sjajni su komentari u večernjaku!

ako je po onom dojučerašnjem cjeniku, uz uvjet da svi plaćaju svoje račune, grad imao nešto veće prihode nego po starom modelu, sada mislim da grad više ni teoretski nije u plusu
što znači da više ni nema potrebe za rebalansom proračuna zbog vraćanja na stari model, a koji tvrdoglavi gradonačelnik nije htio predložiti
ma, neka mu, izdržat ćemo još mjesec dana, pa ga više nećemo gledat (osim na suđenjima)

Ništa nije slučajno i sve je dio Bandićevog scenarija. Ponaša se kao trgovci. Najprije se cijena neopravdano digne, a onda nastupa akcija sniženja cijene. A narod pohrli računajući da će profitirati. Ali mi nije jasno da li će zagprepčani nasjesti na trikove ili neće nasjesti na trikove. Ako ne nasjednu na trikove za koje će oni sami prosuditi da li su trikovi ili ne, onda su vrlo ozbiljni i odgovorni i takvi će biti na izborima.

Bandić se izgubio i sada baulja kao bijesna lisica.

Prije prošlih izbora je pojeftinio poskupjelo parkiranje u gradu Zagrebu. Milan Bandić, Predsjednik Republike Hrvatske. Nismo onda popušili, zašto misli da ćemo sada?

Očito smatra da su Zagrebčani glupavi ljudi,jer podići cijenu pa je spustiti i to u vremenskom razdoblju od par mjeseci,mislim jako jadan potez! A najžalosnije je što će moron ući u sabor iako mu je mjesto tamo gdje i Sanaderu i mnogima ostalima.

drugim rijecima, sad vam nece samo virit u to kolko zaradjujete vec i gdje trosite. ali ako se stiscete kod roditelja ili ste postanari i ne mozete skupiti za kredit ne brinite, viste zanimljivi.