Results 1 to 50 of 5551

Thread: Nove cijene vrtića

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Cubana's Avatar

Quote Originally Posted by disciplina View Post
    Te iste mame koje su na porodiljnom a šalju djecu u vrtić vjerovatno to rade radi preboljevanja bolesti 1. godine kolektiva, dok su one doma da ih ima ko pazit
    Porodiljni je zamišljen da majka bude doma s djetetom.
    Ali gdje ćeš naći bolju priliku za varat državu, nego primati naknadu, možda i doplatak, djecu badava u vrtić i rad na crno.

Quote Originally Posted by Cubana View Post
    Porodiljni je zamišljen da majka bude doma s djetetom.
    znam, al ja npr. startam na novom poslu nakon porodiljnog i zbilja neću imati lufta za adaptaciju.. ili odmah mogu kupit radnu knjižicu
    pa ću tu adaptaciju odraditi sa njihove 2 god. i eventualno nešto raditi sa strane.
    Ali gdje ćeš naći bolju priliku za varat državu, nego primati naknadu, možda i doplatak, djecu badava u vrtić i rad na crno.
    a čuj.. ako ću moći priuštiti djeci na takav način nešto više od kruha i vode budem!
    žalosno je što se mnogi na takav način snalaze/mo ali kad je takva situacija da nas država krade na svakom ćošku što bi se ja onda grozila sive ekonomije
    al to nije tema.

Cubana's Avatar

Quote Originally Posted by disciplina View Post
    a čuj.. ako ću moći priuštiti djeci na takav način nešto više od kruha i vode budem!
    žalosno je što se mnogi na takav način snalaze/mo ali kad je takva situacija da nas država krade na svakom ćošku što bi se ja onda grozila sive ekonomije
    al to nije tema.
    Uopće ne osuđujem već mi se gadi država gdje je to moguće i potrebno.