Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa Vidi poruku
    dobro i sad mi s jednim 3plus i s jednim 3minus za sedmi mjesec, ako hoćemo platiti kako nam je rekla skupština "po starom" plaćamo koliko?
    500 ili 400? ovisno o tome za koje dijete računamo 50% popusta
    Upravo moje pitanje. Hvala Stijena. Iako, ja već platila za 7. mj. 300+200.

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    jaslice nemaju veze s cijenom, vec djete do 3 godine placa 200 kn, bilo to djete u jaslickoj ili vrtickoj grupi.
    Ma znam, samo kolokvijalno se kaže jaslice, a misli se na dijete do 3. rođendana. Ali tako je bilo i prije.

sad ce ti jana placati 200 kn, a mara do trece godine 200, a kasnije 400. (dakle ovisno koliko ti mara trenutno ima godina, palcas ili 400 ili 500 kn)
    Ali kako to da popust kažeš ide na Janu, kad u onoj točci skupštine piše 'drugo dijete', dakle Mara?

Ja kopiran tekst (hvala Stijeni i tebi) shvaćam ovako - 400 za Janu (ima 5g.), 200-50% za Maru, do 11.05.2012. kad će navršiti 3 godine, onda će za Maru biti 400-50%=200. Dakle ukupno trenutno 500 kn (kao do sada), od 11.05.12. 600 kn. Koliko vidim, i CUbana i puntica se slaže. spajalice, ne provociram, samo možda mi ne vidimo nešto što si ti skužila?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku

popust je bio 25% bez obzira na dob djeteta, na vrtić/jaslice...uvijek je drugo dijete plaćalo 75% cijene.

lijepim i ja ALI STARU ODLUKU, koja je vrijedila DO 1.7. - pa usporedite (živcira me kad skupštinarci kažu da plaćamo po starom, a uopće nije tako)

Olakšice u plaćanju redovitog programa imaju roditelji djece s prebivalištem na području Grada Zagreba za:
    - dijete invalida Domovinskog rata (100% i 90%) - oslobađa se obveze sudjelovanja u cijeni programa;
    - dijete invalida Domovinskog rata (80% do 60%) - plaća 50% od iznosa sudjelovanja u cijeni programa;
    - dijete invalida Domovinskog rata (50% i manje) - plaća 75% od iznosa sudjelovanja u cijeni programa;
    - treće i svako daljnje dijete iste obitelji u redovitom programu - oslobađa se obveze sudjelovanja u cijeni programa;
    - drugo dijete iste obitelji u redovitom programu - plaća 75% od iznosa sudjelovanja u cijeni programa;
    - dijete samohranog roditelja - plaća 75% od iznosa sudjelovanja u cijeni programa;
    - dijete čija se obitelj koristi pravom na stalnu novčanu pomoć u sustavu socijalne skrbi - plaća 20% od iznosa sudjelovanja u cijeni programa.
    Roditelj se može koristiti samo jednom olakšicom koja je za njega najpovoljnija.
    Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    spajalice, ne provociram, samo možda mi ne vidimo nešto što si ti skužila?
    ne shvacam tvoje pitanje kao provokaciju, ali ako pogledas i prijasnju odluku koja je vrijedila do sada i tu se spominje drugo dijete iste obitelji u redovitom programu, ali olaksica je uvijek isla na starije djete.

tako da iskreno sumnjam da ce olaksica ici na mladje dijete, jer objasnjenje na moje pitanje kad sam ga ja svojedobno trazila ko je drugo djete, odgovor sam dobila da je za njih drugo djete uvijek ono koje ostaje krace u programu.

vidis da i puntica na pocetku svog posta koji citiram pise drugo dijete, a svi znamo da se to odnosilo na starije.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

tako da iskreno sumnjam da ce olaksica ici na mladje dijete, jer objasnjenje na moje pitanje kad sam ga ja svojedobno trazila ko je drugo djete, odgovor sam dobila da je za njih drugo djete uvijek ono koje ostaje krace u programu.
    Aaaa. To je drugo dijete!
    LOL. Skroz logično

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

ne shvacam tvoje pitanje kao provokaciju, ali ako pogledas i prijasnju odluku koja je vrijedila do sada i tu se spominje drugo dijete iste obitelji u redovitom programu, ali olaksica je uvijek isla na starije djete.

vidis da i puntica na pocetku svog posta koji citiram pise drugo dijete, a svi znamo da se to odnosilo na starije.
    Ako je tako, onda sve 5. A to što si ti rekla potkrepljuje činjenica da je meni jutros teta u računovodstvu na papirić napisala 300 Mara, 150 Jana. Ja sam pomislila da se zabunila pa reko ja ću obrnuto platiti, ali sad vidim što ti pišeš i to je očito ta logika.

U svakom slučaju, definitivno su smrdali s tim nazivom 'drugo dijete'. Jer vidiš, ti si to pitala i tek kroz pojašnjenje službene osobe dobila odgovor, koji je na neki način trebao biti napisan u odluci.

Sad mi je sve jasno. I zašto je Jani po starom modelu skinuto 25%, i zašto će me po novom skupštinskom koštati 400, odnosno 500 kad Mara navrši 3 godine.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sad mi je sve jasno. I zašto je Jani po starom modelu skinuto 25%, i zašto će me po novom skupštinskom koštati 400, odnosno 500 kad Mara navrši 3 godine.
    Misliš 400, pa 600

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

300 Mara, 150 Jana.
    Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Misliš 400, pa 600
    a znas sta je najzabavnije, ja sam bome sad dobro zapamtila koja je starija kod Jelke, jer dok sam pisala onaj post di sam joj objasnjavala, par puta sam morala provjeriti da budem sigurna koja je starija.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Misliš 400, pa 600
    ok znači 400 pa 600 iz gore navedenih razloga
    ...daj zamisli da se to tako može shvatiti kad napišu za drugo dijete

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa Vidi poruku
    ok znači 400 pa 600 iz gore navedenih razloga
    ...daj zamisli da se to tako može shvatiti kad napišu za drugo dijete
    Pa znam. Ni meni do danas nije bilo jasno tko je drugo dijete i zašto mi starije ide po manjoj cifri.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

a znas sta je najzabavnije, ja sam bome sad dobro zapamtila koja je starija kod Jelke, jer dok sam pisala onaj post di sam joj objasnjavala, par puta sam morala provjeriti da budem sigurna koja je starija.
    Ajd bar da je nešto riješeno.

I Cubana, da, fakat sam krivo napisala, 600 je poslije, ne 500.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I namjerava li netko ići?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •