ljude koji žive u malom stanu, ali voze luksuzni auto, a isto tako znam ljude koji imaju vrijednu nekretninu i voze krntiju staru 20ak godina, ali to je isto tako njihov izbor.

Plaćanjem poreza i prireza prema svojoj ekonomskoj snazi ispunjavamo svoju obvezu prema proračunu iz kojeg se financiraju javna dobra. Poslije toga za mene je kraj. Svatko troši svoje novce onako kako smatra da je za njega i njegovu obitelj najbolje.

Nikad do sada nisam vidjela tolikog brojanja po tuđim novčanicima, dok se nije pojavio ovaj prijedlog miloga nam gradonačelnika.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj gita-xy prvotno napisa Vidi poruku
    I ovdje na ovom forumu se više puta pokazalo kako svi znaju da imaju besplatno po Bandiću, ali ne znaju da imaju i besplatno po odluci skupštine.
    Zato što ima onih koji bi, kao i ja plaćali manje po Bandiću (oaim besplatnih ima i kategorije 200 i 300 kn), a po skupštini isto kao i prije. I njima više paše ovo Bandićevo.

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ni ovo spominjanje stambenih kredita meni osobno nije jasno. Naš stambeni kredit smo digli moj muž i ja na 30 godina svojom odlukom i svjesni i kamatnih stopa i tečajnih razlika i perioda od 30 godina. Taj kredit je naša odgovornost. U financijsku konstrukciju smo morali uglaviti i promjenjivost ostalih cijena i moguće periode bez posla, periode bolesti i ostalih zala. Ovdje se radi o tome da onaj tko ima više je već itekako više sudjelovao u punjenju proračuna i da je ovaj način naplate vrtića de facto dvostruko oporezivanje.

Nakon što se plati porez, neto primanja se troše prema osobnim preferencijama i ulaziti u nečije kredite za stanove, aute, satove, skijanja te određivati što je nužno, a što luksuz, je po meni neukusno.
    OK, onda su Slovenci, ne znam, valjda blentavi.

Stanovanje je nuznost. Skijanje i auto nisu. Zato te drzava oslobadja poreza na prvu nekretninu (i to do odredjene kvadrature po clanu kucanstva, a ne da si sam stanujes u stanu 120 m2 i trazis da ti 'oproste' porez), zato smo do sad (kao sto bi i dalje bilo normalno u normalnim drzavama) imali porezne olaksice na nekretninu kojom rjesavas stanovanje, zato se grade POSovi stanovi, zato te u popisu stanovnistva pitaju koliko kvadrata ti ima stan, a ne nosis li Swatch ili Rolex. Zato jer je to vazno.

I moj kredit je moja odgovornost i izbor, ali moja odgovornost i izbor nije ludilo koje se s kreditima dogodilo i koje nisu mogli predvidjeti ni valjda Rohatinski ni Bernanke skupa. Ako si ti toga bila svjesna, svaka cast. Da je to normalno i da je to bio nekakav racionalan rizik, ok, ali nitko ziv nije mogao predivdjeti da ce meni, npr., placa pasti, a rata kredita narasti koliko je narasla, a narasla je abnormalno. Ni najveci ekonomski umovi nisu mogli predvidjeti ovakve razmjere financijske krize.

U svim demografskim kuknjavama o niskom prirodnom prirastu stanovanje se naglasava kao jedna od osnovnih stvari: znati da ces imati mogucnost s vremenom na nekakav normalan nacin rijesiti to pitanje bez da dodjes na prosjacki stap je nesto sto je temelj, i drzava to zna, samo se ne postavlja adekvatno prema tome.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Sandee prvotno napisa Vidi poruku
    Stanovanje je nuznost. Skijanje i auto nisu. Zato te drzava oslobadja poreza na prvu nekretninu...
    Sandee, ne razumiješ. Ne vidiš veliku sliku.

Pronatalitetna politika podrazumijeva da djeca imaju sve besplatno do 18 godine. Znači, nula kuna vrtić, nula kuna obrazovanje.
    Svi odreda. I znači, kao u Švedskoj, da ako rodiš djece, više nego imaš spavaćih soba, da ti država da stan s brojem spavaćih soba koliko djece imaš, ako si ne možeš priuštit veći.

A u Švedskoj je visok standard i ima se novaca. I, vidi čuda, na račun djece ne krpaju proračun kao naši smradovi.

Nažalost, jal i ogorčenost ovim sustavom nas navodi na zaključke da ovaj ili onaj luksuz trebaju sankcionirati nečiju djecu.

Oprosti, ali zašto bi tvoje dijete bilo povlaštenije od mog zato što ja vozim Passat a ti Clio?

Pronatalitetna politika na državnoj razini treba ljudima dati do znanja da je prijatelj djece (joj kad se sjetim Bandićevih plakata "Zagreb, grad djece", smuči mi se) i da su tu svi isti.

I bilo koji kriterij nameta na dijete bi trebao biti kriminalno djelo.
    Posljednje uređivanje od ForEverGreen : 31.08.2011. at 08:05

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ForEverGreen prvotno napisa Vidi poruku

Pronatalitetna politika podrazumijeva da djeca imaju sve besplatno do 18 godine. Znači, nula kuna vrtić, nula kuna obrazovanje.
    Svi odreda. I znači, kao u Švedskoj, da ako rodiš djece, više nego imaš spavaćih soba, da ti država da stan s brojem spavaćih soba koliko djece imaš, ako si ne možeš priuštit veći.

A u Švedskoj je visok standard i ima se novaca. I, vidi čuda, na račun djece ne krpaju proračun kao naši smradovi.

Nažalost, jal i ogorčenost ovim sustavom nas navodi na zaključke da ovaj ili onaj luksuz trebaju sankcionirati nečiju djecu.

Oprosti, ali zašto bi tvoje dijete bilo povlaštenije od mog zato što ja vozim Passat a ti Clio?

Pronatalitetna politika na državnoj razini treba ljudima dati do znanja da je prijatelj djece (joj kad se sjetim Bandićevih plakata "Zagreb, grad djece", smuči mi se) i da su tu svi isti.

xx
    daleko od toga što su ovim nagrabusili oni koji spadaju u nekakav srednji do viši srednji sloj-a nikakvi bogatuni, mišljenja sam da isto ne treba nekom uzeti SAMO jer ima, to se već riješilo porezom i prirezom
    treba gledati širu sliku, plaća se vrtić da se pomogne proračun!!!! koji se onda troši na fontanu na Trnju i plavu traku oko Maksimira-ne na djecu i nemoćne
    Dakle-vrtić MOŽE biti besplatan svima.

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ForEverGreen prvotno napisa Vidi poruku

Nazalost, potpuno smo se mimoisli u razmisljanjima, stavili ste mi u usta nesto sto niti sam rekla, niti sam mislila reci. Ali, kao sto kazete, bit ce da ja ne vidim 'the big picture', a svi koji neprekidno nabrajaju pojedinacne slucajeve tipa 'u mom parkicu jedna mama kaze', u 'mojoj grupi dolaze s limuzinom, a primaju doplatak', 'ovaj je ovo, a onaj ono' i sl. - vide veliku sliku. Pa ce meni koja ne vidim objasniti. I ne gledaju tudje novcanike. Nikako.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Broji se zato što Bandić priča o socijalnoj pravednosti, a imućnost neke obitelji se nikako ne može utvrđivati samo na temelju plaća (čak i kad bi svi bili prijavljeni na stvarne plaće koje primaju).

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Gita, mogu samo reci potpis ko kuca!!
    Sve si rekla sto ja mislim.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mene su danas mediji izbacili iz takta. To je nevjerojatno koliko neobjektivno i loše izvještavaju i stvarno se pitam nisu li svi potplaćeni. Kako je moguće da je i danas izjava dana "Bandić ne odustaje"?!? U danu kad je ključna vijest da je Odbor za kontrolu donio tu i tu odluku! Jučer su svi u vijestima čitali iz Bandićeva pisma. Danas nitko nije pročitao zaključke Odbora. neki ga nisu ni spomenuli. A skupštinari uz sve to mlaki kakvi jesu ostaju nevidljivi, neuvjerljivi, bez autoriteta. K vragu, sutra bi na vrtićima trebali osvanuti potpisani i poštambiljani plakati s važećom odlukom, da vide i ravnateljice i tete i čistačice i roditelji. S izlistanim i boldanim svim povlasticama. Košta, ali barem se slijedeći mjesec možda neće opet pojaviti koverte i uplatnice koje koštaju nepotrebnih 100 000 kn. A ne da se vijest prenosi usmenom predajom najviše preko nas uključenih u cijelu stvar. Ljudi su totalno neinformirani! I oni iz razreda 0 i oni iz razreda 2000. Preprestrašno.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Mene su danas mediji izbacili iz takta. To je nevjerojatno koliko neobjektivno i loše izvještavaju i stvarno se pitam nisu li svi potplaćeni. Kako je moguće da je i danas izjava dana "Bandić ne odustaje"?!? U danu kad je ključna vijest da je Odbor za kontrolu donio tu i tu odluku! Jučer su svi u vijestima čitali iz Bandićeva pisma. Danas nitko nije pročitao zaključke Odbora. neki ga nisu ni spomenuli. A skupštinari uz sve to mlaki kakvi jesu ostaju nevidljivi, neuvjerljivi, bez autoriteta. K vragu, sutra bi na vrtićima trebali osvanuti potpisani i poštambiljani plakati s važećom odlukom, da vide i ravnateljice i tete i čistačice i roditelji. S izlistanim i boldanim svim povlasticama. Košta, ali barem se slijedeći mjesec možda neće opet pojaviti koverte i uplatnice koje koštaju nepotrebnih 100 000 kn. A ne da se vijest prenosi usmenom predajom najviše preko nas uključenih u cijelu stvar. Ljudi su totalno neinformirani! I oni iz razreda 0 i oni iz razreda 2000. Preprestrašno.
    Apsolutno se slažem. Kad čitam novine i portale, najčešće se pitam, o čemu oni to? Bandić zakašlje i oni prenose, odbor za kontrolu donese odluku, a njihova reakcija je kao da sam ih ja nazvala i izjavila što sam odlučila. Užas, neinformiranost ljudi je ogromna.

Točno to , sutra bi na vrtićima trebali osvanuti plakati s važećom odlukom skupštine s boldanim povlasticama.

Da li se sjećate kad je skupština izglasala ovu odluku kako je Bandić rekao da za to nema para. sad više novci nisu bitni, nego samo socijalna pravednost. fuj.

Bandić je izabrao Ćirinu taktiku: lupetaj, lupetaj i samo lupetaj, a mediji vole cirkusante i prenose svaku njihovu budalaštinu.
    prije nekoliko godina slušala sam bandića na ne znam više koju temu i pomislila sam da će jednog dana taj lakrdijaš biti kao Ćiro. Na žalost, bila sam u pravu

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Bandić je izabrao Ćirinu taktiku: lupetaj, lupetaj i samo lupetaj, a mediji vole cirkusante i prenose svaku njihovu budalaštinu.
    X

A 99% novinara nije zavrijedilo svoju diplomu. Ili su preskočili dio o objektivnom novinarstvu. Ovo je propaganda, a ne novinarstvo.
    (Izuzimam Zagrebanciju. Jesu šlampavi i nepismeni (kao i ja danas ovdje na forumu ), ali barem daju (i) neku drugu perspektivu.)
    Posljednje uređivanje od Freja : 30.08.2011. at 23:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •