Ja dokumentaciju nisam još predala, čekam ministre. Ako situacija bude nejasna do tad, 29 ili 30.06 predajem papire. Nakon toga, svaku uplatnicu u vrtiću koju dobijem, ja plaćam po svom, uz detaljan opis gdje se upisuje svrha plaćanja, iznos 400 kn i niti lipe više.

Svakih toliko, uputit ću gradskom uredu za obrazovanje dopis uz koji ću priložiti statut grada, odluku skupštine i izvadak iz zakona o predškolskom odgoju, te odluku ministra mlakara (ma koliko kilava bila). U svakom dopisu ću ih pozvati na to da se počnu pridržavati zakona. I čekat ću da me tuže . Vjerujte da bih baš voljela da me tuže za neplaćene iznose.

razmišljam da ih prijavim uskoku i državnom odvjetništvu za:

Zločinačka organizacija je udruženje od najmanje tri osobe čiji članovi su se udružili radi činjenja kaznenih djela. Djelovanje zločinačke organizacije višeg stupnja usmjereno je i prema ostvarivanju i zadržavanju nadzora nad pojedinim gospodarskim ili drugim djelatnostima, pri čemu se koristi zastrašivanjem ili nasiljem radi utjecaja na druge osobe da im pristupe ili im se pokore. Zločinačku organizaciju odlikuje visok stupanj povezanosti članova, unutarnji ustroj na temelju odnosa hijerarhije i stege te podjela rada. Zločinačka organizacija je temelj pojma organiziranog kriminala.

sve uvjete ispunjavaju, više od troje ih je, povezani su i prijete da će ispisati dijete ak ne platiš, a sve suprotno zakonu.

za zločinačku se muž i ja zezamo da ćemo prijaviti zagrebparking jer više ih je od 3, organizirani su, često puta ti maznu auto suprotno svima zakonskim odredbama i traže otkupninu