Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku

i jos nesto ljudi koji toliko zaradjuju zaradjuju krvavo svoj novac. idu na put cesto, rade prekovremeno, cesto im se dogadja da bi uopce zadrzali svoj posao da moraju otici na godinu dana unutar svoje tvrtke u drugu drzavu. i da oni su to odabrali tako da bi imali za zivot kakav zele. zasto ih sad treba kazniti zbog toag sto su zaradili svoj novac vise nego druge. jer nema veze sto su izdvojili puno puno vise za davanja, ajmo im napaltiti jos i to sto su se odlucili biti drski pa imati jos i djete, a jos gore dvoje.
tuzno mi je to tako gledati.
Slažem se potpuno s tobom, tko ima jer je zaradio i zaslužio, neka ima. Ne treba nikoga kažnjavati što je uspio u životu. Zato sam i napisala da treba npr. svako dijete ''nagraditi'' jednako, jednakom subvencijom pa neka pridoda tko koliko može.
Samo me malo zametao onaj zacrvenjeni i zapjenjeni smajlić kod kometara da bi trebalo izdvojiti 4600 kn, kao da bi to srušilo cijelu financijsku konstrukciju. Ma... razmišljala sam trebam li to uopće komentirati, da ne uvrijedim nekoga, jer mi nije to bila namjera. Na kraju sam ipak napisala.