Meni je super kako je Bandić bio socijalno osjetljiv kada je onom policajcu spičio otkaz jer ga je hvatao dok je bježao iz auta po cesti u deliričnom stanju.
Super mi je jedan komentar na Večernjem:
"Bandić je prije nekoliko godina pričao kako je život u Zagrebu skup, pa tko želi u njemu živjeti mora to i platiti, a sada priča da sve čini za one na rubu egzistencije. Svakome tko ima IQ veći od 0,5 je jasno o kakvoj osobi se radi."
Isto mi je super socijalno osjetljiv kada je onu zastupnicu u skupštini na kajkavskom izvrijeđao i izrugao do te mjere da su svi zastupnici počeli lupati šakamo o stolove. I to je prošlo, a da je to napravio zastupnici Roma Nuri Ismailovskoj
http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=66
e, onda bi to nastao nacionalni skandal i kontaktirale se institucije za povredu na nivoima i mimo naših granica.
Dakle, Zagrepčani su u Zagrebu stanovnici drugog reda, Vaša djeca su djeca drugog reda, Vas se može do prekosutra vrijeđati jer eto, najbolje je iživljavat se na nekome tko ti ne može uzvratiti jer ako uzvrati ispada da si odrastao u zlatnoj koljevci i tko si da se žališ. A ti sklepavaš kraj s krajem.
Bandiću: Tvoj "kajkavski barbarizam i šprdancija" spram svih je do te mjere degutantan, da će ti vjerojatno na grobnoj ploči grafitima biti ispisano "Kaj" umjesto imena.