-
bolna je činjenica da je ovako loše upravo zato jer mi koji želimo nekakav red u državi nastavljamo plaćati nerealne namete i upravo tako održavamo na životu ovaj sustav (jer vjerujemo da on, ma koliko god trul bio, je ipak nekakav red i kao takav bolji od anarhije u koju nas vuče korupcija)
No evo kao što je očito da propada EU ali ju oni politički luđaci održavaju na životu, tako i naš sustav održavaju politički luđaci i to podržavamo mi koji pošteno plaćamo namete. Jednako kao što uzaludni "paketi pomoći" grčkoj ne odlaze iz Merkelinog i Sarkozyjevog džepa već od poreza građana EU koji uistinu nešto rade, tako i mi ovdje plaćamo uzaludne namete koje šminkaju lažnim nazivima "socijalni" a sve kako bi ovaj kronično bolesni sustav preživio još neko vrijeme
e pa dragi moji, što prije svi okrenemo leđa ovakvom trulom sustavu i pustimo da on propadne i, štoviše, pomognemo da on propadne, to prije će stvoriti prostor za novi i nadajmo se pravedniji sustav. Nebi ovo bio ni prvi a bogme nit zadnji sustav koji je propao i polučio nekim novim boljim sustavom...
Stoga sam odlučio da dokle god ne krenu prvo oni na vlasti sa štednjom i promišljenim ulaganjima, dotle ću otkazivati poslušnost takvom sustavu i truditi se svim silama zloupotrebljavati ga da meni i mojoj familiji bude bolje (uostalom, to mi svojim primjerom upravo i sugeriraju oni na vlasti)
BTW, pare predviđene socijalnim cenzusom su se već "utopile" u jezero:
http://danas.net.hr/hrvatska/page/20...8/1021006.html
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma