Citiraj la_mama prvotno napisa Vidi poruku
katja: ne, nije bilo opomene niti prijetnje, bio je skroz kulturan razgovor. na moje pitanje "da li postoji mogućnost ispisivanja djece ukoliko se nagomila dug na akontacijama" dobila sam odgovor kojeg sam gore napisala. dakle ispisivat će djecu ukoliko dobiju nalog od GU.
Ne pitajte njih u vrtiću nešto u što se ne razumiju. Pročitajte postove sa prijašnjih stranica. Slažem se sa Vama da su oni izvršna tijelo (tete, ravnateljice, vrtić) od gradskog odjela (potrčko Lovrić) i od izvršne vlasti (g. Gradonačelnik). Ali ta izvršna vlast ne poštuje pravovaljanu odluku nadložnog im tijela (GS-oglušuju se naistu zbog političkih prepucavanju . Izvršna vlast je zato i poslala akontacije da ih ne bismo mogli (mi, udruge,...) pravno goniti. Nemoj shvatiti da ti nešto savjetujem jer su i izvršna vlast i gradska tijelo koje donosi odluke da izvineš seratori i čuvaju svoje guzice. Moj ti je savjet da plaćaš kako želiš i ne diskutiraš o cijenama sa tetema, ravnateljicama jer su i one u neobenom grožđu. Još nitko nije napismeno dobio nikakvu opomenu o izbacivanju dijeteta iz vrtića po mojim saznanjima (zvao sam u Gs, odvjetnika manolu...). Znači to ti je jednako kao da ti ja sada kažem ukoliko mi ne platiš 100 kn, izbacit ću ti dijete iz vrtića