Stranica 31 od 112 PrviPrvi ... 2129303132334181 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

OK, nisam za ovu odluku o plaćanju, ali zašto se sablažnjavate, pa zar mislite da je njima u vrtiću lako, pa imaju preko devesto djece i za sve treba provjeravati? pa kako, i svi ste predavali zadnji dan, pa ništa se nebi promjenilo da ste to napravili prije mjesec dva....ma nema veze, najlakše se obrušiti uvjek na te jadne ljude u vrtićima kao oni sve moraju sami...HALO kako???? ohladite malo barem prema njima...napadajte Bandića...a ne tete u vrtićima

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene iz vrtica,
    predala dokumetnaciju, ali NEPOTPUNU, jer nisam predala potvrdu o prebivalistu djece. sto, jelte, mogu oni sami provjeriti. kaze teta meni ovo vam je nepotpuna dokumentacija, vrtic cete placati 2000 kn , a odgovor na moje pa pise vam tu da mozete sami provjeriti je:
    gospodjeo, svi ste predali u zadnji cas, ja sam imam i novoupisana i vas stare i ja ne stignem sve to provjeriti
    i kao da mi pomogne ide izvaditi dosijem moje djece, ali adresa se promjenila u medjuvremenu, pa mi ni ne moze pomoci, eto
    spajalice, ja uz ostale papire nosim i isprintanu ovu stranicu na kojoj jasno piše da uvjerenje o prebivalištu pribavlja nadležni gradski ured

kad sam predavala papire za školski boravak tražila sam i dopis iz gradskog ureda u kojem potvrđuju da roditelji ne trebaju vaditi potvrde o prebivalištu (jer su i kod nas u školi vraćali roditelje po potvrde o prebivalištu)
    ja sam umjesto potvrda priložola dopis gradskog ureda i nisu me nakon toga ništa više tražili

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    OK, nisam za ovu odluku o plaćanju, ali zašto se sablažnjavate, pa zar mislite da je njima u vrtiću lako, pa imaju preko devesto djece i za sve treba provjeravati? pa kako, i svi ste predavali zadnji dan, pa ništa se nebi promjenilo da ste to napravili prije mjesec dva....ma nema veze, najlakše se obrušiti uvjek na te jadne ljude u vrtićima kao oni sve moraju sami...HALO kako???? ohladite malo barem prema njima...napadajte Bandića...a ne tete u vrtićima
    za početak, potvrde o prebivalištu ne trebaju pribavljati tete u vrtiću nego gradski ured
    ako vrtiću trebaju potvrde, trebaju ih tražiti od gradskog ureda
    nismo predali papire u zadnji tren, predali smo u roku predviđenom za prikupljanje dokumentacije
    nakon isteka roka vrtići trebaju te naše papire obrađivati

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    kata je se s tetama nisam ni svadjala i ista drugo, ali na papiru koji sam predala lijepo pise da dokument od 2. svibnja nabavlja naldezni ured. dakle pise na njihovom formularu, ja to nisam izmislila ni smislila. ako to pise na formularu, zasto onda neko ima pravo mi reci da mi je dokumentacija nepotpuna. mislim to kao da ti na racunu pise da si oslobodjen palcanja PDV-a ali ti ga oni ipak naplate, jer im je u proglramu tako.
    a da im je lako nije, nisu ni one krive za nastalu situaciju.
    ali eto da se opravdam do kraja predajem papire predzadnji dan, jer prije dva mjeseca odluka je malo vazilamalo ne vazila, kao uostalom i sad.

inace zavala sam gradski ured i teta mi je rekla da mi je dokumetacija potpuna, jer oni provjeravaju prebivaliste.

cubana hvala na broju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima li netko tko još nije predao papire a govorio bi danas za RTL? Ili tko je već predao?

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj gita-xy prvotno napisa Vidi poruku
    400 kn za velikoga i 100 kn (50%cijene) za malenoga.
    Imaš po jednog vrtićara i jasličara?
    Ako ćeš plaćati "po starom", mislim da je računica 200 kn + 200 kn.
    Do sada su popust obračunavali na starije (skuplje) dijete.
    Posljednje uređivanje od Dalm@ : 29.06.2011. at 10:34

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa Vidi poruku
    ako je tako da ima vrticarca i jaslicara tada placa 200 jaslice puna cijena i 25% nize za starije a to je 300 kn.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

po starom bi mlađe dijete (jaslice) plaćalo 200kn, a starije 300 kn (popust je bio 25% za starije dijete)

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

spajalica je bila brža

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo bandići tvrdi na Sljemenu da ide po njegovom.

Mi danas predajemo papire

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Tako je ljudi, borite se za svoja prava i ne dopustite nikome da vas tretira po nekim internim dogovorima, vlastitim mišljenjima, trenutnim mogućnostima i raspoloženjima i sl., već samo po pisanim dokumentima i zakonima.
    Ja ću npr. odnijeti u vrtić žalbu zbog neprimanja djeteta u vrtić, unatoč dovoljnom broju bodova, proteže se na četiri stranice + nekoliko priloga. Pročešljala sam hrpu Narodnih novina i pročitala sve zakone o predškolskom odgoju i shvatila da ono što nam prodaju vrtići i Gradski ured često nema nikakvu zakonsku osnovu. Pismeni jesmo, žaliti se možemo, možda će tada netko početi raditi svoj posao kako treba, prestati nas smatrati ovcama i snositi odgovornost za svoje pogreške ili bar priznati grešku, kao što bi i svaka od nas na svojem poslu.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a što drugo bi Bandić trebao tvrditi?

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mene upravo vratili iz vrtica - tvrde da oni NE skupljaju papire za novu djecu do 30.lipnja i da NE MOGU sad ostavit papire, da nazovem tijekom ljeta ili pratim na oglasnoj ploci...
    meni sad nista nije jasno - lijepo pise tu http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=30319 da i novi predaju do 30.6.
    kaze ona da njima nista nisu za nove javili i da skupljaju samo za stare...
    i kaj sad????

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sorry lukab ali ovo je od ocaja
    dakle ja nepotpuna, ti ne trebas jos a kad ces ne zna se, mada sve pise.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Hm. očekivala sam ujutro ogromno priopćenje na www.zagreb.hr, a kad ono ništa???????

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa Vidi poruku
    spajalica je bila brža
    Htjela sam naglasiti da je popust na skuplje dijete, ali zaboravila da isti nije 50% nego 25%.
    50% je po novom...

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi smo 'novi' i jucer u 18 h su nam na roditeljskom u vrticu rekli da papire moramo predati do sutra. Odem danas u poreznu i žena mi kaze da trebam donijeti i muzevu osobnu. Ne prihvaca ni skeniranu, faksiranu... A muž mi bas nije iza coska tako da moramo sutra nekako izmanevrirati skupljanje i dostavljanje. Dobro da nije na nekom putu.... Iako, buduci da smo svi prijavljeni gdje doista zivimo, nemamo nikakvih primanja u sivoj zoni, kredit koji je u zadnje cetiri godine poskupio 20000 kn se ne računa, tako da smo mi bogati i placat cemo ako ne punu cijenu, onda vrlo blizu pune... Sa svime bih se time pomirila, da su razlozi pravi i opravdani, ali najviše me ljuti sto je jučer na roditeljskom ravnateljica rekla da iako je donesen novi pravilnik o normativima predskole, grad nema uvjeta provoditi ih pa se tako radi prema pravilniku iz '83. I u jaslickoj grupi je norma 19 djece. Dakle, da grad 30 godina ne moze napraviti iskorak prema kvalitetnijem predskolskom odgoju, to zbilja nije normalno. A ovakve odluke provedu se za tili čas. Ocito, Kad ima volje, nadje se i način...
    Posljednje uređivanje od Sandee : 29.06.2011. at 11:11

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi jutros predali papire... totalno sam razocarana cinjenicom da ce ovakav nedoreceni, nedoradjeni i diskriminacijski model naplate ipak zazivjeti...
    teta u racunovodstvu vrtica rekla da ne znaju nista, pa cak ni kakva ce racunica tocno biti (pitala sam je da li u izracun ulazi i odbitak kriznog poreza, sto bi po meni bilo logicno jer su nam to oduzeli od dohotka ali ni to se jos ne zna)...

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

MM je sada bio u vrtiću da vidi kad nam je roditeljski. dobio je u tajništvu one obrasce za ispunit, a tajnica nema pojma da idu nove cijene, pitala ga kad je to objavljeno.. :/

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam isprintala ovo s neta i odnijela zeni u racunovodstvo da vidi datume pa mi je rekla - dobro, ako bas inzistirate ja cu vam uzet papire
    tko zna koliko je ljudi tak otpilila...
    uglavnom, mi smo kao eto predali
    katastrofa...

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vi koje ste predale, jeste dobile neku potvrdu da ste predale i što ste predale?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za sve vas koje ste ljute danas za tv trebaju obitelj kojij ce vrtic poskupiti
    doci ce gdje vam pase

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam rekla, hitno, za danasnji dnevnik

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa Vidi poruku
    vi koje ste predale, jeste dobile neku potvrdu da ste predale i što ste predale?
    nama nije urudzbirala niti dala potvrdu jer kao nismo niti trebali predat ali nam je eto ona (milostiva kakva je) uzela papire na moje "inzistiranje"
    znam da mozda zena nije kriva, ali fakat nije tako tesko procitat kaj ti pise pred nosom a najteze je naravno priznat da si u krivu...

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj sss prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je ljudi, borite se za svoja prava i ne dopustite nikome da vas tretira po nekim internim dogovorima, vlastitim mišljenjima, trenutnim mogućnostima i raspoloženjima i sl., već samo po pisanim dokumentima i zakonima.
    .
    Slažem se i zato sam predala isključivo što je traženo na službenom papiru gdje piše izvadak s porezne i ništa više(zašto da donosim nešto s HZZO-a kad to nigdje ne traže).
    Pa neko mi netko nešto kaže tužit ću vrtrić, Bandića i grad. Ali zaista!
    Samo me zanima kad najranije mogu donijeti papire o promjeni primanja jer nam je situacija skroz drugačija nego prošle g. kad je MM dobio otkaz u firmi i neke novce koji se sad računaju kao dohodak(ha,ha,ha).
    Dakle mogla sam im odmah priložiti i promjenu primanja. Ludo!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    nisam rekla, hitno, za danasnji dnevnik
    nece me biti online pa vas molim da mi posaljete broj mobitela za kontakt na 091 58 3717
    hvala

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mene su tražili potvrdu od HZZOa, danas, od porodiljnog, kakva je to logika i di to piše?!

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da li će možda biti organiziran prosvjed kao u 11. mj?

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    mene su tražili potvrdu od HZZOa, danas, od porodiljnog, kakva je to logika i di to piše?!
    pitaj njih da ti pokazu dopis di to pise jer na sluzbenim stranicama Grada nema... pa vidi...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj sandra111 prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da je već bilo pojašnjeno, no čitam već 10 min sve prethodno i nikako da dođem to toga i već sam luda od cijelog ovog cirkusa, pa molim da mi netko opet potvrdi - gleda li se u Potvrdi o visini dohotka iznos iz stupca Dohodak (ukupno) minus iznos Poreza i prireza (ukupno)? Oduzima li se još i iznos nekog posebnog poreza koji se nalazi ispod ukupnog poreza i prireza?

Podižem ovo pitanje i lijepo molim ako netko zna odogvor!

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U računovodstvu su mi rekli da od ukupng iznosa oduzmu ono što piše pod- porez prirez. Ako ti to pomže...
    ne znam da li se još nešto oduzima jer sam imala samo te 2 stavke.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Ondrolina prvotno napisa Vidi poruku
    Podižem ovo pitanje i lijepo molim ako netko zna odogvor!
    Po svemu sudeći niti to se još jasno ne zna...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pa da, logično je da se to oduzme jer su to onda neto primanja.
    Mogli su onda na toj potvrdi odmah i prikazati neto iznos. Ovako mi nekako smrdi na to da bi mogli iskoristiti ovaj veći iznos koji nije realan...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa i bit će manjak.
    samo što mi to nećemo znati.
    a njima ionako nije stalo ni do čije dobrobiti, osim do vlastite.
    i to u obliku političkih poena.
    jer im novac ne znači ništa; imaju ga dovoljno.
    zaboli njega ono što svaki dupeglavac ima umjesto obraza za gradski proračun i hoće li ga izvršiti ili neće. svima je bjelodano jasno da je zato i napravio tako da SVI mogu plaćati manje ili ništa jer on ionako ide na parlamentarne izbore i računa kako ćemo sad svi ko muhe bez glave i mozga, čime nas sve on očito smatra, zato glasati za njega i da će do isteka godine već ionako prodavat zjake u saboru, a i grad i proračun i roditelji i djeca se mogu socijalno osjetljivo slikat što se njega tiče...FUJ!
    nažalost ništa ljepše se ne bi moglo reći niti za onu većinu u skupštini koja mu je zbog fotelja glasala za proračun.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mene su jutros uvjeravali da trebam potvrdu o prebivalištu za dijete koje nije u programu, tj. starije koje sam ispisala sa 1.7. jer da oni smiju prikupljati infomracije samo za one koji su u programu. Oglušila sam se na to.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Da stariji je vrtićar, a mlađi jasličar. Al ja neću plaćati po starome, već po odluci gradske skupštine od 20.04. A tamo piše: vrtić 400, jaslice 200, drugo dijete 50%. Moje drugo dijete je manji, on je tek sad upisan i ja ću iznos od 200 kn prepoloviti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    za sve vas koje ste ljute danas za tv trebaju obitelj kojij ce vrtic poskupiti
    doci ce gdje vam pase
    podizem
    sva nabrajanja po forumima i zidovima fejsa imaju (ni)malo smisla ako nitko nece u medije
    sad sam na 15 metara od rode cula dvije mame kako pricaju o vrticima i da se bune samo oni s menadzerskim ugovorima
    pa nemojte da javnost ovo dozivljava ko problem elite, i o vama to ovisi

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ja sam jutros predala za starijeg, za mlađeg nisu htjeli uzeti jer da oni nemaju još ništa službeno za novoupisane, makar na internetu lijepo piše da je i za njih rok 30.06. Vi kojima se adrese razlikuju, komotno možete predati samo za onoga koji je na adresi kao i dijete jer će sve podatke obrađivati u vrtićima. Ovisi samo o onome u vrtiću jel revan ili ga boli briga. Ja sam predala i svoje i muževe potvrde s porezne jer je muž inzistirao. Kaže čovjek: borbu podržavam, prevaru ne! Mada bih ja na ovakvo njihovo ponašanje bez imalo grižnje savijesti preskočila muža i predala samo svoja primanja.

Kate 76, dopis ću pisati nakon što dobijem prvu uplatnicu.

Freja, prebivalište traže za sve članove kućanstva pa tako i za maloga koji nije više u vrtiću, ali to i tako oni sami trebaju, ako im ti daš dozvolu za to.

Ovo za Večernji i Jutarnji je sramota teška. Naslov je trebao biti: Suprotno zakonu i mišljenjima ministarstva, Gradski ured za obrazovanje će po Bandićevom nalogu, roditeljima obračunavati cijene vrtića do čak 2000 kn. Ili tako nekako. Ja tu ne vidim da je Bandić pobijedio, drugo da su mišljenja ministarstava bila drugačija, onda je u naslovu moglo stajati: Bandić pobjedio, vrtići poskupljuju.

Ja sam isto jutos očekivala nešto na zagreb.hr, a čovjek to stavio na fejs. Od kad je to službeni način komuniciranja? Ja bih rekla da je to samo još jedan način zastrašivanja.

Za prosvjed sam uvijek, ali bih pričekala sutrašnji dan kao zadnji dan predaje dokumenata i nekakvo službeno priopćenje jer ako idemo prosvjedovati prije toga, dajemo na važnosti njegovim brbljarijama po internetu. za nas je važeća odluka skupštine i ministarstva su je potvrdila. Ne može se iz jednog mišljenja izvaditi jedan segment i on biti jedini mjerodavan.

Protestna nota mora biti upućena Jutarnjem i Večernjem, jer su nastalu paniku, oni uzrokovali. Službeno još nema ništa.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam isprintala ovo s neta i odnijela zeni u racunovodstvo da vidi datume pa mi je rekla - dobro, ako bas inzistirate ja cu vam uzet papire
    tko zna koliko je ljudi tak otpilila...
    uglavnom, mi smo kao eto predali
    katastrofa...
    Ja sam danas bila predati papire za stariju curu i upsut sam ponejla i za pvu tek upisanu i isto su mi rekli da za novoupisane još ništa ne znaju, da oni ionko startaju tek s 01.09, dakle prvi račun tek u 10. mjesecu i zamolili su me da ne ostavljam sad poapire za nju već da ih donesem naknadno ili pošaljem poštom kada mi jave da treba. Tako da sam isto predala samo za stariju. Nisma dobila nikakvu potvrdu, rečeno mi je samo da je sve ok.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ja bih, ali na žalost ne mogu. I inače bih jedino pristala, na izravno uključivanje (iako sam tremaš) jer sam prije nekoliko godina imala iskustva s medijima. Isuse Bože, šta su mi radili s riječima, plakala sam od muke. Ali je isto tako istina da sam na kraju, uspjela izganjati ono za što sam se borila. Mediji su moćno oružje, samo što je na žalost hrpa novinara totalno neupućena i nezainteresirana za teme koje obrađuju pa baljezgaju svašta.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja bih, ali na žalost ne mogu. I inače bih jedino pristala, na izravno uključivanje (iako sam tremaš) jer sam prije nekoliko godina imala iskustva s medijima. Isuse Bože, šta su mi radili s riječima, plakala sam od muke. Ali je isto tako istina da sam na kraju, uspjela izganjati ono za što sam se borila. Mediji su moćno oružje, samo što je na žalost hrpa novinara totalno neupućena i nezainteresirana za teme koje obrađuju pa baljezgaju svašta.
    X

Mene su prošli puta drastično srezali i izvukli iz konteksta. Srećom nije ispalo sasvim krivo, ali nije bilo ni točno. Ne usudim se više izlagati tim više što meni bilo kakavo izlaganje nije drago s obzirom na posao koji radim.
    Ali bih voljela da nije tako. I nadam se da će se netko ipak javiti.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...lo/558698.aspx

Čitam i ovo na zagrebanciji, ako on šalje opet svoj prijedlog na skupštinu, to znači da mu je ovo sad nevažeće

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

upute za nerezanje:

treba unaprijed smisliti dvije-tri recenice koje ce biti vasa poruka, ono sto obavezno mislite poruciti

sto god da vas pitaju, odgovorite tim recenicama

recenice trebaju biti dovoljno kratke da ih ne mogu rezati
    10-15 sekundi u dnevniku je dragocjen prostor, treba uvijek to imati na umu - nemate minute, imate sekunde

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...lo/558698.aspx

Čitam i ovo na zagrebanciji, ako on šalje opet svoj prijedlog na skupštinu, to znači da mu je ovo sad nevažeće
    Pa čini se da je toga ipak i sam svjestan. Ako je ikome više išta vjerovati.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Stvarno mi se više ne da, imam pametnijeg posla od salbažnjavanja nad glupostima..no vidite ovo:

Pozivam vas da gledate danas Dnevnik 3 na HRTu gdje ću se obratiti građanima vezano za Odluku o vrtićima. Također sam upravo dao izjavu RTLu koju ćete moći vidjeti danas u 18.30 h.
    KRUŽE RAZNE NEISTINE, ISTINA JE DA KADA PREDATE ZAHTJEV SA DOKUMENTIMA U NADLEŽNI URED U ILICI 25, OTADA ĆETE IMATI POVLASTICE ZA CIJENE VRTIĆA!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

oce se obratiti i nama građankama ili samo građanima?

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma ljudi molim vas, možda sam glupa ali ja nikako ne mogu shvatiti...........pa jel taj zakon/pravilnik/kako se već zove prošao ili nije???? Ne kužim, skupština ga je izglasala, pa u travnju stavila izvan funkcije, pa se bandić žalio, a ministarstva su ga opet poništila..........prema svemu tome i prema natpisima po medijima ja bih rekla zakon nije prošao i da idu stare cijene vrtića, ali svi pričaju i ponašaju se kao da nije tako........meni stvarno nije jasno, hoće li mi netko pojasniti?????? ili možda ne shvaćam da je bandić toliki bog da nema veze što svi drugi kažu jer će ionako biti po njegovom.........

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Aha, jel to sad znači da danas moram podići papire iz vrtića i stati u red pred "nadležni ured u Ilici 25"?!? Ovo je prevršilo svaku mjeru.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zvala sam besplatni telefon 0800 1991 (ured gradonačelnika) i dobila nekoliko informacija, pa evo, ako će nekome biti od koristi:

- moje prebivalište nije isto kao prebivalište mm i djece pa ne trebam uopće predavati svoju potvrdu o dohotku,
    (iako bi se u mom slučaju "isplatilo" predati je s obzirom da sam uglavnom bila na komplikacijama ili na rodiljnom)
    - ni za dijete koje je u vrtiću ni za ono koje nije ne treba donositi potvrdu o prebivalištu.

Papire ću odnijeti sutra, zadnji dan. Nama će cijena vrtića ostati ista. Ali svakako se mislim pridružiti prosvjedu ako bude organiziran jer ovo je prežalosno što nam rade...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •