Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nema pravde, ivana. a kad već nema pravde, nema ni morala, tako da uvijek možeš barem fiktivno šupetirati muža s adrese na kojoj ste prijavljeni

držim fige da to riješite u vašu korist i, prije svega, korist vašeg djeteta.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
    nema pravde, ivana. a kad već nema pravde, nema ni morala, tako da uvijek možeš barem fiktivno šupetirati muža s adrese na kojoj ste prijavljeni

držim fige da to riješite u vašu korist i, prije svega, korist vašeg djeteta.
    ne pada mi napamet baviti se takvim stvarima- ja sam samo dala informaciju za one koji to žele napraviti a iz Sesveta su

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    ne pada mi napamet baviti se takvim stvarima- ja sam samo dala informaciju za one koji to žele napraviti a iz Sesveta su
    jesi već izvadila papire s porezne?Jel mora muž ići osobno ili mogu ja umjesto njega?I jesi dugo čekala,s obzirom kakva je gužva u Sesvetama?

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Koliko god čitala i tražila nije mi jasno što s nama koji ćemo roditi u 6, 7 mj. ove godine i mjesec dana prije početi primati porodiljnu naknadu.
    Da li onda javim da više nemam primanja (prema tome će se korigirati koliko plaćamo vrtić)? Za prvih 6 mj. nije toliko važno jer mi je naknada tu negdje ista kao i
    plaća, ali što je s drugih 6 mj. kada ću dobivati 2500 kn?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Gi13 prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko god čitala i tražila nije mi jasno što s nama koji ćemo roditi u 6, 7 mj. ove godine i mjesec dana prije početi primati porodiljnu naknadu.
    Da li onda javim da više nemam primanja (prema tome će se korigirati koliko plaćamo vrtić)? Za prvih 6 mj. nije toliko važno jer mi je naknada tu negdje ista kao i
    plaća, ali što je s drugih 6 mj. kada ću dobivati 2500 kn?
    X
    identična stvar!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I baš bi voljela vidjeti tko će računati i oduzimati nam poreze
    To može biti samo kod nas: excel tablica koja nema rubriku u kojoj bi izašao konačni račun nego ga netko ručno izvlači. Strašno!!!!
    Pa i zbog teta tajnica se nadam da ovo neće zaživjeti

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj filip prvotno napisa Vidi poruku
    jesi već izvadila papire s porezne?Jel mora muž ići osobno ili mogu ja umjesto njega?I jesi dugo čekala,s obzirom kakva je gužva u Sesvetama?
    koliko mi je muž rekao gužva nema i možeš podići ti umjesto muža...ali daj ti njih ipak prije nazovi 01/20-30-600

Radno vrijeme porezne uprave je: 7:30-15:30. Sa strankama se radi u ovom vremenskom periodu: 8:00-13:30. Dnevni odmor je od 12:00-12:30.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •