Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Tami25 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas bili na sastanku u Uredu gradonačelnika predstavnici privatnih vrtića. Moja frendica koja je voditelj u jednom privatnom je bila na tom sastanku, pa mi je rekla sljedeće.
    Dakle po njima, u privatnim vrtićima definitivno ide dohodovni cenzus, a i u gradskima - tako kaže Bandić. Prema rečenome, odluka Gradske skupštine nije u skladu s Proračunom a Bandićeva odluka jest, pa zbog toga ostaju nove cijene i u gradskim vrtićima. Eto, to je ono što sam ja čula. I sutra idem u Poreznu. :/
    privatni vrtići definitivno idu po dohodovnom cenzusu, jer se niti jedna druga odluka ne odnosi na njih
    i to se zna već jaaaaako dugo

a ovo drugo...ne znam
    odluka skupštine nije u skladu s proračunom, ali bandićevu odluku nije usvojila skupština pa ona ne može niti biti valjana
    kako će se riješiti ta situacija? živi bili pa vidjeli

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ja sam upravo zvala onaj novoobjavljeni telefon 0800 1991, čovjek mi je rekao da je bilo danas preko 50 poziva na tu temu i da je njima rečeno da je danas neki đavolji sastanak u gr uredu za obrazovanje te da će danas popodne ili sutra ujutro dati informaciju da li prihvaćaju odluku skupštine ili Bandić ide na ustavni sud.
    Meni nije jasno, ako on misli ići na ustavni sud, to bi značilo da prolazi odluka skupštine jer šta će se žaliti, ako je po njegovom. Ili, obrnuto, ide Bandićev model, a skupština na ustavni. Ma, ne znam, više mi stvarno ništa nije jasno.

A za privatne i vjerske vrtiće

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj gita-xy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam upravo zvala onaj novoobjavljeni telefon 0800 1991, čovjek mi je rekao da je bilo danas preko 50 poziva na tu temu
    ma gle zbilja i čudom se čude ...

ajde vibriramo pozitivno...
    ko prvi čuje išta neka javi

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

OK, nisam za ovu odluku o plaćanju, ali zašto se sablažnjavate, pa zar mislite da je njima u vrtiću lako, pa imaju preko devesto djece i za sve treba provjeravati? pa kako, i svi ste predavali zadnji dan, pa ništa se nebi promjenilo da ste to napravili prije mjesec dva....ma nema veze, najlakše se obrušiti uvjek na te jadne ljude u vrtićima kao oni sve moraju sami...HALO kako???? ohladite malo barem prema njima...napadajte Bandića...a ne tete u vrtićima

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    OK, nisam za ovu odluku o plaćanju, ali zašto se sablažnjavate, pa zar mislite da je njima u vrtiću lako, pa imaju preko devesto djece i za sve treba provjeravati? pa kako, i svi ste predavali zadnji dan, pa ništa se nebi promjenilo da ste to napravili prije mjesec dva....ma nema veze, najlakše se obrušiti uvjek na te jadne ljude u vrtićima kao oni sve moraju sami...HALO kako???? ohladite malo barem prema njima...napadajte Bandića...a ne tete u vrtićima
    za početak, potvrde o prebivalištu ne trebaju pribavljati tete u vrtiću nego gradski ured
    ako vrtiću trebaju potvrde, trebaju ih tražiti od gradskog ureda
    nismo predali papire u zadnji tren, predali smo u roku predviđenom za prikupljanje dokumentacije
    nakon isteka roka vrtići trebaju te naše papire obrađivati

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

upute za nerezanje:

treba unaprijed smisliti dvije-tri recenice koje ce biti vasa poruka, ono sto obavezno mislite poruciti

sto god da vas pitaju, odgovorite tim recenicama

recenice trebaju biti dovoljno kratke da ih ne mogu rezati
    10-15 sekundi u dnevniku je dragocjen prostor, treba uvijek to imati na umu - nemate minute, imate sekunde

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    kata je se s tetama nisam ni svadjala i ista drugo, ali na papiru koji sam predala lijepo pise da dokument od 2. svibnja nabavlja naldezni ured. dakle pise na njihovom formularu, ja to nisam izmislila ni smislila. ako to pise na formularu, zasto onda neko ima pravo mi reci da mi je dokumentacija nepotpuna. mislim to kao da ti na racunu pise da si oslobodjen palcanja PDV-a ali ti ga oni ipak naplate, jer im je u proglramu tako.
    a da im je lako nije, nisu ni one krive za nastalu situaciju.
    ali eto da se opravdam do kraja predajem papire predzadnji dan, jer prije dva mjeseca odluka je malo vazilamalo ne vazila, kao uostalom i sad.

inace zavala sam gradski ured i teta mi je rekla da mi je dokumetacija potpuna, jer oni provjeravaju prebivaliste.

cubana hvala na broju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima li netko tko još nije predao papire a govorio bi danas za RTL? Ili tko je već predao?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Tako je ljudi, borite se za svoja prava i ne dopustite nikome da vas tretira po nekim internim dogovorima, vlastitim mišljenjima, trenutnim mogućnostima i raspoloženjima i sl., već samo po pisanim dokumentima i zakonima.
    Ja ću npr. odnijeti u vrtić žalbu zbog neprimanja djeteta u vrtić, unatoč dovoljnom broju bodova, proteže se na četiri stranice + nekoliko priloga. Pročešljala sam hrpu Narodnih novina i pročitala sve zakone o predškolskom odgoju i shvatila da ono što nam prodaju vrtići i Gradski ured često nema nikakvu zakonsku osnovu. Pismeni jesmo, žaliti se možemo, možda će tada netko početi raditi svoj posao kako treba, prestati nas smatrati ovcama i snositi odgovornost za svoje pogreške ili bar priznati grešku, kao što bi i svaka od nas na svojem poslu.

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj sss prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je ljudi, borite se za svoja prava i ne dopustite nikome da vas tretira po nekim internim dogovorima, vlastitim mišljenjima, trenutnim mogućnostima i raspoloženjima i sl., već samo po pisanim dokumentima i zakonima.
    .
    Slažem se i zato sam predala isključivo što je traženo na službenom papiru gdje piše izvadak s porezne i ništa više(zašto da donosim nešto s HZZO-a kad to nigdje ne traže).
    Pa neko mi netko nešto kaže tužit ću vrtrić, Bandića i grad. Ali zaista!
    Samo me zanima kad najranije mogu donijeti papire o promjeni primanja jer nam je situacija skroz drugačija nego prošle g. kad je MM dobio otkaz u firmi i neke novce koji se sad računaju kao dohodak(ha,ha,ha).
    Dakle mogla sam im odmah priložiti i promjenu primanja. Ludo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •