-
Ovo sam složila za Ravnateljicu, pa ako imate još kakvih sugestija što ubaciti. Sličan mail sam poslala i gđi Holjevac, g. Špremu i Vrtiću za sve-iako njima s upitom i što da sad napravim, a da mi ne izbace dijete iz vrtića.
Poštovana gđo Ravnatelj,
pišem Vam u vezi Vaše obavijesti od 25.10.2011. koju sam primila 28.10. 2011. u 15.30. pa Vas molim na pojašnjenje par stavki.
Kao 1. u Vašoj obavijesti se pozivate na Sl. glasnik 20/2010 (i Odluku koja je donešena u 2010.g), a koja je u suprotnosti sa Sl.glasnik 6/2011. i koja je novijeg datuma pa Vas molim da mi objasnite na osnovu čega odluka iz prosinca 2010. je važeća, a ova iz travnja 2011. nije (koliko vidim potpisala ju je ista osoba-g. Šprem).
Nadalje, taj iznos do 25. u mjesecu za protekli mjesec i nisam bila u mogućnosti uplatiti jer sam uplatnicu dobila tek 30.8.2011.
U Vašoj obavijesti mi nije jasno što da upišem u opis plaćanja, odn. RAZLIKU čega ja to plaćam-AKONTACIJE ili RAČUNA. Naime, ako se ne varam, račun za 7. mj. temeljen na pravovaljanoj Odluci nisam nikada primila, nego samo neku Akontacijsku ratu. Isto tako, nije navedeno ni nadležno tijelo kojemu mogu podnijeti žalbu na ispostavljen račun, jer nisam sigurna da se može dobiti opomena za akontaciju.
Isto tako mi smo 2008. g. potpisali Ugovor sa vrtićem na kojem jasno piše cijena jaslica-200 kn, a vrtića 400kn, i za Frana nismo nikakav novi ugovor, s novim cijenama potpisali.
I posljednje, s obzirom da sam ovu Obavijest primila 28.10.2011. u petak,u 15.30 te sam time onemogućena odmah Vas kontaktirati, nisam u mogućnosti ODMAH uplatiti jer nemam sve podatke, isto tako niste mi ni naveli radno vrijeme računovodstva, tako da ni ne znam kad bih te uplatnice mogla dostaviti na uvid.
Lijepo Vas molim da mi dostavite jasne podatke za plaćanje (svrha plaćanja,poziv na broj i pravovaljanu odluku na osnovi koje temeljite svoj račun) kako bih čim prije riješili ovu neugodnu situaciju u kojoj je talac moje dijete.
Unaprijed zahvaljujem na brzom odgovoru,
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma