Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

danas mm saznao u vrtiću, na hodniku, da upisi u vrtić počinju 2.5. Naime, na našem vrtiću to nigdje ne piše, ništa. Nazvala vrtić, kaže žena pa da, počinju u pon. iako zapravo, oni ništa ne znaju????????? Ali, nek nazovem u pon. pa ionako imam još 2 tj. vremena da predam papire. I da, ima li tko broj nekoga u grad. uredu zaduženog za pitanje vrtića? Na ovaj br. koji sam dobila nitko mi se ne javlja.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj spunky125 prvotno napisa Vidi poruku
    danas mm saznao u vrtiću, na hodniku, da upisi u vrtić počinju 2.5. Naime, na našem vrtiću to nigdje ne piše, ništa. Nazvala vrtić, kaže žena pa da, počinju u pon. iako zapravo, oni ništa ne znaju????????? Ali, nek nazovem u pon. pa ionako imam još 2 tj. vremena da predam papire. I da, ima li tko broj nekoga u grad. uredu zaduženog za pitanje vrtića? Na ovaj br. koji sam dobila nitko mi se ne javlja.
    meni je u vrticu receno da pratim sluzbene stranice od grada i da ce tamo objaviti.
    prema tome - ne slusa mi se ovo rekla/kazala, prica se po hodniku i slicno...
    opet babe izmisljaju svoje
    kolko ja znam oni ne smiju pocet upise bez odluke grada i tocka
    a za broj nazalost ne znam ali ako nadjes i netko ti nesto suvislo kaze svakako napisi jer je ovo sad vise stvarno presmijesno...

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    meni je u vrticu receno da pratim sluzbene stranice od grada i da ce tamo objaviti.
    prema tome - ne slusa mi se ovo rekla/kazala, prica se po hodniku i slicno...
    opet babe izmisljaju svoje
    Meni su na telefon u Gradskom uredu rekli da upisi počinju 2.5. - ali prije par tjedana, nadam se da su u međuvremenu odgodili!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Odgovaram, a nisam procitala sve postove. Isprika.

Eto ja nisam platila kaznu, da li sam imala srece ili nije trebalo, ne znam.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pitanje vezano za vrtice.
    Zar na papirima koje smo dobili u vrticu ne pise da moze potrvrda o prebivalistu ili kopija osobne?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Martea prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje vezano za vrtice.
    Zar na papirima koje smo dobili u vrticu ne pise da moze potrvrda o prebivalistu ili kopija osobne?
    tako je - za djecu potvrda o prebivalištu a za odrasle je dovoljna kopija osobne - dakle ona je dokaz prebivališta. e sad, zašto to za penziće ne vrijedi...

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su na telefon u Gradskom uredu rekli da upisi počinju 2.5. - ali prije par tjedana, nadam se da su u međuvremenu odgodili!!!!
    Meni su prije dva tjedna u vrtiću rekli da je "neslužbena informacija od 2.5., ali da se čeka obavijest".
    Danas su mi u vrtiću rekli: "Gospođo, ne znamo ni mi ništa, slušajte radio, gledajte TV, čitajte novine, objavit će kad se dogovore".

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su prije dva tjedna u vrtiću rekli da je "neslužbena informacija od 2.5., ali da se čeka obavijest".
    Danas su mi u vrtiću rekli: "Gospođo, ne znamo ni mi ništa, slušajte radio, gledajte TV, čitajte novine, objavit će kad se dogovore".
    Meni su prije dva dana u gradskom uredu rekli da se sve pomiče za tjedan dana, dakle od 09.05.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •