ma ja mislim da se to odnosi na muža, ženu i djecu.
stvarno nema smisla da računaju starce jer npr. naši nama ne daju ništa, plaćamo sami svoje režije, samo živimo u istoj kući, jedni gore a jedni dolje.
isto smo na jednoj adresi i nikako ih se ne može računati za članove kućanstva.
i upravo to mene muči. mala i ja živimo s mojim roditeljima i upravo radi prihoda moje mame bi mi cijena vrtića trebala narasti. kako sam uglavnom ili bez prihoda ili rintam za minimalac (živi dokaz koliko se trenutno obrazovanje u ovoj zemlji isplati), a mama je u debelom minusu već dulji period radi nekih nepredviđenih situacija, nova cijena bi nas financijski satrla. a da se prijavim na drugu adresu, lijepo bi me čekao besplatan vrtić i pravo na dječji doplatak.... *ozbiljno iskušenje*
ma nisam čak ni ljuta na bandića. ali stvarno nisam. pa nije se sam izabrao.![]()
to mi je takav idiotizam. Mi živimo s mojom mamom, penzioner je pa mi ne mijenja cijenu vrtića, ali se i dalje ne slažem s takvom odlukom ako je donesu ( i nema šanse da se složim ili priznam da smo mi jedno kučanstvo). Da npr. živimo sa muževim roditeljima cijena vrtića bi mi fino porasla, a od njih ne bih imala baš nikakve financijske pomoći.