-
Čini li mi se ili još nitko nije ništa napisao o tribini u Kući ljudskih prava?
Još uvijek sam pod dojmom...
Ako niste bili, znajte da se ne zna definicija kućanstva - naime, nije došao nitko tko je kompetentan na to odgovoriti
;
i da g.Lovrić nije došao tamo jer je otišao otvoriti šahovski turnir
;
gđa Devernaj je na 99 % pitanja odgovarala da nije kompetentna odgovoriti - što je vjerujem i istina, a njeni vrli kompetentni kolege nisu se udostojali pojaviti te se stvarno kod većine njenih odgovora stekao dojam da se našla u neobranom grožđu;
g.Šprem je na pitanje zašto je SDP glasao za Proračun, iako su rekli da neće, odgovorio da su glasali "za" jer su morali !?!
Danira Nakić-Bilić je argumentirala da se ne radi ni o kakvom Prijedlogu već da je stvar definitivna tj.da Odluku o izmjeni može donijeti isključivo gradonačelnik.
Roditelji su u svojim pitanjima i razmišljanjima bili jasni, izrazito dobro informirani, dapače,vidljivo dobro pripremljeni za javnu raspravu
Po mom mišljenju, u odnosu na stvaran broj zagrebačkih roditelja zahvaćenih ovom problematikom - opet nas je, nažalost, bilo puno premalo
.
Još uvijek ne mogu vjerovati da sam na svoje uši čula:"...kako u nedostatku eksplicitno razumljivih definicija, svakome ostaje da učini prema vlastitoj savjesti!"
To je bilo nešto kao zaključna misao večeri
.
Malu iskricu nade dala mi je gđa iz Građanske inicijative Vrtić za sve koja je rekla da su u savjetovanjima s pravnicima i da već imaju elemente (koje ovom prilikom ne želi otkriti) za postavljanje pitanja ustavnosti ove Odluke i podizanje tužbe na Ustavnom sudu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma