Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Uf, ništa baš ne kužim

igrom slučaja ja uopće nisam prijavljena na adresi na kojoj su md i sin
    and now what?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Sve to zvuči kak ti pravedno, neka svatko prema svojim mogućnostima plaća. Međutim nitko ne gleda koliko mi koji smo prijavljene na pune plaće plaćamo poreza, prireza i doprinosa. Više od 54% moje plaće mi odlazi na davanja, a da ne dobivam nikakvu bolju uslugu, niti zdravstvenu niti bilo koju drugu. Svi mi sa tim "užasno" velikim primanjima ne dobivamo plaće na svoje lijepe oči. Sa svojim zalaganjem i znanjem uspijeli smo dospijeti tu gdje sada jesmo i dalje moramo puno za to raditi. Državne zdravstvene usluge u 80% slučaja ne možemo niti koristiti, jer nemamo vremena čekati redove, znači i tu sve moramo privatno plaćati. A sada da plaćam i vrtić 2.000 kn, onda ih odmah možemo ispisati i upisati u privatni vrtić gdje ću za iste novce dobiti manje skupine i možda kvalitetniju uslugu. Ne bih ništa rekla da plaćam duplo umjesto 400 kn, 800 kn, ali 500% više??? Mi ionako već kroz naše doprinose više sudjelujemo i dajemo. Neka se umanje doprinosi i plaćat ću 500% više, nema problema. U ovoj državi se uvijek sve gleda samo jednostrano i bez ikakve dubine.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    Uf, ništa baš ne kužim

igrom slučaja ja uopće nisam prijavljena na adresi na kojoj su md i sin
    and now what?

Što stvarno u ovakvom slučaju???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke