Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i kak to da još nitko nije spomenuo, sto mu gromova, da ću na njegovoj grbači dobivat 9000 kn od grada Zagreba tijekom 6g a imam dobra primanja. naime, i to bi se trebalo isplaćivati prema tome kakva su ti primanja, da svi budemo onda jednaki a ne da se ovak ja bogatim na grbači vas koji plaćate prirez gradu Zagrebu. valjda i djecu imam jer sam skužila kak je to dobar biznis u našoj državi.
    sad mi sinulo da bi mogla na Korčulu odseliti, onda ćemo bez brige moći otkopčavati šliceve

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ivala prvotno napisa Vidi poruku
    i kak to da još nitko nije spomenuo, sto mu gromova, da ću na njegovoj grbači dobivat 9000 kn od grada Zagreba tijekom 6g a imam dobra primanja. naime, i to bi se trebalo isplaćivati prema tome kakva su ti primanja, da svi budemo onda jednaki a ne da se ovak ja bogatim na grbači vas koji plaćate prirez gradu Zagrebu. valjda i djecu imam jer sam skužila kak je to dobar biznis u našoj državi.
    sad mi sinulo da bi mogla na Korčulu odseliti, onda ćemo bez brige moći otkopčavati šliceve
    ajde malo ohladi i stani na loptu. ne moraš zakopčavati šlic, ali stavi ruke pod guzicu da ne pišeš više gluposti

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja se nisam zahuktala da bih se trebala hladiti, žao mi je ako vrijeđam svojim glupostima tvoj intelekt - preskači postove jer ću pisati ono što mislim.
    ja sam za pronatalitetnu politiku i olakšice, ovaj bandićev prijedlog je čista debilana i prođe li, plaćat ću 200kn vrtić za djecu i mislim da će velika većina ući u taj prosjek, brojčano ili dohodovno. neću ništa skrivati, mijenjati prebivališta, razvodit se i slično jer mi se do 1000kn plaćati čini pošteno obzirom na to da su mi djeca zbrinuta, nahranjena i u dobrim rukama. da plaćam i 2000kn, ne bih se prebacivala u privatne vrtiće jer imam sjajna iskustva sa dosadašnjim tetama u gradskim vrtićima i iznimno ih poštujem.
    oladi ti brate malo, ko da si u predinfarktnom stanju...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

iz istog razloga iz kojeg i imam tu poreznu olakšicu i novac od grada. jer imam troje ili više djece. i to se zove pronatalitetna politika i nema nigdje u razvijenim zemljama nikakve veze sa dohodovnim i imovinskim cenzusom baš kao ni rotkvice na placu. ja sve to Gradu i Državi vrlo pošteno plaćam, pa smatram da na to imam pravo.

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

i da... ja sve sto gradu placam - neposteno placam... c..c...c, ali vise od tebe postene (recimo)

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Teta Eta prvotno napisa Vidi poruku
    i da... ja sve sto gradu placam - neposteno placam... c..c...c, ali vise od tebe postene (recimo)
    ha čuj, ja aludiram na to da sam prijavljena na punu plaću. mnogi su na minimalac - neki svojevoljno, neki ne, i to svrstavam u kategoriju nepoštenog plaćanja.
    govorim za sebe i iz svoje perspektive, uopće ne generaliziram.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ivala prvotno napisa Vidi poruku
    iz istog razloga iz kojeg i imam tu poreznu olakšicu i novac od grada. jer imam troje ili više djece. i to se zove pronatalitetna politika i nema nigdje u razvijenim zemljama nikakve veze sa dohodovnim i imovinskim cenzusom baš kao ni rotkvice na placu.
    Aha... povećanje cijena vrtića, produženog boravka, ukidanje besplatnog prijevoza školarcima, smanjivanje pomoći za novorođenu djecu itd. se sada zove pronatalitetna politika.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •