Results 1 to 50 of 5551

Thread: Nove cijene vrtića

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Deaedi's Avatar

Quote Originally Posted by ani4 View Post
    Gle, sad si vec bas bezobrazna!!
    Od kuda ti pravo da izvlacis takve zakljucke?!
    Gdje sam ja rekla da podrzavam ovaj nacin placanja?!
    I da, normalno da cu traziti olaksice za sebe i svoji djecu i teko onda gledati druge, jer su mi moja djaca najbitnija!

A ti su uzasno licimjerna i sigurna sam i da lazes, ako kazes da na mome mjestu ne bi postupila isto. Jer bi!! A to znas i sama. jer ti je vlastito dijete najvaznije.
    I zato nemoj trkeljati drugacije...
    Ispričavam se, shvatila sam da si donijela dokumente. Po meni, oni koji su donijeli dokumente u vrtić, indirektno podržavaju Bandićev model. Ukoliko nisi donijela, nego plačaš po Skupštinskom modelu, onda se ispričavam. U protivnom se nemam za što ispričati.

bodo's Avatar

Quote Originally Posted by Deaedi View Post
    Ispričavam se, shvatila sam da si donijela dokumente. Po meni, oni koji su donijeli dokumente u vrtić, indirektno podržavaju Bandićev model. Ukoliko nisi donijela, nego plačaš po Skupštinskom modelu, onda se ispričavam. U protivnom se nemam za što ispričati.

I uvjerena sam da bi ti prva donijela dokumente da time imaš pravo na besplatan vrtić,a ovako s obzirom da nemaš grizeš sve oko sebe.I da većina nas se školovala,bez obzira koliko godina.Neki nisu završili faks jer im roditelji to nisu mogli priuštiti.Ne vrednujem ljude po diplomi,nego po tome koliko su spremni raditi.
    I podržavam Ani jer nije bitan MODEL plaćanja nego njena DJECA.
    Zbilja si mi digla tlak ovim bezobraznim napadima.