Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    ne kužim, šta tvoji roditelji imaju sa tvojom obitelji?
    možete vi živjet u istom kućanstvu ali ste vi dvije obitelji, zar ne?
    Da, ali je rečeno da će se uzimati u zbroj svi članovi kučanstva, a ne po obiteljima.Znači na xy adresi živi 5 ljudi i oni se svi računaju.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ali je rečeno da će se uzimati u zbroj svi članovi kučanstva, a ne po obiteljima.Znači na xy adresi živi 5 ljudi i oni se svi računaju.
    O Bože pomozi, opala sam na dupe kad sam ovo pročitala, zar stvarno?

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ma ja mislim da se to odnosi na muža, ženu i djecu.
    stvarno nema smisla da računaju starce jer npr. naši nama ne daju ništa, plaćamo sami svoje režije, samo živimo u istoj kući, jedni gore a jedni dolje.
    isto smo na jednoj adresi i nikako ih se ne može računati za članove kućanstva.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    O Bože pomozi, opala sam na dupe kad sam ovo pročitala, zar stvarno?
    i upravo to mene muči. mala i ja živimo s mojim roditeljima i upravo radi prihoda moje mame bi mi cijena vrtića trebala narasti. kako sam uglavnom ili bez prihoda ili rintam za minimalac (živi dokaz koliko se trenutno obrazovanje u ovoj zemlji isplati ), a mama je u debelom minusu već dulji period radi nekih nepredviđenih situacija, nova cijena bi nas financijski satrla. a da se prijavim na drugu adresu, lijepo bi me čekao besplatan vrtić i pravo na dječji doplatak.... *ozbiljno iskušenje*

ma nisam čak ni ljuta na bandića. ali stvarno nisam. pa nije se sam izabrao.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku

to mi je takav idiotizam. Mi živimo s mojom mamom, penzioner je pa mi ne mijenja cijenu vrtića, ali se i dalje ne slažem s takvom odlukom ako je donesu ( i nema šanse da se složim ili priznam da smo mi jedno kučanstvo ). Da npr. živimo sa muževim roditeljima cijena vrtića bi mi fino porasla, a od njih ne bih imala baš nikakve financijske pomoći.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi živimo s mojom mamom, penzioner je pa mi ne mijenja cijenu vrtića.
    Ali i mirovine se zbrajaju, zar ne?

Dakle, vaše plaće plus njena mirovina podijeljeno s brojem osoba u kućanstvu, i dobiješ u kojem si razredu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •