Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

aleluja!
    oni s jednim djetetom ili dvoje, bezobzira što gradu i državi pošteno plaćaju nemaju nikakvo pravo

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    aleluja!
    oni s jednim djetetom ili dvoje, bezobzira što gradu i državi pošteno plaćaju nemaju nikakvo pravo
    kako ne, eno ti tamo razreda prema broju članova kućanstva. za prvo dijete ti je olakšica tolika, za drugo tolika, za treće tolika...pa opet - za prvo dijete ti je od grada toliko, za drugo toliko, za treće toliko...
    ne znam stvarno što je tu nejasno. budući da imam veći broj djece, imam veće olakšice, ne znam tko tebe tu svrstava u građanina drugog reda. imaj ih i ti troje pa ćeš imati olakšice i ti.
    nemaju u pravilniku i zakonu samo moje ime i oib.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ivala prvotno napisa Vidi poruku
    kako ne, eno ti tamo razreda prema broju članova kućanstva. za prvo dijete ti je olakšica tolika, za drugo tolika, za treće tolika...pa opet - za prvo dijete ti je od grada toliko, za drugo toliko, za treće toliko...
    ne znam stvarno što je tu nejasno. budući da imam veći broj djece, imam veće olakšice, ne znam tko tebe tu svrstava u građanina drugog reda. imaj ih i ti troje pa ćeš imati olakšice i ti.
    nemaju u pravilniku i zakonu samo moje ime i oib.
    da mogu imala bih možda i troje

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da mogu imala bih možda i troje
    žao mi je

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ivala prvotno napisa Vidi poruku
    žao mi je
    nije ti žao jer i dalje vrijeđaš.
    Posljednje uređivanje od apricot : 15.04.2011. at 07:25 Razlog: kako Forum "kaže", gruba riječ.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nije ti žao jer i dalje vrijeđaš.
    ne, stvarno mi je žao. nemam pojma tko si kao što ti nemaš pojma tko sam ja. nijednom svojom rečenicom te nisam namjerno uvrijedila. dapače, ne koristim ni vulgarne ni ružne riječi kojima si me ti obilato zasula a samo zbog razlike u mišljenjima. ne znam čime sam to zaslužila, kao ni ovu tvoju zadnju rečenicu jer moje namjere nisu bile ni zločeste ni loše. moguće da te uvrijedilo to što sam se par puta našalila ali niti to nije išlo tebe osobno niti je bilo zlonamjerno - ni u jednom trenutku u ova dva sata provedena na forumu nisam htjela nikoga uvrijediti niti sam se mislila svađati. ovo sam doživjela kao debatu, razmimoilaženje u razmišljanjima i žao mi je ako vas ima koje sam nehotično uvrijedila. dapače, više pratim forum negoli sudjelujem u njemu i našla sam ovdje puno savjeta onda kad mi je trebalo i informacija onda kad mi je manjkalo.
    i zato magriz, stvarno mi je žao, želim ti laku noć i svako dobro.
    Posljednje uređivanje od apricot : 15.04.2011. at 07:26 Razlog: gruba riječ

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

odakle ti znas kako tko rasporedjuje svoju placu?.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Teta Eta prvotno napisa Vidi poruku
    odakle ti znas kako tko rasporedjuje svoju placu?.
    A???

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hej ljudi šta je vama jeste li poludjeli što se svađate (a neke i psuju a topik se ne zatvara) svako ima pravo na svoje mišljenje, a vidim ja da je ovaj zakon upalio u smislu; zavadi pa vladaj!

Daj se smirite!

Danas pričam s tetama u vrtiću i one se jako boje da ako izglasaju ovaj zakon da će vrtići past na niske grane -rekle su da im i ovako na knap dotekne što im treba za rad u vrtiću i da većinu stvari one daju iz svog džepa i roditelji isto tako....od pribora na dalje itd.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •