Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ako bismo pokušali podići glas, koliko vas bi bilo spremno izaći iz kuće, npr. u ponoć?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ako nije vikend, tu sam

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za sve vas koje ste ljute danas za tv trebaju obitelj kojij ce vrtic poskupiti
    doci ce gdje vam pase

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    za sve vas koje ste ljute danas za tv trebaju obitelj kojij ce vrtic poskupiti
    doci ce gdje vam pase
    podizem
    sva nabrajanja po forumima i zidovima fejsa imaju (ni)malo smisla ako nitko nece u medije
    sad sam na 15 metara od rode cula dvije mame kako pricaju o vrticima i da se bune samo oni s menadzerskim ugovorima
    pa nemojte da javnost ovo dozivljava ko problem elite, i o vama to ovisi

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ja bih, ali na žalost ne mogu. I inače bih jedino pristala, na izravno uključivanje (iako sam tremaš) jer sam prije nekoliko godina imala iskustva s medijima. Isuse Bože, šta su mi radili s riječima, plakala sam od muke. Ali je isto tako istina da sam na kraju, uspjela izganjati ono za što sam se borila. Mediji su moćno oružje, samo što je na žalost hrpa novinara totalno neupućena i nezainteresirana za teme koje obrađuju pa baljezgaju svašta.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj gita-xy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih, ali na žalost ne mogu. I inače bih jedino pristala, na izravno uključivanje (iako sam tremaš) jer sam prije nekoliko godina imala iskustva s medijima. Isuse Bože, šta su mi radili s riječima, plakala sam od muke. Ali je isto tako istina da sam na kraju, uspjela izganjati ono za što sam se borila. Mediji su moćno oružje, samo što je na žalost hrpa novinara totalno neupućena i nezainteresirana za teme koje obrađuju pa baljezgaju svašta.
    X

Mene su prošli puta drastično srezali i izvukli iz konteksta. Srećom nije ispalo sasvim krivo, ali nije bilo ni točno. Ne usudim se više izlagati tim više što meni bilo kakavo izlaganje nije drago s obzirom na posao koji radim.
    Ali bih voljela da nije tako. I nadam se da će se netko ipak javiti.

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma ljudi molim vas, možda sam glupa ali ja nikako ne mogu shvatiti...........pa jel taj zakon/pravilnik/kako se već zove prošao ili nije???? Ne kužim, skupština ga je izglasala, pa u travnju stavila izvan funkcije, pa se bandić žalio, a ministarstva su ga opet poništila..........prema svemu tome i prema natpisima po medijima ja bih rekla zakon nije prošao i da idu stare cijene vrtića, ali svi pričaju i ponašaju se kao da nije tako........meni stvarno nije jasno, hoće li mi netko pojasniti?????? ili možda ne shvaćam da je bandić toliki bog da nema veze što svi drugi kažu jer će ionako biti po njegovom.........

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ako bismo pokušali podići glas, koliko vas bi bilo spremno izaći iz kuće, npr. u ponoć?
    ja sam spremna of kors

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni je ovo samo jos jedan dokaz u kakvoj drzavi stvarno zivimo... Kako se pisu zakoni. Kako se ti zakoni provode. Kako je moguce da tri ministarstva donesu "odluku" da ne donesu odluku pa onda jedna osoba uzme dio jedne od tih "odluka" i kaze da to znaci ono sto on kaze da znaci i nas nekoliko desetaka tisuca mora postupiti po njegovom... I dvoje glavnih novina u zemlji s nevidjenom slobodom medija i kvalitetnim novinarima objave njegovo pripocenje kao sveto pismo bez da se itko zapita da li upoce postoji vazeca odluka o cijenma i da li postoji vazeca provedbena odluka (koja dokumentacija se prikuplja i temeljem koje odluke).

Ali bitno je da smo dokazali EU da zadovoljavamo norme iz poglavanja "Pravosudje i ..." pa ce nas sad primiti u EU, to mi stvarno trenutno puno znaci (u stvari, najvise mi znaci da se sad nadam da bez radne dozvole za 2 godine mozemo ici raditi van HR pa da prestanem iz poreza financirati sve ovo gore...)
    Posljednje uređivanje od sillyme : 29.06.2011. at 07:11

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je moguce da tri ministarstva donesu "odluku" da ne donesu odluku pa onda jedna osoba uzme dio jedne od tih "odluka" i kaze da to znaci ono sto on kaze da znaci i nas nekoliko desetaka tisuca mora postupiti po njegovom... I dvoje glavnih novina u zemlji s nevidjenom slobodom medija i kvalitetnim novinarima objave njegovo pripocenje kao sveto pismo bez da se itko zapita da li upoce postoji vazeca odluka o cijenma i da li postoji vazeca provedbena odluka (koja dokumentacija se prikuplja i temeljem koje odluke).
    ovo bi trebalo pisati na naslovnici tih istih novina.
    upravo tako, sillyme

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Baš kad pomislim da me Bandićev egotrip ne može šokirati on me opet iznenadi. Na temelju čega će se provoditi njegova odluka?!
    Na temelju objave na fejsu? Ja ne namjeravam plaćati više od 400 kn (neću ni spominjati koliko me košta po njegovom modelu). Gita xy šalji mi dopis, očito će nam trebati.
    A valjda mi tako itreba kad u ovoj lijenoj državi radmi ko konj, skupa sa zakonitim, nitko nam ništa nije dao (osim što su nam starci omogućili da se školujemo),
    sve sami zaradili, pa ajde da nam se to i naplati. Dakle, i ja čekam da konačno uđemo u EU pa da ovakvim zakonima i provođenju istih kažem ćao.

Apricot ja ću izać gdje god i kad god, sutra se vraćam sa službenog puta.

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •