što se tiče neodržive cijene vrtića, ti fakat misliš da je održivo da plaćaš 8 satno čuvanje djeteta i obroke mjesečno 400kn? ili misliš da prirez koji plaćaš mjesečno ide isključivo u tu namjenu? to nisu parole ni moje izmišljotine - pratim tu temu po novinama duže vrijeme - sama sigurno nisam radila analize i proračune da bih se u to uvjerila - ali stojim na raspolaganju da me uvjeriš u suprotno.
što se tiče nekretnina...možda nisi znala ali za svaku prodanu nekretninu plaćaš porez državi tako da joj se to itekako isplati. što država ima od toga da ti imaš svoju djedovinu za koju joj ne plaćaš ni kune godišnje? emocionalnu vrijednost? aha...
navela sam to za oib i nekretnine da dolazi iz istih izvora kojima se svi sluužite - nisam nikakav stručnjak ni vladin djelatnik da iza toga mogu stati. rekla-kazala.
a tvoja reakcija je ko da sam ti u najboljem slučaju rekla da ću se osobno potrudit da ti država otme sve što imaš.
ja samo napisala što sam pročitala. misliš da je meni to baš super? da ću morati plaćati poreze ili prodavati zemlju? isss...