Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

išla sam upravo provjeriti u onom programu javnih potreba u predšk.programu koliko djece pohađa privatne i vjerske vrtiće, njih je 3000. 3000 djece x1000 knx12 mj= 36 mil kn koje grad ukupno izdvaja za subvencije djece u privatnim vrtićima. Obzirom da će i dalje subvencionirati dio, nagađam da se ovdje radi o 20-ak mil kn. znači nije ni neka ogromna lova u pitanju, nego inat, šugavi inat i demonstriranje moći. baš nedavno sam čitala o tome kako sdp potroši hrpu energije i ljudi na neka polovična rješenja,a kako bandić uvijek angažira vrhunske pravnike i pronalazi rješenja u nemogućem. fakat, istina. Odluka skupštine je išla 20.04 i dobro je netko kljuvio po njoj dok nije skužio da se ne spominju privatni vrtići i hop, ajmo bar na nekom demonstrirati svoju moć i odglumiti kako otimamo od bogatih da bi dali siromašnima.
    ljudi , fakat mi je žao zbog ovog

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj gita-xy prvotno napisa Vidi poruku
    Odluka skupštine je išla 20.04 i dobro je netko kljuvio po njoj dok nije skužio da se ne spominju privatni vrtići i hop, ajmo bar na nekom demonstrirati svoju moć i odglumiti kako otimamo od bogatih da bi dali siromašnima.
    ljudi , fakat mi je žao zbog ovog
    Sori gita-xy, ali ja ne kužim ovo. Moj mali jednogodišnjak sad ide u privatne jaslice jer ga državne nisu htjele uzeti u ovo doba godine. Plaćamo 1300 kn mjesečno, i to su najjeftinije u kvartu. Druge su bile 1600 i 2300.

Ako od jeseni dobijemo državni vrtić, i ako provedu ovo o prihodima, mi bi državni vrtić plaćali 700 kn.

U vezi ovog što pišeš, koliko bi ja od 1.7. plaćala privatni vrtić?

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Sori gita-xy, ali ja ne kužim ovo. Moj mali jednogodišnjak sad ide u privatne jaslice jer ga državne nisu htjele uzeti u ovo doba godine. Plaćamo 1300 kn mjesečno, i to su najjeftinije u kvartu. Druge su bile 1600 i 2300.

Ako od jeseni dobijemo državni vrtić, i ako provedu ovo o prihodima, mi bi državni vrtić plaćali 700 kn.

U vezi ovog što pišeš, koliko bi ja od 1.7. plaćala privatni vrtić?
    Ako bi plaćala 700 kn u gradskom vrtiću (a nadamo se da nećeš, da će mlakar potvrditi odluku skupštine) to znači da su tvoji prihodi između 4500 i 5000 po članu obitelji.
    ti plaćaš privatni vrtić 1300, ali njegova ek cijena je 2300 jer dobiju od grada 1000 kn subvencije za tvoje dijete. te subvencije se sad mijenjaju ovisno o prihodu. obzirom da su tvoji prihodi između 4500 i 5000 kn po članu tvoja subvencija bi iznosila 910 kn, što znači da se tebi cijena ne bi bitno promijenila, odn vrtić bi ti poskupio 90 kn, no nadajmo se da će djetešce dobiti gradski vrtić i plaćati 200 kn jaslice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •