Stranica 88 od 112 PrviPrvi ... 3878868788899098 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,351 do 4,400 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    to ovisi o vrtiću
    ni prošli put u nekim vrtićima nije trebalo, ali bome u nekima je
    ja sam se jako jako natezala s tajnicom da prihvati tu pisanu privolu, jer mi nije padalo na pamet odlaziti na mup (iako me slala, i to baš bezobrazno, ali kad sam joj rekla nek mi da na pismeno da to traži, i da ne želi prihvatiti pisanu privolu - onda je promijenila ploču Ah, nije ni njima lako )
    istina je da ni njima nije lako, ali na zalost takav im je posao. bas me zanima da ja kazem svom sefu da ode do uprave po neki forumlar, jer eto meni je tesko isprintati sa stranice, jer mi printer mrlja i da je meni tako lakse. pa mislim da bi me teleportirao do printera koji ne mrlja u susjednoj sobi, a onda kroz portu sa mojom radnom knjizicom iz iste te uprave.
    mene opcenito jako nerviraju gospodje koje imaju vec puno radnog staza, a kojima je nesto tesko.
    i nagalsavam izuzetaka ima
    , hvala im sto mi vrate vjeru u zivot.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj lara01 prvotno napisa Vidi poruku
    Jedno pitanje, ne iščitavam to nigdje iz ove obavijesti, što je sa nezaposlenima?
    u vrtiću kažu da im je u tom slučaju potrebna potvrda s burze, tj. zavoda za zapošljavanje.
    mislim da ipak treba i iz porezne jer nezaposlena osoba može imati i druge prihode (živ. osiguranje, vjerovali ili ne!, samostalna djelatnost) koji se evidentiraju u por. upravi.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sve čitam i ne vjerujem kako glupih ljudi ima. I hajmo opet iz početka. Pa tu se više ne zna ni tko pije, a tko plaća, a da ne govorim o tome tko tu koga, jelte, u zdrav mozak ( koliko može biti nakon svega kod nas). Hajdemo iz početka, stajati u redovima, tražiti potvrde za nešto što najvjerojatnije nećemo dobiti do veljače, jer se prije ne mogu izdati, naganjati se sa svima oko papirologije, pa opet biti u situaciji u kojoj FTJP ( iliti fali ti jedan papir, barem) pod obvezno na svakom pojedinom mjestu, čekati satima, tražiti u međuvremenu tko će mi čuvati najmlađe dijete da ju ne vučem u gužve kako ne bi pokupila neki virus. Ma dovraga i ova država, vlast, ljudi na "važnim" mjestima. Najbolje da svi damo otkaze, sjedimo doma i čuvamo sami svoju djecu.
    Pitanje, ja sam cijelu prošlu godinu bila na porodiljnom, a sada sam od kraja 11 mj na njezi za dijete, gdje podižem papire? Ili da predam platnu listu od poslodavca na kojoj mi piše 0,00 kn, pa neka si misle?
    Posljednje uređivanje od zibba : 03.01.2013. at 13:07

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma meni je naprosto predivno kako gradski ured smisli papire koje moramo donijeti, a da se uopće ne pita dal ti papiri postoje i jesu li dobavljivi?! naravno, sve institucije u hrvatskoj bi morale nabrzinu smisliti papire, jer je bandić tako rekao

ako nisu u stanju napisati suvisli dopis, i tražiti da se donesu oni papiri koji se mogu/smiju donjeti, ako nisu u stanju predvidjeti što im treba - a to je samo jedna sitnica, plaćanje vrtića - kako, kako onda uopće upravljaju gradom? meni to nije jasno, stvarno

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj PikiViki prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo sam zvala vrtić da se informiram o dokumentaciji koju treba prikupiti a tamo kažu sljedeće: ta cijela priča koja se vrti po medijima za nas ne postoji, nismo dobili nikakav dopis od GU i kod nas nema nikakvih promjena vezanih za plaćanje.
    eno su te citirali na zagrebanciji

http://www.zagrebancija.com/hr-aktua...-vrtica_321037

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma upravo tako kako kažeš. A i nitko se od njih ne upita kako je nama "malim" ljudima, da bi skupiti te papire moramo izostajati sa posla, što poslodavac baš i ne gleda lijepo. Dosta mi je i demokracije, i socijalno osviještene države ( da kako da ne uvijek strada onaj koji nema) i svih ovih u foteljama negdje gore, koje ne znaju što bi sa sobom, pa umjesto da sami stegnu remen, stežu ga na nama dolje.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Upravo sam zvala vrtić da se informiram o dokumentaciji koju treba prikupiti a tamo kažu sljedeće: ta cijela priča koja se vrti po medijima za nas ne postoji, nismo dobili nikakav dopis od GU i kod nas nema nikakvih promjena vezanih za plaćanje.
    rekla sam ja da će tu biti svega i svačega

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ali nisam im se požalila! A vidim da su i ostatak foruma prepričali u članku. Ma cijela ova priča me počela zabavljati.

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja padam s Marsa i nemam pojma o ovome! Može li mi netko, molim vas, potvrditi jesam li dobro razumjela:

- treba i potvrda od poslodavca o primanjima, i potvrda od porezne i potvrda od banke ukoliko se ima stambeni kredit?

- MM je zadnju plaću dobio za srpanj, firma je u stečaju, sad im je kapnula bitno umanjena plaća za listopad i studeni, a rate kredita uplaćivali smo gotovinom direktno u banci (dakle nije se oduzimalo od plaće). Kako će to biti prikazano na njegovoj poreznoj kartici?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ali nisam im se požalila! A vidim da su i ostatak foruma prepričali u članku. Ma cijela ova priča me počela zabavljati.
    ma to ti je uvijek tako
    čitaju nas, čitaju novinari, i izvlače naše rečenice i koriste ih kako im treba
    i neka samo to rade (hvala im što im je naše mišljenje bitno ) sve dok ne izvlače stvari iz konteksta

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ja padam s Marsa i nemam pojma o ovome! Može li mi netko, molim vas, potvrditi jesam li dobro razumjela:

- treba i potvrda od poslodavca o primanjima, i potvrda od porezne i potvrda od banke ukoliko se ima stambeni kredit?

- MM je zadnju plaću dobio za srpanj, firma je u stečaju, sad im je kapnula bitno umanjena plaća za listopad i studeni, a rate kredita uplaćivali smo gotovinom direktno u banci (dakle nije se oduzimalo od plaće). Kako će to biti prikazano na njegovoj poreznoj kartici?
    tu sve piše, pročitaj https://docs.google.com/file/d/0ByLr...QzQ/edit?pli=1

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

prate naše stranice
    nema teorije zavjere, nego je vjerodostojnije napisati da si tamo zvala i požalila se, nego da su pročitali na forumu

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Fala, tek sam sad pažljivije pročitala, dakle treba sve tri potvrde. Od firme i porezne nema šanse da dobijemo do 18.1 .

frka20 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jel netko pokušao sa konkretnim upitom gradonačelniku,tj. gradskoj upravi? ovo je luda kuća!!!!!!!!!

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dođe mi da ispišem dijete iz vrtića, ostanem doma još dvije godine koliko imam pravo sa najmlađom, do tada će srednja u školu. A opet mi je bolje da ide u vrtić, zbog socijalizacije i ostalog. Ma više nisam pametna, da znate.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Luda kuća, stvarno, osvanula je sad dopuna obavijesti: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=508

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Luda kuća, stvarno, osvanula je sad dopuna obavijesti: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=508
    Najbolja mi je točka III.
    Sada će legalno moći lupiti najvišu cijenu .

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo danas su nam na sastanku najavili kako bi trebale izgledati te potvrde iz banke, dobit ćemo neku šprancu po kojoj ćemo sve pisati pa će svima biti lakše i brže.
    Dobra vijest je da vjerojatno ne bi naplaćivali te potvrde.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kada se najranije mogu dobiti potvrde iz porezne za 2012, da li već 1.2.?

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

javila mi se bankarica. obzirom da meni odmah s plaće skinu ratu kredita, moji u fabrici trebaju mi napisati koliko su mi uplatili od 1.1.2012. do 1.1.2013. a ona će mi izdati potvrdu da je to uplaćeno na stambeni kredit taj i taj.
    mi smo mali biro i nemamo računovodsvto tako da mislim da će naša tajnica biti naprosto oduševljena kad joj to sutra kažem. obzirom da sam ju vidjela kako klompom ubija guštera strepim od sutrašnjeg jutra (nadam se daće obući čizme meke podplate).

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mamitzi, koja banka? Zna li netko kako postupa Erste? Danas u banci na telefon nitko nije znao ništa.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Na chatu e-bankarstva Erste banke kažu da će potvrdu naplaćivati 50kn (po važećem cjeniku).

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

čokolada -zagrebačka banka

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Kada se najranije mogu dobiti potvrde iz porezne za 2012, da li već 1.2.?
    Kako sam gore napisala poslodavci poreznoj te podatke dostavljaju do 31.01. i iz iskustva znam da to vecina radi zadnje dane i porezna te podatke mora obraditi, ako postoje neke greske ili razlike onda se moraju ispraviti da bi se obradili tako da mislim da ako dobijes podatak 01.02. da je to cista sreca.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Uh, kad mi u danu fali malo živciranja i da mi se digne tlak samo dođem na ovu temu. Još uvijek ne smijemo psovati ovdje? Dajte bar na ovoj temi. To je jedini način na koji se o ovome mogu ispravno izraziti. I sad još ovaj zakon o odgovornosti za lupenja na internetu, nemam sreće...

Nego, neću im ništa donijeti do 18.1.

Poštovani gosp. Lovriću i ini dužnosnici, HZZO naknadu za bolovanja, por. i rod. naknade za prosinac isplaćuje 19. ili 20.1. pa ih vjerojatno ne mogu izdati do 18.1. Dajte molim vas sad još jednu dopunu dopune obavijesti.
    A s obzirom da potvrde o prebivalištu ne mislim ni vadit ni nosit (plaća li se to ono u Petrinjskoj kad se vadi?), fućkajte se.

Smijem li barem napisati "nab.jem i vas, i vašu dopunu obavijesti i zaključni dio rečenice u točci III".
    Uh, ako budem banned zbog ovoga, ali tako sam ljuta.

Nego, što u nekom dopisu znače crtice i zarezi? Je l to znači "I" ili to znači "ILI". Dakle treba i potvrda Porezne i potvrda poslodavca? Ugovor o stambenom kreditu I dokazi o uplaćenim ratama? Mogu li ugovor o kreditu kopirati za 50 lipa po stranici, ili ga moram ovjeriti kod javnog bilježnika slučajno?

- potvrde Porezne uprave Ministarstva financija o visini dohotka za sve članove zajedničkog kućanstva,
    - potvrde poslodavaca i drugih isplatitelja prihoda o visini plaće, naknade plaće i drugog dohotka za svakog člana zajedničkog kućanstva koji je zaposlen ili samostalno obavlja djelatnost ili je ostvario drugi prihod (mirovina, naknada za bolovanje, rodiljne i roditeljske potpore, naknada za nezaposlene, naknada po ugovoru o djelu, drugi prihodi koji podliježu oporezivanju sukladno Zakonu o porezu na dohodak),
    - ugovor o stambenom kreditu, dokazi o uplaćenim ratama u prethodnoj godini,

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A kaj ako mi je muž dobio nogom u dupe? Treba donjeti presliku radne knjižice i prijavu s burze ili treba do smrada od bivšeg poslodavca po potvrdu o primanjima za 2012?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    A kaj ako mi je muž dobio nogom u dupe? Treba donjeti presliku radne knjižice i prijavu s burze ili treba do smrada od bivšeg poslodavca po potvrdu o primanjima za 2012?
    Pretpostavljam da treba i jedno i drugo.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo, potvrđeno je da ZABA ove potvrde neće naplaćivati.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

još kad bi ti svim curama mogla izvaditi te papire nebi sreće bilo kraju.

Inače ja danas pošaljem muža da mi izbavi papire u Hzzo, i oni nemaju struju na nekom njihovom informatičkom sistemu, ko bi reko?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jelena :LOL:

bandic je na radiju 101 u 10.45 pa mozete poslusati njegovu pricu, a mozete i zvati, pa ga priupitati stogod o ovom neredu koji je opet priredio

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, potvrđeno je da ZABA ove potvrde neće naplaćivati.
    super, jučer mi je javila bankarica da je cijena potvrde 50kn + PDV
    Posljednje uređivanje od la_mama : 04.01.2013. at 10:48

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo na 101 je gradonacelnik izjavio eksluzivno:

da niko nece placati puni iznos za vrtic, niko!!!
    svi ce potpisati izjavu pod punom i materijalnom odgovornoscu za svoje prihode koje ce morati dokazati u sljedeca dva mjeseca.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena :LOL:

bandic je na radiju 101 u 10.45 pa mozete poslusati njegovu pricu, a mozete i zvati, pa ga priupitati stogod o ovom neredu koji je opet priredio
    sad je rekao da ćemo odmah morati dati izjavu koliku su nam prihodi pa to dokazati za 2 mj! znači opet moram u HHZO da mi daju potvrdu koliko su mi isplatili za komplikacije i porodiljni, napamet stvarno ne znam!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ta izjava koju je spomenuo nije dodatni dokument, nego je sadržana je u obrascu Zahtjeva, ima na webu.

Dakle, treba nam još:

1. potvrda o prebivalištu djeteta ILI izjava gdje dajemo suglasnost da sami provjere. Prošli puta ta izjava je bila dio obrasca za Izjavu o članovima zajedničkog kućanstva, samo je trebalo zaokružiti, a sada je nema. Znači da, ako nemamo staru potvrdu o prebivalištu a ne želimo (i ne možemo) ići na MUP po novu, trebamo sami napisati izjavu o suglasnosti i priložiti je.

2. Izjava o članovima zajedničkog kućanstva - ima formular koji se popuni
    3. Potvrda poslodavca o netto dohotku u prethodnoj godini (pojednostavljujem za svoj slučaj, oprostite)
    4. Fotokopija ugovora o stambenom kreditu
    5. Potvrda iz banke o ratama kredita uplaćenim u prošloj godini
    6. Fotokopija rješenja o oslobođenju od poreza za prvu nekretninu (ne znam kako drugačije dokazati da se radi o prvoj nekretnini a to im je bitno)

I to sve treba predati do 18. siječnja.

Do 31.3. treba predati potvrdu o visini dohotka za prošlu godinu, iz Porezne uprave. Napisali su da to treba za sve članove zajedničkog kućanstva, ali ne kužim zašto bi se podizalo za one koji nemaju nikakav dohodak (npr. moje dijete). Opet, ako piše za sve, to znači za sve, I guess.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Isprika, zaboravila sam spomenuti fotokopije osobnih iskaznica za članove kućanstva.

Sve skupa ispadne 8 priloga.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    6. Fotokopija rješenja o oslobođenju od poreza za prvu nekretninu (ne znam kako drugačije dokazati da se radi o prvoj nekretnini a to im je bitno)

I to sve treba predati do 18. siječnja.

Do 31.3. treba predati potvrdu o visini dohotka za prošlu godinu, iz Porezne uprave. Napisali su da to treba za sve članove zajedničkog kućanstva, ali ne kužim zašto bi se podizalo za one koji nemaju nikakav dohodak (npr. moje dijete). Opet, ako piše za sve, to znači za sve, I guess.
    Nigdje na piše ništa za prvu nekretninu, otkuda ti to?

Treba i potvrda o prihodima i za dijete, jer teoretski, netko može prepisati stan na dijete, i iznajmljivati ga, pa onda i dijete može imati prihode, od npr. najma.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

baš na našem vrtiću je prekrižena NOVA , već je iscrtano ona u kojoj se stanuje

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Nigdje na piše ništa za prvu nekretninu, otkuda ti to?

Treba i potvrda o prihodima i za dijete, jer teoretski, netko može prepisati stan na dijete, i iznajmljivati ga, pa onda i dijete može imati prihode, od npr. najma.

U pravu si, čitala sam sa skeniranog dokumenta koji je bio linkan ovdje nekoliko stranica ranije. To su u međuvremenu promijenili, izbacili riječ "prvu" iz formulacije i sada piše ovako:

"za rate stambenog kredita za nekretninu kojom se rješava stambeno pitanje obitelji"

(ranije je pisalo "...za prvu nekretninu kojom se rješava stambeno pitanje...")

Vezano za prihod od članova koji ne ostvaruju prihod, prošli put nisu to tražili, barem ne u našem vrtiću. Znači da u Poreznoj mogu tražiti potvrdu o ostvarenom dohotku za dijete bez obzira što ono nema dohotka?
    Posljednje uređivanje od Danka_ : 04.01.2013. at 12:47

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Vezano za prihod od članova koji ne ostvaruju prihod, prošli put nisu to tražili, barem ne u našem vrtiću. Znači da u Poreznoj mogu tražiti potvrdu o ostvarenom dohotku za dijete bez obzira što ono nema dohotka?
    Da, prošli put sam davala potvrdu o prihodima djeteta iz PU koji u mom i tvom slučaju iznosi nula kuna.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tako je, mi smo morali zadnji put dati i tu potvrdu za djecu.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    tako je, mi smo morali zadnji put dati i tu potvrdu za djecu.
    Nas to nisu tražili

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kopirano s portala današnjeg večernjeg lista:

''Rok za predaju papira u zagrebačke vrtiće ipak je produžen tako roditelji ne moraju žuriti. Imaju vremena do 31. ožujka. Objavio je to gradonačelnik Milan Bandić na konferenciji za medije sazvanoj nakon što su se roditelji pobunili da ne stignu do 18. siječnja prikupiti svu dokumentaciju nužnu za novi obračun cijena vrtića.

Bandić se roditeljima ispričao zbog kratkog roka te uz njegovo produženje obećao roditeljima da će im za prvu ruku vjerovati na riječ.

Od ponedjeljka će se, naime, u vrtićima moći potpisati izjava o primanjima, pod krivičnom i materijalnom odgovornošću da je napisano istina.
    Roditelji su ukazivali da je nemoguće dostaviti porezne prijave koje mogu dobiti tek krajem siječnja. Problematično je i to što zimski praznici traju do 14. siječnja što je roditeljima ostavljalo svega četiri dana da skupe potrebne dokumente.''

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a ovjde mozete i poslusati cijelu izjavu
    http://www.vecernji.hr/zagreb/bandic...-clanak-493875
    Posljednje uređivanje od spajalica : 04.01.2013. at 15:08

cowgirl avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ne mislim nositi potvrdu iz mupa
    tim više što smo mi svi, iz kojekakvih razloga, prijavljeni na različitim adresama
    napisat ću onako kako jest; da sve četvoro živimo tu gdje živimo, bez obzira na prijavu

pa neka uvaže, ako hoće
    ako neće, ispast će da mi vrtićko dijete živi sa nezaposlenom osobom
    a to im, bome, nije u korist
    Ja imam isti slučaj, ali na adresi na kojoj sam ja imam nekretninu sa stambenim kreditom. Tu sam prijavljena samo ja. Dijete i muž su na drugoj adresi koja spada u područje vrtića.
    Kaj da sada napravim? Hoće li mi priznati taj kredit ili da uredno prijavim samo dijete i muža kao zajedničko kućanstvo? Kredit je ogroman i ne pada mi na pamet da mi cijela plaća ulazi u obračun dohodka dok svi oko mene peru lovu, a prijavljeni na minimalac.
    Malo mi je glupo biti jedina poštena, posebno ako mi ne bi priznali kredit.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

obračun valjda radi vrtić
    tako da je do njihove dobre volje

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Inače ja danas pošaljem muža da mi izbavi papire u Hzzo, i oni nemaju struju na nekom njihovom informatičkom sistemu, ko bi reko?
    ja izbavila papir na Hzzo, ali mi ženska tvrdi da to ne vrijedi za vrtić jer za njih treba ono kaj je trebalo bit plačeno za 2012, po njima ne ulazi 12/11 koji je naplačen u 1/12, ali ulazi ono za 12/12 kaj bu bilo isplačeno u 1/13, ja bum ipak predala ovaj papir po meni je lova ista.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nisu mi izbrisali post, ali ispričavam se svima na neprimjerenom jeziku, ljute me jako, navečer sam živčana i umorna, i inače kočijač... nisu to isprike zbog jezika, ali stvarno su mi digli živac.

Ako se Bandić ispričao i rekao da nosimo do 31.3. potvrde o prihodima iz PU, a do tad da potpišemo izjavu - znači li to da do 18. ne treba niti skupljati ništa drugo, nego da će o svemu vjerojavati na riječ? To znači da će maknuti i bedastu, i sada valjda netočnu dopunu dopisa i 3. točku istog dopisa?

U firmi ćemo ionako tražiti (nemaju svi internet bankarstvo i svaki mjesec bolovanje - tko bi znao kolike su nama plaće bile), ali u HZZO neću ići dva puta, već ću im to odnijeti nakon 20.1. kad isplate prosinac.

Zna li netko, je li netko zvao druge banke (PBZ, Erste, RBA), hoće li oni naplaćivati potvrde o plaćenim ratama kredita?

To što zvučim smirenije (valjda ) ne znači da me još uvijek sve skupa ne živcira, jer će i dalje biti moguće malverzacije, namjerna ili slučajna različita tumačenja pravila, a najviše od svega me zanima kako će i kada netko kome se u 2013. osjetno smanje prihodi (otkaz, porodiljni i sl.) uspjeti dobiti neko rješenje da mu se to uzme u obzir. A onu staru "tko ima više već plaća više" neću više ni spominjati i "bvoiSFGČOhsdć" ti i tvoja socijalna pravednost u neuređenoj državi gdje zapravo nitko niti ne zna tko koliko ima . I for the record, neću glasati ni za jedne ni za druge.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

uvjerenje MUP-a o prebivalištu djeteta ili pisana privola roditelja da gradska predškolska ustanova može sama – putem nadležnog gradskog ureda provjeriti podatak o prebivalištu djeteta u evidenciji prebivališta i boravišta građana

Tesko mi je kvotat s moba.
    Ne moram u Petrinjsku? U kojoj sam vec onomad bila btw.
    Posljednje uređivanje od Anci : 04.01.2013. at 21:52

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne moraš

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja bumko i prije skopirala stare potvrde

Pravila pisanja postova