Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
Mene su danas mediji izbacili iz takta. To je nevjerojatno koliko neobjektivno i loše izvještavaju i stvarno se pitam nisu li svi potplaćeni. Kako je moguće da je i danas izjava dana "Bandić ne odustaje"?!? U danu kad je ključna vijest da je Odbor za kontrolu donio tu i tu odluku! Jučer su svi u vijestima čitali iz Bandićeva pisma. Danas nitko nije pročitao zaključke Odbora. neki ga nisu ni spomenuli. A skupštinari uz sve to mlaki kakvi jesu ostaju nevidljivi, neuvjerljivi, bez autoriteta. K vragu, sutra bi na vrtićima trebali osvanuti potpisani i poštambiljani plakati s važećom odlukom, da vide i ravnateljice i tete i čistačice i roditelji. S izlistanim i boldanim svim povlasticama. Košta, ali barem se slijedeći mjesec možda neće opet pojaviti koverte i uplatnice koje koštaju nepotrebnih 100 000 kn. A ne da se vijest prenosi usmenom predajom najviše preko nas uključenih u cijelu stvar. Ljudi su totalno neinformirani! I oni iz razreda 0 i oni iz razreda 2000. Preprestrašno.
Apsolutno se slažem. Kad čitam novine i portale, najčešće se pitam, o čemu oni to? Bandić zakašlje i oni prenose, odbor za kontrolu donese odluku, a njihova reakcija je kao da sam ih ja nazvala i izjavila što sam odlučila. Užas, neinformiranost ljudi je ogromna.

Točno to , sutra bi na vrtićima trebali osvanuti plakati s važećom odlukom skupštine s boldanim povlasticama.

Da li se sjećate kad je skupština izglasala ovu odluku kako je Bandić rekao da za to nema para. sad više novci nisu bitni, nego samo socijalna pravednost. fuj.

Bandić je izabrao Ćirinu taktiku: lupetaj, lupetaj i samo lupetaj, a mediji vole cirkusante i prenose svaku njihovu budalaštinu.
prije nekoliko godina slušala sam bandića na ne znam više koju temu i pomislila sam da će jednog dana taj lakrdijaš biti kao Ćiro. Na žalost, bila sam u pravu