Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nadaju se. I mi se možemo samo nadati.
    Ja ću biti ziherašica i zadnji tjedan donijeti papire, ako Bandić službeno ne odustane. Do onda je sve moguće, svašta smo u ovoj državi vidjeli i doživjeli.
    Dakle, ne radujem se još ništa.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Nadaju se. I mi se možemo samo nadati.
    Ja ću biti ziherašica i zadnji tjedan donijeti papire, ako Bandić službeno ne odustane. Do onda je sve moguće, svašta smo u ovoj državi vidjeli i doživjeli.
    Dakle, ne radujem se još ništa.
    Da, ovo je nažalost modus operandi u ovoj državi i zato i zaslužujemo takvu vlast koju "smo si izabralii"
    meni moj (zdrav ili ipak ne) razum nikako ne odobrava trošiti vrijeme, skupljati i nanašati nepotrebne papire za (ne)provođenje nečije nezakonite odluke, ali to sam samo ja i očito mi je odupiranje badava, morat ću se očito prikloniti nečijem tuđem razumu
    svaka čast RODI što se bori za sve nas - kapa dolje, ali dok se god svatko od nas ne počne boriti bar za sebe makar time da ne plivamo sa strujom i ne donašamo nepotrebne i nezakonite papire i ako treba vodimo sporove ukoliko nam se nešto nezakonito naplati, dotle će nam to i dalje raditi jer znaju da mogu jer računaju na to da se nikome ne da "boriti protiv bandića" i njemu sličnima /jer "ne možemo" protiv sistema/jer tko će sad trošiti vrijeme i novac na sporove....

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Stijena potpis na svaku riječ.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •