Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
Ali iz citiranog posta se bas to moglo iscitati...

Mene bas briga hoce li tko muljati ili nece, radite sto god hocete, svakom na njegovu dusu.
Ali mi idu na zivce tvrdnje da svi koji imaju besplatan vrtic rade na crno, varaju na papirima i muljaju na sve moguce nacine kako bi im djeca isla besplatno u vrtic.

pa naravno da to nije istina. svi znamo kakve su, nažalost, stvarne hrvatske plaće. ja ne komentiram ove koji će plaćati isto, manje ili malo više. mene prije svega muči moja situacija jer bez obzira na dobru plaću nisam u mogućnosti plaćati toliko vrtić koliko se traži. uistinu nisam. moja situacija s kreditom za stan (jer ga nisam dobila, niti naslijedila), obitelji kojoj pomažem financijski, a koji nisu dio mog kućanstva i ostalim problemima na leđima je takva da mi je poskupljenje od 7-8 puta neizdrživo. a uz to mislim da su paramentri puni rupa, puni prostora za muljanje kako za druge tako i za mene i jednostavno ovaj prijedlog smatram nefer, neljudskim i na kraju balade sigurna sam da nije ustavan. jer opet ću ponovit - ne može biti fer da nekome poraste cijena bilo čega 10 puta. a pritom ta osoba još i plaća ogroman prirez (koji je bandić godinama pravdao uz parolu pa jeftin vam je vrtić)