Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pa mislim da se nikome ne trebaš opravdavati, cubana, zato što si predala papire
    u normalnoj i uređenoj državi možda bi netko neposluhom mogao nešto i učiniti
    ovdje gdje se ne zna tko pije a tko plaća
    i gdje svatko gleda samo i isključivo svoj interes, neposluh možda i nije najbolja ideja

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa Vidi poruku
    u normalnoj i uređenoj državi možda bi netko neposluhom mogao nešto i učiniti
    Ne opravdavam se. Pokušavam ovo istaknuti.
    I još, kad mi svi s foruma ne bismo predali papire, bili bismo kap u moru drugih roditelja, onih koji se slažu s Bandićevim modelom.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    I još, kad mi svi s foruma ne bismo predali papire, bili bismo kap u moru drugih roditelja, onih koji se slažu s Bandićevim modelom.
    Kako to misliš? Pa u više medija je objavljeno da za 6000 djece (17%) nisu predani papiri. U današnjem Jutarnjem piše čak 10.000. Čak i da Jutarnji pretjeruje, ove objavljeno informacije (zagrebancija, Jutarnji prije 2 tjedna) kažu da ih ima puno. To me drži, da se tih par tisuća ljudi neće tako lako predati

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sori slova, kopirala sam s fejsa

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za TV danas trebaju izjavu ZG roditelja vrtickog djeteta koji jos uvijek nisu dobili uplatnice za vrtic i nemaju pojma koliko ce ih kostati ta usluga koju tako, bez cijene, koriste vec skoro dva mjeseca. Molimo podatke (mobitel) na mail roda@roda.hr ili meni kao pp.

Danas, dolaze gdje treba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •