Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
E da...zamisli ja sad dođem žaliti se i vikati kako ovo i ono, a da me netko pita koliko mi se povećava vrtić odgovorim da mi je besplatan.... Onak ja sam solidarna. Netko bi me popljuvao ziher.
A ako mi zbog toga ne upišu dijete u jaslice (mada se ipak nadam da do toga neće doći s obzirom na sestru i brata u vrtiću. Janka ću ispisati poslije, hehe...) onda se ogu žaliti..jao!
eh, to bi te mogao popljuvati samo menijesamomojaguzicabitna tip osobe. ako se to uopće može nazvati osobom. na žalost, sve mi se više čini da su takvi u većini. solidarnost? to se maže na kruh, točno?

koliko sam do sad imala prilike vidjeti, ovu odluku dobar dio ljudi PODRŽAVA. čim pokrenem temu, vidim sjaj u očima uz povike - odlično, sada će oni koji imaju love plaćati više! iznesem argument kredita koji pojedu većinu prihoda tima koji "imaju love" i reakcija obično bude - tko im kriv, zašto su dizali kredite. iznesem argument poreza i prireza koji se već uzima od tih "bajkovitih" plaća i onda obično začmrlje. pa nastave sa - ali ipak...

ljudi moji, ja bum se zrigala. ovaj narod je toliko jalan i ljubomoran da je to za popeezdit.