Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi smo 'novi' i jucer u 18 h su nam na roditeljskom u vrticu rekli da papire moramo predati do sutra. Odem danas u poreznu i žena mi kaze da trebam donijeti i muzevu osobnu. Ne prihvaca ni skeniranu, faksiranu... A muž mi bas nije iza coska tako da moramo sutra nekako izmanevrirati skupljanje i dostavljanje. Dobro da nije na nekom putu.... Iako, buduci da smo svi prijavljeni gdje doista zivimo, nemamo nikakvih primanja u sivoj zoni, kredit koji je u zadnje cetiri godine poskupio 20000 kn se ne računa, tako da smo mi bogati i placat cemo ako ne punu cijenu, onda vrlo blizu pune... Sa svime bih se time pomirila, da su razlozi pravi i opravdani, ali najviše me ljuti sto je jučer na roditeljskom ravnateljica rekla da iako je donesen novi pravilnik o normativima predskole, grad nema uvjeta provoditi ih pa se tako radi prema pravilniku iz '83. I u jaslickoj grupi je norma 19 djece. Dakle, da grad 30 godina ne moze napraviti iskorak prema kvalitetnijem predskolskom odgoju, to zbilja nije normalno. A ovakve odluke provedu se za tili čas. Ocito, Kad ima volje, nadje se i način...
    Posljednje uređivanje od Sandee : 29.06.2011. at 11:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •