-
Ovdje nije stvar u cijenama, nije stvar koliko tko plaća itd... ovdje je stvar da netko treba platiti nečiju nesposobnost, pljačku, nemogućnost ostvarivanja vizije da ljudi žive sretno s onoliko koliko su poštenim radom zaradili. Žele ribu čistiti od repa (što smo mi koji plaćamo sve i svašta, pošteno i bez pogovora), a ne od glave (to su Oni, gosp. Bandić i slični). Kad očiste od glave (počne funkcionirati sudstvo, porezi, kontrola i evidencija poreza i porijekla novca) neće biti potrebe za ovim nebulozama a ako i bude potrebe ljudi će bez pogovora plaćati sve svoje obaveze, isklistalizirati će se tko je tko i koje su njegove obaveze u ovom društvu, i da smo svi odgovorni za poteze koje vučemo, da trebamo biti jedni drugima prijatelji s čistim računima i pogledati svog susjeda u oči i reći: da, sretan sam jer imam posao, obitelj, zdravlje i zadovoljan sam koliko zarađujem jer toliko vrijedim, ima boljih od mene, neka žive bolje, plaćat će veće poreze i svima nama će kroz prireze koje takvi ljudi plaćaju život u ovom gradu biti ispunjeniji. To sve vrijedi jedino onda.... KAD ĆE OVAJ GRAD I SVE ŠTO RADIMO VODITI LJUDI S BAR MALO POŠTENJA PREMA SEBI I DRUGIMA, KAD ĆE NETKO IMATI NEKU DOBRONAMJERNU VIZIJU,....LJUDI ŽIVIMO U ZEMLJI SA 90% STANOVNIŠTVA KOJI SE DEKLARIRAJU KAO KRŠĆANI!!! Moje dijete niti bilo čije drugo neće plaćati veću cijenu vrtića zbog one manjite koji ne cijene život nego samo svoj džep.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma