-
eto, ja sam postala inženjer za manje novaca (dakle tri godine studija koji se plaća!) nego što će neki jadnik uplatiti za godinu dana vrtića djetetu ako ima tu "sreću" da zapadne u najviši platni razred. (s tim da sam jedna od onih komunističkih smradova koji su prosvjedovali za besplatan studij).
i da me postavite na trepavice, da imam 5 000 000 kn mjesečnu plaću, ne bih dala 2000 kn za gradski vrtić iz dva razloga:
1. iz moje plaće bi u tom slučaju odlazio ogroman iznos za prirez i kako god da okrenete ne bi bilo fer da ako puno dajem zauzvrat ne dobivam nikakve pogodnosti
2. to bi bila davanja u proračun kojim upravlja bandić i njemu slični gmizavci, tako da, pošto nisam potpuno glupa i slijepa, bila bih itekako svjesna (kao što sam i sad, nezaposlena bez primanja) da od tih novaca vrtići ne bi vidjeli ni n i da bi se većina vjerojatno potrošila na preskupe ugovorene poslove s kojekakvim rodijacima, milijunske wc-ove i ine gluposti. da se uplaćuje direktno na račun specifičnog vrtića, bila bi to posve druga priča.
100% bih se prije odlučila na alternativne opcije čuvanja ili privatni vrtić. čisti princip.
u svemu ostalome potpisujem apricot, magriz i deaedi.
ovo ima veze sa socijalnom pravdom koliko i slonica nelica sa profesionalnim baletom.
i da, jedno pitanje. ovi, ma sram ih bilo, koji su se drznuli dići stambene kredite još prije par godina i u međuvremenu im je rata narasla i za četveroznamenkasti iznos bi trebali što? ostaviti nekretninu banci i preseliti u neku šupu da bi mogli platiti vrtić? 2000 kn je OGROMAN iznos. nekom tko ima 30 000 kn plaću možda i nije, ali nekome s 12-13 000 itekako je.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma