Stranica 92 od 112 PrviPrvi ... 42829091929394102 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,551 do 4,600 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj bruno prvotno napisa Vidi poruku
    sve sam procitala pa da rezimiram:
    - ja sam u 2012. bila i na porodiljnom (2012. mi dijelom obuhvaca prvi dio porodiljnog - prvih 6 mjeseci i drugi dio porodiljnog - drugih 6 mjeseci) i pred kraj godine na poslu
    trebam od HZZO-a potvrdu za prvi dio porodiljnog (broj mjeseci tj. uplate) i za drugi dio porodiljnog (broj mjeseci tj. uplate) te od poslodavca potvrdu o placama (ukljucujuci regres i dar za dijete)
    - muz je isto poceo raditi tek krajem godine
    treba od poslodavca potvrde o placama (+ dar za dijete )

sumiramo sve cifre, podijelimo sa 12 i sa 3 (nas troje) i to je to...
    uz to donesemo potvrde o prebivalistima, popisemo nas u izjavu o clanovima kucanstva i predamo iduci tjedan

a kroz 2. ili 3. misec donesemo i papire s porezne

jel to to?
    ne dar za djecu to ne ide u tu svotu.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a gdi ona vidi da je to tebi prva, treba ona u kojoj stanuješ
    Pa tako je, to sam i ja rekla!

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

http://www.vecernji.hr/zagreb/grad-z...-clanak-495523

Mnoge od njih zanima, primjerice, što se događa ako se jednom ili oba roditelja smanji plaća u 2013. ili, u najgorem slučaju, ostanu bez posla. Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, objasnio je kako će se, ako se utvrde, takve situacije uvažavati, pa će se cijena vrtića za takve slučajeve smanjiti.
    – Za upis se prilaže dokumentacija o prihodima iz protekle godine. Ako dođe do promjene, odnosno smanjenja prihoda, roditelji će ući u socijalnu kategoriju i manje plaćati vrtić – poručio je pročelnik Lovrić.

Na pitanje o tome kako spriječiti da neki pojedinac, primjerice, obrtnik prijavi minimalac i plaća minimalnu cijenu vrtića, a istovremeno se časti skupocjenim skijanjem ili novim automobilom, Lovrić kaže da to nije u nadležnosti lokalne samouprave.
    – U takvim je slučajevima ključna građanska odgovornost. Ako građanin sazna za spomenuti slučaj, dužan ga je prijaviti poreznoj upravi. Svjesni smo da ovo nije idealan model, ali je najbolji koji trenutačno imamo – istaknuo je Lovrić.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ako ovi na hzzo ne trebaju davat i isplatu za 12/2012 koja sjeda u 2013 jel to znaci da ja tu istu ne trebam sad racunat u prosjek za 2012?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ce naplatiti 50 kuna + PDV

Odi u banku i traži da ti vrate pare. Za ozbiljno. te se potvrde ne naplaćuju.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Odi u banku i traži da ti vrate pare. Za ozbiljno. te se potvrde ne naplaćuju.

ja sam lani trebala tu potvrdu za drugu svrhu, isto su mi je naplatili

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ZABA je uvela da za vrtice te potvrde ne naplacuje, a za sve drugo naplacuje. treba im pripomenuti, jer mozda nisu procitale uputu.

Isobela avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nisam uspjela pronaći,što je s podstanarima ukoliko nisu prijavljeni kao podstanari? Nemam nikakav ugovor o najmu, ali mogu isprinatati sve uplatnice stanarine iz 2012, jel mi to išta znači ?
    Posljednje uređivanje od Isobela : 09.01.2013. at 17:17

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj filip prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ovi na hzzo ne trebaju davat i isplatu za 12/2012 koja sjeda u 2013 jel to znaci da ja tu istu ne trebam sad racunat u prosjek za 2012?
    Gledaju se same uplate u 2012. godini. To se odnosi kako na uplate place tako i na sve vrste naknade (porodiljna, komplikacije, naknada s burze rada i sl.).

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam lani trebala tu potvrdu za drugu svrhu, isto su mi je naplatili
    Naplatili su ti zato jer se inače naplaćuju te potvrde. Mislim, bilo kakvu potvrdu da tražiš.
    Ali za ovu situaciju s vrtićima je banka donjela odluku da ih neće naplaćivati.
    Napisala sam prije par stranica nešto o tome.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ZABA je uvela da za vrtice te potvrde ne naplacuje, a za sve drugo naplacuje. treba im pripomenuti, jer mozda nisu procitale uputu.
    Eto, spajka i prije mene odgovorila...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Isobela prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam uspjela pronaći,što je s podstanarima ukoliko nisu prijavljeni kao podstanari? Nemam nikakav ugovor o najmu, ali mogu isprinatati sve uplatnice stanarine iz 2012, jel mi to išta znači ?
    Meni su danas rekli da to ne znači ništa, da trebaju biti prijavljeni. Tj., da trebaju kopiju ugovora ovjererenog kod javnog bilježnika, a u kojem se vidi cijena najma. Iako, može se taj ugovor i ovjeriti a da te najmodavci u konačnici ne prijave na poreznu. Ili? Mi ionaku ovu godinu spadamo u najnižu kategoriju, pa se neću s tim ni pokušavati petljati.

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vjerojatno se o tome već pisalo ali nisam u mogućnosti čitati stare postove pa ako može netko da mi odgovori šta u slučaju da suprug i ja nismo prijavljeni na istoj adresi? Dali kućanstvo onda činimo samo djeca i ja?

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj strategija prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno se o tome već pisalo ali nisam u mogućnosti čitati stare postove pa ako može netko da mi odgovori šta u slučaju da suprug i ja nismo prijavljeni na istoj adresi? Dali kućanstvo onda činimo samo djeca i ja?
    Ja sam prijavljena na jednoj, klinac i muz na drugoj adresi ali smo odlucili napisati da smo svi zajednicko kucanstvo... To je valjda stvar odluke... izracunaj kako vam vise pase...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Što ćete na kraju prilagati u vezi kredita, osim potvrde banke o iznosima uplaćenih rata?
    Hoćete li dati i kopiju ugovora o kreditu (je li to onaj na više listova, solemniziran kod bilježnika?) i kopiju rješenja porezne uprave o (ne)plaćanju poreza?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U Obavijesti stoji: ugovor o kreditu, dokazi o uplaćenim ratama
    To valjda znači i jedno i drugo. Odnosno znači ono što u računovodstvu pojedinog vrtića zaključe da znači

Ali rješenje o porezu na kupnju nekretnine nije potrebno, to bi služilo nečemu samo kada bi bilo bitno dokazati da se radi o prvoj nekretnini. Budući da su to izbacili (u prvoj verziji Obavijesti je pisalo), onda nema potrebe prilagati rješenje.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Muž je danas otišao predati papire i kaže mu žena u računovodstvu da ne može koristiti 2 olakšice.
    Ona tumači da je sam prihodovni cenzus jedna olakšica, a da se druga olakšica (invalidnost) izračunava od cijene od 600 kn.

Je li to tako?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Cure, nemojte se ljutiti kaj ću pitati, ali u gužvi sam totalnoj pa ne stižem pregledati cijeli topic. Ulaze li u prihode prijevoz, regres i božićnica?

Ja osim izjave o prihodima, izjave o članovima kućanstva i zahtjeva za ostv. prava na olakšice neću ništa drugo predavati. Ak mi na licu mjesta vele, onda ću dalje po tome.

Jedino kaj ću svog bankara tražiti tu potvrdu, kad velite da ju Zaba ne naplaćuje.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj pepi prvotno napisa Vidi poruku
    Muž je danas otišao predati papire i kaže mu žena u računovodstvu da ne može koristiti 2 olakšice.
    Ona tumači da je sam prihodovni cenzus jedna olakšica, a da se druga olakšica (invalidnost) izračunava od cijene od 600 kn.

Je li to tako?
    ovo piše na letku:

Roditelj se može koristiti samo jednom olakšicom koja je za njega najpovoljnija.

po toj logici mu je žena dobro rekla...
    P.S: neznam od koje cifre se računa tvoja olašica

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Isobela prvotno napisa Vidi poruku
    bez ugovora ne mozete koristiti tu olaksicu. gore je neko napisao da se samo ovjeri ugovor i nosi javnom biljezniku a ne na poreznu, je nezakonito, a i javni biljeznici su duzni prijavljivati poreznoj takve ugovore.

Citiraj Shanti prvotno napisa Vidi poruku
    Što ćete na kraju prilagati u vezi kredita, osim potvrde banke o iznosima uplaćenih rata?
    Hoćete li dati i kopiju ugovora o kreditu (je li to onaj na više listova, solemniziran kod bilježnika?) i kopiju rješenja porezne uprave o (ne)plaćanju poreza?
    tako je, treba dati potvrdu banke i taj ugovor na vise stranica koji si ovjerila kod javnog biljeznika (meni ovo osobno je koma, i zbilja ne kuzim zasto ce im to)

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, nemojte se ljutiti kaj ću pitati, ali u gužvi sam totalnoj pa ne stižem pregledati cijeli topic. Ulaze li u prihode prijevoz, regres i božićnica?

Ja osim izjave o prihodima, izjave o članovima kućanstva i zahtjeva za ostv. prava na olakšice neću ništa drugo predavati. Ak mi na licu mjesta vele, onda ću dalje po tome.

Jedino kaj ću svog bankara tražiti tu potvrdu, kad velite da ju Zaba ne naplaćuje.
    regres, bozicinica i prijevoz ne ulaze u prihode, jer su neoporezivi, procitaj na stranicama grada. i da ZABA za vrtice ne naplacuje. naglasite u banci da vam za vrtic treba i ako zele naplatiti trazite da vam ne na plate. ana m je napisala vise puta, a i ljudi koji su bili u banci su potvrdili isto. stim da su neki naglasavali da im se to ne treba naplatiti, jer su im zeljeli naplatiti.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

tako je, treba dati potvrdu banke i taj ugovor na vise stranica koji si ovjerila kod javnog biljeznika (meni ovo osobno je koma, i zbilja ne kuzim zasto ce im to)
    Cure, hvala! I meni je koma, zato sam i pitala.

Koliko ste čekale potvrdu o ratama od Zagrebačke banke? Nama je u našoj poslovnici rečeno da ćemo je moći preuzeti sljedeći tjedan, javit će nam koji dan.
    Pa eto, one koje je još nisu zatražile, možda ne bi bilo loše da je zatraže što prije...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko ste čekale potvrdu o ratama od Zagrebačke banke? Nama je u našoj poslovnici rečeno da ćemo je moći preuzeti sljedeći tjedan, javit će nam koji dan.
    Pa eto, one koje je još nisu zatražile, možda ne bi bilo loše da je zatraže što prije...

zar nije rok za dostavu dokumentacije produljen do 31.3., a sad se daje samo izjava?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hvala spajka!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Je ivarica, rok je dostaviti dokumenataciju do 31.3.2013. a do 18.1.2013. treba samo potpisati izjavu
    no vjerujem kako su mnogi zbunjeni, jer su to sve promijenili toliko puta u ovih tjedan dana

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Može link (ja ne mogu naći) na onu dozvolu da vrtić sam provjerava prebivalište.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=508

Klikneš na prvi link "Pravo na olakšice - sudjelovanje roditelja u cijeni....", otvorit će se Word file.

Na drugoj stranici tog dokumenta piše:

1. dokazi o prebivalištu djeteta:
    uvjerenje MUP-a o prebivalištu djeteta ili pisana privola roditelja da gradska predškolska ustanova može sama – putem nadležnog gradskog ureda provjeriti podatak o prebivalištu djeteta u evidenciji prebivališta i boravišta građana,
    Posljednje uređivanje od Danka_ : 10.01.2013. at 11:01

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    zar nije rok za dostavu dokumentacije produljen do 31.3., a sad se daje samo izjava?
    Uf, je, imaš pravo. Sad gledam, dopisom (Dopuna obavijesti...) od 3.1. rok su na 31.3. produžili samo za uvjerenja PU o visini dohotka za sve članove kućanstva, a onim dan kasnije za svu dokumentaciju.
    Odlučila sam prikupiti sve osim uvjerenja PU sada, pa sam ovo smetnula s uma. Sorry ako sam nekoga zbunila.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=508

Klikneš na prvi link "Pravo na olakšice - sudjelovanje roditelja u cijeni....", otvorit će se Word file.

Na drugoj stranici tog dokumenta piše:

1. dokazi o prebivalištu djeteta:
    uvjerenje MUP-a o prebivalištu djeteta ili pisana privola roditelja da gradska predškolska ustanova može sama – putem nadležnog gradskog ureda provjeriti podatak o prebivalištu djeteta u evidenciji prebivališta i boravišta građana,
    Ma znam, ali netko je napisao da ima tu privolu crno na bijelo, pa sam mislila samo printnuti.
    Ne ide mi baš pisanje.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Joj oprosti, nisam te shvatila.

Izjavljujem da sam suglasna s time da da gradska predškolska ustanova, putem nadležnog gradskog ureda, provjeri podatak o prebivalištu djeteta ime-prezime u evidenciji prebivališta i boravišta građana.

Ja bih tako

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

U vrticu bi trebali imati imati te izjave. no gospodja u nasem starom vrticu nije bila bas voljna nam je dati, jer onda bi to ona morala obaviti. kao sto rece puntica malo nagovaranja i moze se sve.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Tko će plaćati vrtić 600 kn ne treba predati ništa ili?
    Posljednje uređivanje od Dalm@ : 10.01.2013. at 12:08

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Joj oprosti, nisam te shvatila.

Izjavljujem da sam suglasna s time da da gradska predškolska ustanova, putem nadležnog gradskog ureda, provjeri podatak o prebivalištu djeteta ime-prezime u evidenciji prebivališta i boravišta građana.

Ja bih tako
    Hvala, nešto iskoristila, nešto promijenila, u svakom slučaju hvala.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Na dnu Izjave o članovima zajedničkog kućanstva, a za sve trebamo navesti i adresu prebivališta, je i punomoć za provjeru tih podataka (te ovlašćujem Naslov da iste ima pravo provjeravati, ... a u svrhu sklapanja i izvršenja ugovora o ostvarivanju programa predškolskog odgoja djeteta u dječjem vrtiću). Zar to nije dovoljno?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Na dnu Izjave o članovima zajedničkog kućanstva, a za sve trebamo navesti i adresu prebivališta, je i punomoć za provjeru tih podataka (te ovlašćujem Naslov da iste ima pravo provjeravati, ... a u svrhu sklapanja i izvršenja ugovora o ostvarivanju programa predškolskog odgoja djeteta u dječjem vrtiću). Zar to nije dovoljno?
    Možda je, ali s obzirom da traže papire iz Petrinjske, a meni se ne hoda lakše mi je ovako.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja poslala bankaru mail, u roku minute i pol odgovorio da će me potvrda čekati već danas.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    ovo piše na letku:

Roditelj se može koristiti samo jednom olakšicom koja je za njega najpovoljnija.

po toj logici mu je žena dobro rekla...
    P.S: neznam od koje cifre se računa tvoja olašica
    da ali nije pisalo da je to od svote 600 kn

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa Vidi poruku
    ne treba ništa DAT

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni ce naplatiti 50 kuna + PDV
    kod nas je bez naplate tj, besplatna!

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj pepi prvotno napisa Vidi poruku

Je li to tako?
    Invalidnost je pobrojana pod dodatnim olaksicama, tako da treba predati papire za izracunavanje cijene vrtica po prihodu.
    Pod te olaksice spada i drugo dijete koja placa 75%, a koje ce placati 75% od cijene utvrdjene prema prihodima a ne 75% od 600 kn.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Je li još netko išao po potvrde u HZZO, je li vam sve ok na njihovoj potvrdi?

Ja sam u 2012. bila mjesec i pol na komplikacijama u trudnoći, i na internet bankarstvu vidim da mi je uplaćeno cca 6.100 kn za tih mjesec i pol. A na potvrdi piše 7.500 i nešto sitno kn.

Nisam odmah tamo skužila, pa nisam pitala, a na telefon dobiti...
    Ima li netko ideju što bi to bilo?

Bila sam i milion puta na bolovanju za dijete, je li moguće da je i to prikazano tu, kad oni to vraćaju poslodavcu? Ali, tih 1400 kn razlike mi se čini premalo za stvarno dosta bolovanja.

p.s. u HZZO-u možete podići potvrdu i za nekog drugog uz njegovu osobnu. I danas je gužva velika bila .
    Sve to što ne treba ništa do 18.1., ali svi krenuli. A čula sam tamo od drugih mama da su neke išle i u Petrinjsku (čekale više od sat i pol); pa onda npr. da je jednoj koja ima dvoje u istom vrtiću jedna teta rekla da do 18.1. treba samo izjava, a teta drugog njenog djeteta joj je rekla da mora sve donijeti do 18.1.

p.s.2 U PBZ-u se potvrda o uplaćenim ratama kredita plaća 10 kn (to im je i inače cijena za sve potvrde), dobije se odmah, ali bome mu je trebalo možda i 10 min otkad je uzeo moju osobnu da isprinta taj papir. I na njemu je ukupan iznos za cijelu godinu u €. Ja sam pitala zašto to nije u kunama, on je rekao da nema veze iznos u kunama koje ja mjesečno uplaćujem, jer njihov sustav to automatski preračunava u tečaj € na dan uplate rate, i sustav bilježi uplate samo u €. Pa će valjda sad netko u vrtiću to preračunati po nekom tečaju...

p.s.3 Ja sam shvatila da osim izjave o prihodima ne treba ništa do 31.3., i da se to što u nekim vrtićima vode svoju politiku može i ignorirati, ali ja nemam pojma što bih upisala u tu izjavu da ne skupim te papire. I tek sad vidim da i HZZO i banka pišu nešto što ja po svome ne bih tako napisala.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mozete li mi barem napisati u kojoj je to poslovnici ostvareno.

Evo dobivenog odgovora:
    Poštovana gospođo xxxxx ,

izdavanje Potvrde se uvijek naplaćuje, ne znam koji je razlog da netko nije platio potvrdu.

Lijep pozdrav,

xxxxxxxx

osobna bankarica

Poslovnica 016111
    Pleso bb
    tel. 01/6254-255 pop. 117255
    fax.01/6325-171
    mail: xxxxxx@unicreditgroup.zaba.hr

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi izjavu o plačama moramo dostaviti do 18.1. trebam dobit taj papir u vrtiću da ispunim, ostalo naknadno

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mozete li mi barem napisati u kojoj je to poslovnici ostvareno.

Evo dobivenog odgovora:
    Poštovana gospođo xxxxx ,

izdavanje Potvrde se uvijek naplaćuje, ne znam koji je razlog da netko nije platio potvrdu.

Lijep pozdrav,

xxxxxxxx

osobna bankarica

Poslovnica 016111
    Pleso bb
    tel. 01/6254-255 pop. 117255
    fax.01/6325-171
    mail: xxxxxx@unicreditgroup.zaba.hr
    Gle ovak, ta osoba koja ti je ovo napisala ne zna, nije pročitala uputu, radi na Plesu gdje i nemaju baš takvih zahtjeva i možda uopće nisu obratili pažnju na ovu novost.
    Ta odluka nije donešena u jednoj poslovnici nego na nivou cijele banke.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a jel se može otić u bilo kakvu banku recimo zabu i zeti papir?

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam svom osobnom bankaru u zabi poslala mail da mi to treba i on mi je danas potvrdu (javio mi je) poslao na kućnu adresu! nije spominjao nikakvo naplaćivanje potvrde.

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku

p.s.2 U PBZ-u se potvrda o uplaćenim ratama kredita plaća 10 kn (to im je i inače cijena za sve potvrde), dobije se odmah, ali bome mu je trebalo možda i 10 min otkad je uzeo moju osobnu da isprinta taj papir. I na njemu je ukupan iznos za cijelu godinu u €. Ja sam pitala zašto to nije u kunama, on je rekao da nema veze iznos u kunama koje ja mjesečno uplaćujem, jer njihov sustav to automatski preračunava u tečaj € na dan uplate rate, i sustav bilježi uplate samo u €. Pa će valjda sad netko u vrtiću to preračunati po nekom tečaju...
    Ja sam u PBZ-u tražila da mi naprave novu potvrdu u kojoj će biti vidljivo koliko je to kuna uplaceno na ime kredita, ipak je kuna platežno sredstvo. Novu potvrdu su rekli da neće naplatiti budući da sam prvu platila spomenutih 10kn.
    Posljednje uređivanje od Nivi : 10.01.2013. at 21:49

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Čovječe, može li se u ovoj priči dobiti jedan papir, a da ne postoji mogućnost da imaš krivi i da moraš ponovno po to? .

To si na vlastitu inicijativu išla po taj papir, ili su ti u vrtiću rekli da mora biti u kunama? Mene je tip uvjeravao da je to nemoguće jer se uplate bilježe u eurima.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a jel se može otić u bilo kakvu banku recimo zabu i zeti papir?
    Kak misliš? U bilo kojoj poslovnici zabe možeš dobiti potvrdu za kredit podignut u zabi.

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Čovječe, može li se u ovoj priči dobiti jedan papir, a da ne postoji mogućnost da imaš krivi i da moraš ponovno po to? .

To si na vlastitu inicijativu išla po taj papir, ili su ti u vrtiću rekli da mora biti u kunama? Mene je tip uvjeravao da je to nemoguće jer se uplate bilježe u eurima.
    Kad sam došla po svoju prvotnu potvrdu bankarica mi je sama rekla da je dobila upit od nekog gospodina kojem je vrtic tražio potvrdu o uplacenom iznosu u kunama ali da oni zasad izdaju samo ove potvrde kakvu smo očito i mi dobile. Sad su proslijedili upit svojoj administraciji kako da sad ispisuju te povrde, tako da ti je najbolje ici tek sljedeci tjedan, ako hoćeš, po dopunjenu verziju...
    Meni su rekli da dodjem u ponedjeljak po svoju pa mogu onda javiti kako ta nova potvrda izgleda, ali stvarno je logičnije da piše i iznos u kunama (a u biti su i uplacene kune) jer po kojem će tečaju i s kojim datumom tete u racunovodstvu u vrticima te valute pretvarati.

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa Vidi poruku
    Da. Takvu i mi imamo informaciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •