Boxica, mislim da možda i nije tako (ako te to tješi), jer tvoje kućanstvo je tvoje kućanstvo, sastojalo se ono i od jedne sobe, a šogor i šogorica imaju svoje kućanstvo i obitelj, po mojoj logici.
Pročitaj ovo:
IZJAVA O ČLANOVIMA ZAJEDNIČKOG KUĆANSTVA
Radi ostvarivanja prava na olakšicu – sudjelovanje u cijeni redovitog programa predškolskog odgoja od 1. srpnja 2011. / od 1. rujna 2011. za dijete sukladno odredbama Programa javnih potreba u predškolskom odgoju i naobrazbi te skrbi o djeci predškolske dobi Grada Zagreba za 2011. (Službeni glasnik Grada Zagreba 20/10), pod kaznenom i materijalnom odgovornošću dajem sljedeću izjavu.
Upoznat/a sam da zajedničko kućanstvo čine bračni drugovi, djeca i drugi srodnici koji zajedno žive, privređuju, odnosno ostvaruju prihode na drugi način i
troše ih zajedno.
Tko će pametan dokazati da tvoja obitelj i šogori zajedno trošite novac ???!!! A i ne privređujete zajedno, pretpostavljam. Po meni se to njihovo može tumačiti na sto načina i nadam se da se ljudi neće nasanjkati u ovim izjavama.
Mi npr. živimo u obiteljskoj kući s još tri xy obitelji pa bi i one trebale imati utjecaja na cijenu mog vrtića?!! Ludo. Ne može tako biti.
Isto smo djeca i ja prijavljeni na jednoj adresi, muž na drugoj, živimo na trećoj. Sve skupa se valjda ne odnosi na adresu, već na stvarnopostojeće kućanstvo, nadam se.
Nemam pojma...
Ali, imam dvoje dhece u vrtiću, treće će se upisati nadam se na jesen pa ću valjda pobrati neku olakšicu kako god bilo