Ovdje nije stvar u cijenama, nije stvar koliko tko plaća itd... ovdje je stvar da netko treba platiti nečiju nesposobnost, pljačku, nemogućnost ostvarivanja vizije da ljudi žive sretno s onoliko koliko su poštenim radom zaradili. Žele ribu čistiti od repa (što smo mi koji plaćamo sve i svašta, pošteno i bez pogovora), a ne od glave (to su Oni, gosp. Bandić i slični). Kad očiste od glave (počne funkcionirati sudstvo, porezi, kontrola i evidencija poreza i porijekla novca) neće biti potrebe za ovim nebulozama a ako i bude potrebe ljudi će bez pogovora plaćati sve svoje obaveze, isklistalizirati će se tko je tko i koje su njegove obaveze u ovom društvu, i da smo svi odgovorni za poteze koje vučemo, da trebamo biti jedni drugima prijatelji s čistim računima i pogledati svog susjeda u oči i reći: da, sretan sam jer imam posao, obitelj, zdravlje i zadovoljan sam koliko zarađujem jer toliko vrijedim, ima boljih od mene, neka žive bolje, plaćat će veće poreze i svima nama će kroz prireze koje takvi ljudi plaćaju život u ovom gradu biti ispunjeniji. To sve vrijedi jedino onda.... KAD ĆE OVAJ GRAD I SVE ŠTO RADIMO VODITI LJUDI S BAR MALO POŠTENJA PREMA SEBI I DRUGIMA, KAD ĆE NETKO IMATI NEKU DOBRONAMJERNU VIZIJU,....LJUDI ŽIVIMO U ZEMLJI SA 90% STANOVNIŠTVA KOJI SE DEKLARIRAJU KAO KRŠĆANI!!! Moje dijete niti bilo čije drugo neće plaćati veću cijenu vrtića zbog one manjite koji ne cijene život nego samo svoj džep.