-
Nisam sve čitala pa ne znam koji je zaključak što se tiče potvrda sa hzzo-a. Ja sam danas lijepo nazvala naš vrtić i pitala tajnicu moram li donijeti potvrdu sa hzzo-a s obzirom da sam u 2010. bila i na komplikacijama i na porodiljnom, a ljubazna teta mi je odgovorila da prvo pričekamo da vidimo što će se danas dogoditi, a ako bandiću prođe ovaj prijedlog, da donesem samo potvrdu sa porezne s obzirom da nigdje nije navedeno da je potrebna dokumentacija i s hzzo-a. Tako ću i napraviti.
A da, btw, očito sam i ja jedna od onih koje lade p.... kako reče jedna forumašica par stranica unatrag, koja je zamisli na porodiljnom dok joj je starije dijete u vrtiću. Što sam trebala, sada pred školu ga ispisati i ostaviti sa sobom doma da bleji u crtiće po cijeli dan i odvojiti ga od prijatelja koje je stekao u ove dvije godine koliko ide u vrtić, umjesto da kvalitetno provodi vrijeme sa svojim vršnjacima i polagano se priprema za školu, samo zato jer sam ja sad doma s bebom? Da ne bi bilo zabune, ja inače radim, imali smo baku koja ga je realno mogla čuvati dok god bi mi htjeli, ali ja sam željela da on ide u vrtić. Zato jer to smatram važnim za razvoj djeteta. I nisam pogriješila jer mu je jako koristio. Moram li se zbog svega ovoga ja sramiti?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma