Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
Mislim da ako netko ima 4000 kn po članu onda ne bi trebao biti problem izdvojit 600 kn za vrtić,
jer sa 2300 kn po članu tu izdvajamo 750 kn.
ja mislim da po ovom bandićevom modelu uopće nije vidljivo ko koliko ima prihoda i da cjenovni razredi nisu ok

uostalom, u ovo vrijeme, kad nitko ne zna hoće li sutra uopće imati posla i da li će mu plaća stići, NIJE OK podizati cijenu vrtića. NIKOME. NIGDJE

Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
a kako je netko spomenio možda napokon počmu otvarat i nove vrtiće jer znam da je i u Zagrebu lista čekanja podugačka.
vidiš, problem je u tome što ti novci neće ići (uopće nije tako planirano) na povećanje kapaciteta vrtića ili, ne daj bože, na izgradnju novih. nego će se od tih novaca krpati rupe u gradskom proračunu, a nikako u korist djece, nego u korist onih koji i inače troše naše novce za sebe i svoje gluposti

e da, ako je nekome promaklo na drugoj temi, o tome koliko će profitirati vrtići i odgajateljice od ovog sramotnog proračuna
i ne samo da neće dobiti više, nego će možda dobiti manje, budući da Bandić kaže kako je revidirao cijene vrtića u korist roditelja, ali će se Grad "naplatiti" 6.000.000 kuna iz plaća zaposlenika?!
zanima me, kako?

http://forum.roda.hr/threads/61110-Z...EMO-U-PROSVJED!